Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: redactie@realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
Petiţie online în sprijinul medicului Bogdan Anton, managerul Spitalului Municipal Dorohoi
Dan MăzurașuData 24.05.2020 - 09:32:00
Local
Bogdan Anton, managerul Spitalului Municipal Dorohoi
“Jos labele de pe oamenii care muncesc și liderul lor, POLITRUCILOR!", este începutul unei petiţii online, găzduită de portalul dedicat acestor tip de acţiuni, www.petitieonline.com, care îi ia apărarea managerului Spitalului Municipal Dorohoi, Bogdan Anton, în faţa atacului din urmă cu două zile, făcut de liderul judeţean PNL, Costel Şoptică.
DISTRIBUIE           

SPRIJIN PENTRU OMUL ŞI MANAGERUL SMD – DR. BOGDAN ANTON”, este titlul petiţiei prin care iniţiatoarea, Codruţa Andreea Ostafi, medic în cadrul spitalului dorohoian, face un rechizitoriu dur la adresa senatorului liberal.

“Spitalele se conduc de către oameni - medici, nu de către politruci - medici! Să ataci politic un medic, un manager de spital apolitic, să-i denigrezi activitatea - a lui, a echipei de management și a tuturor celor implicați în actul medical - reprezintă o faptă sub demnitatea unui așa-zis profesor - intelectual, ales prin vot politic, pentru a aduce bunăstare comunității! 

Unde erați, domnule senator, la începutul pandemiei? Doctorul Anton - omul care nu știe cu ce se mănânca managementul spitalului Dorohoi (am încheiat citatul), chiar dacă  nu-l cunoașteți era în spital, lucrând 16 ore pe zi.

Țineți-vă lupta politică în sediile de partide și la TV, promovați-vă rudeniile și slugile în funcții publice și lăsați-ne pe noi să ne practicăm meseria în continuare!” sunt câteva din replicile adresate senatorului liberal de către iniţiatoarea petiţiei, medicul Codruţa Andreea Ostafi.

“Într-o pandemie - LIDERUL ESTE ESENȚIAL, iar liderii noștri au dat dovadă de maximă seriozitate, au gestionat lucrurile cu profesionalism - astfel că acest mic spital municipal NU și-a închis nici o secție. Am asigurat continuitatea actului medical în tot acest timp, deservind pacienți DIN ÎNTREG JUDEȚUL! 

Semnăm - OAMENII ĂIA DE ACOLO (cum am fost numiți de catre dl senator PNL, prof. Șoptică Costel)", încheie Codruţa Andreea Ostafi.

 

VEZI AICI PETIŢIA

  

Mulţi dorohoieni s-au raliat iniţiativei şi au semnat petiţia. Unii dintre ei au postat şi comentarii. Iată câteva dintre ele:

“Acest manager este impecabil!!!! In cate spitale am lucrat si prin cate spitale am umblat, nu am vazut conducere atat de competenta, responsabila si implicata!!!! Rusine sa va fie pt schemele voastre politice!!! Rusine! Rusine! Rusine

“Susțin implicarea, profesionalismul, integritatea și corectitudinea,, Omului'' și,, Medicului'' Anton Bogdan".

“Unde erau domnii politicieni atunci când ar fi trebuit să pregătească sistemul sanitar din toată țara pentru pandemia anunțată deja din ianuarie?

“E momentul sa sprijinim oamenii de calitate capabili să conducă o instituție publică de importanta majora asa cum este Spitalul Municipal Dorohoi. Sprijin necondiționat Dr. Bogdan Anton.

  

Reamintim că vineri, 22 mai, senatorul liberal Costel Şoptică a transmis presei o declaraţie prin care a cerut demisia managerului Spitalului Municipal Dorohoi, Bogdan Sergiu Anton, motivată de erori de management care au dus la infectarea cu COVID-19 a mai multor cadre medicale. În declaraţia de presă, senatorul Costel Şoptică solicită „imperativ” demisia mangerului spitalului dorohoian, sau luarea unei măsuri imediate din partea autorității responsabile (care l-a numit), respectiv conducerea primăriei Municipiului Dorohoi, primarul PSD Dorin Alexandrescu. Domnule primar, un adevărat focar s-a instalat în unitatea spitalicească care trebuie să ofere servicii medicale tocmai cetățenilor care v-au acordat votul de încredere. Vă faceți vinovat și complice la dezastrul din Spitalul Municipal Dorohoi!”.

În aceeaşi zi, primarul Dorin Alexandrescu şi managerul Bogdan Anton, au transmis la rândul lor replici senatorului PNL.

CITEŞTE ŞI: - Replică a primarului Dorin Alexandrescu la declaraţia senatorului liberal Costel Şoptică, care a cerut demisia mangerului spitalului dorohoian. „Este doar o încercare de a impune și la Spitalul Dorohoi un alt manager, eventual un membru PNL”

 

CITEŞTE ŞI:Medicul Bogdan Anton, managerul spitalului dorohoian, răspunde şi el, punctual, acuzaţiilor făcute de şeful liberalilor botoşăneni

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Tânăra dată dispărută ieri a fost găsită
Minoră dispărută. Este căutată de familie şi poliţie
Dorohoi - Ceremonie în Cimitirul evreiesc dedicată comemorării victimelor pogromului
1.908 persoane angajate prin intermediul AJOFM Botoşani, de la începutul anului
Tânără de 18 ani dată dspărută
Dorohoienii de pe mai multe străzi rămân mâine fără apă la robinete
Femeie din Coţuşca dată dispărută. Este căutată de familie şi poliţie
Dorohoian de 63 de ani mort după ce a căzut în fântână
Vremea în DOROHOI
Senin
25.78 °C
Minim: 16.11 °C
Maxim: 31.53 °C
Cele mai citite
Populaţia din Baranca evacuată din cauza creşterii nivelului râului Prut -VIDEO
2171
Dorohoiancă călcată de o betonieră. A murit în drum spre spital
2145
Dorohoianca Anamaria-Teodora Zgîmbău a cucerit America! Rezultat de excepţie al unei eleve de la Colegiul Național “Grigore Ghica”
1996
DOROHOI: PERICOL DE INUNDAŢII – COD ROŞU. A fost emisă o avertizare RO-ALERT!
1719
Dorohoienii de pe mai multe străzi rămân mâine fără apă la robinete
1602
Comunicat DAS Dorohoi - Modificări privind izolarea la domiciliu COVID 19
1214
COD ROSU pe Jijia, Başeu, Sitna, Miletin şi Putreda. Cota de pericol în creştere la Rădăuţi Prut
932
Armata caută rezervişti pentru judeţul Botoşani şi alte 16 judeţe şi municipiul Bucureşti | MApN: Pentru anul 2020, sunt disponibile 1.059 de locuri
605
Cota de pericol a fost depăşită la Oroftiana cu aproape jumătate de metru. La Rediu s-au înregistrat precipitaţii de 108 l/mp
484
Dorohoian de 63 de ani mort după ce a căzut în fântână
406
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
PRIMĂRIA DOROHOI - ANUNŢ LICITAŢII
Primăria Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru INCHIRIERI terenuri (domeniul PRIVAT )
Primăria Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI terenuri (domeniul PRIVAT )
Primăria Dorohoi – Anunţ licitaţie
ANUNŢ PRIMĂRIA DOROHOI – Se redeschide Stadionul 1 Mai, pentru sporturile individuale în aer liber. Accesul pe bază de programare
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord