Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
Local
Maraton de vaccinare în weekend la Uvertura Mall
Direcția de Sănătate Publică Botoșani organizează, cu sprijinul Primăriei și al Prefecturii Botoșani, în acest weekend, un maraton de vaccinare la Uvertura Mall din municipiul Botoșani.
Dorohoi – Comunicat SVSU privind rata de infectare în municipiu
În scopul informării corecte a populației cu privire la evoluția situației epidemiologice la nivelul municipiului Dorohoi și pentru a spori gradul de responsabilitate a populației referitor la respectarea măsurilor impuse de autorități, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Dorohoi vă prezentintă alăturat situația din...
Comune fără apă și presiune scăzută în unele zone din municipiul Botoşani, în urma unei avarii
Din cauza unei avarii produse pe conducta de aducţiune din OL Ø 1200 mm, în zona localității Leorda, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani este nevoită să întrerupă furnizarea apei către Stația de Tratare Cătămărăști, în data de 15.10.2021, pentru o perioadă de 12 ore.
AJOFM Botoșani recomandă agenților economici folosirea poștei electronice pentru transmiterea documentelor
În contextul actual, este important să vă protejați atât pe dumneavoastră cât și pe cei din jur și să evitați zonele aglomerate. Dorim să rămânem în legătură permanentă cu dumneavoastră, iar acest lucru este posibil acum și prin comunicare electronică.
Comunicat SVSU Dorohoi: Rata de incidență la nivelul municipiului
În scopul informării corecte a populației cu privire la evoluția situației epidemiologice la nivelul municipiului Dorohoi și pentru a spori gradul...
DOROHOI - HOTĂRÂRE privind aprobarea unor măsuri specifice în vederea prevenirii și controlului infecțiilor generate de virusul SARS-COV-2 la nivel local, având în vedere depășirea ratei de icidență 3/1000 de locuitori
Peste 10.000 de cărți funciare eliberate gratuit în județul Botoșani
Noile cărți funciare vor fi înmânate proprietarilor din 14 unități administrativ-teritoriale (UAT) din județul Botoșani, prin Programul național...
Camion scăpat de sub control, a intrat în curtea unor botoșăneni
O familie de pe strada Săvenilor din municipiul Botoșani s-a speriat, în această dimineață, după ce un camion le-a intrat în curte.
Jandarmii botoșăneni s-au alăturat campaniei „Donează sânge, salvează o viață!"
Vineri dimineață jandarmii botoșăneni s-au alăturat altor aproape 1000 de colegi din Jandarmeria Română, care au donat sânge în cadrul campaniei...
Sfatul pompierilor: Nu puneți mustul la fermentat în spații închise
Odată cu venirea toamnei și după culegerea strugurilor, mulți dintre cetățeni pregătesc vinul în gospodării. În condițiile în care acesta nu...
Mesaj de condoleanțe la trecerea în neființă a doamnei învățătoare Doina Zahariuc
ALERTĂ DOROHOI! - COMUNICAT – Rata de infectare cu virusul SARS-COV 2 a depășit trei cazuri la mia de locuitori. Vezi interdicțiile impuse!
Având în vedere că de astăzi, 7 octombrie 2021, municipiul Dorohoi a depășit rata de incidență de 3‰ de locuitori și este în creștere, pentru...
Botoșani - Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești – ediția 2021
În vederea creării unei legături directe între producătorii și consumatorii din județul Botoșani, precum și pentru o mai bună promovare a produselor agroalimentare locale, Direcția pentru Agricultură Județeană (DAJ) BOTOȘANI, împreună cu Instituția Prefectului BOTOȘANI, Consiliul Județean BOTOȘANI și Primăria Municipiului BOTOȘANI,...
DOROHOI – Locuitorii de pe mai multe străzi, fară apă la robinete, din cauza unei avarii
Din cauza unei avarii produse pe conducta din PEHD Ø 160 mm, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani este nevoită să întrerupă furnizarea apei în municipiul Dorohoi, astăzi  07 octombrie 2021, în intervalul orar 09:00- 18:00, pe următoarele străzi:
Maraton de vaccinare în weekend la Cornișa
Direcția de Sănătate Publică Botoșani organizează, cu sprijinul Primăriei și al Prefecturii Botoșani, în acest weekend, un maraton de vaccinare la Parcul de Agrement Cornișa, în incinta Patinoarului.
Botoșănenii vaccinați primesc tichete de masă
Direcția de Sănătate Publică Botoșani face cunoscut faptul că persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 cu schema completă de vaccinare beneficiază de o alocație de hrană în valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masă.
Monica Adăscăliței, DSP Botoșani: „Prin vaccinare vom putea ține cât mai mult învățământul, economia și societatea în mișcare”
Distinși dascăli, vă urez un sincer „La multi ani” de Ziua Mondială a Educaţiei. Azi și nu doar azi, trebuie să evocăm importanţa învăţământului în dezvoltarea socială şi economică a ţării noastre.
Pompierii botoșăneni, pe podium la „Cupa Odessos” din Bulgaria - FOTOGALERIE
Lotul sportiv al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani este unul dintre cele mai bune la „Ștafeta 4x100 metri”. Și-a câștigat acest titlu după ce a obținut, la această probă, locul III, la „Cupa Odessos” din Bulgaria, ediția a VII-a.
DOROHOI - Distracție pentru copii, la Casa Municipală de Cultură, de Zilele Municipiului Dorohoi - FOTOGALERIE
Sâmbătă, pe 2 octombrie, copiii iubitori de distracție s-au întâlnit la Casa de Cultură unde au avut parte de o întâlnire plină de voie bună cu personaje din universul Disney.
A vrut să facă țuică, dar și-a incendiat o magazie
Este isprava unei femei de 80 ani, din comuna Drăgușeni. Bătrâna susține că aseară, când a mers să se odihnească, focul încă ardea în sobă.
Bărbat în stare gravă trimis cu elicopterul SMURD la Iași
Un bărbat în vârstă de 58 de ani din Botoșani, a fost preluat, sâmbătă dimineață, de un elicopter SMURD, după ce a suferit un infarct miocardic.
„Nunta de aur” la Dorohoi pentru 52 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie - FOTOGALERIE
Administrația publică a Municipiului Dorohoi, prin Direcția de Asistență Socială, a organizat astăzi 1 octombrie 2021, ora 13, în incinta Cinematografului Melodia, ceremonia festivă „Nunta de Aur”, în cadrul căreia au fost omagiate 52 de cupluri care au aniversat în acest an 50 de ani de căsătorie.
DOROHOI - Nunta de aur 2021 TRANSMISĂ LIVE, astăzi, începând cu ora 13.00
Nunta de aur 2021 va fi transmisă live. Organizatorii au decis ca în acest an, evenimentul să fie transmis în direct pe un canal de Youtube, astfel ca dorohoienii să poată vedea în direct desfășurarea acestuia.
2,31 % - rata şomajului înregistrat în evidenţele AJOFM Botoșani în luna august 2021
La sfârșitul lunii august, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani erau înregistrați 3.157 șomeri (din care 1.481 femei), rata șomajului fiind de 2,31%.
Bovină căzută într-un cămin de apă, salvată de pompierii din Trușești
Rămasă captivă într-un cămin de apă din beton de la marginea satului Ionășeni, o bovină a fost salvată de pompierii militari din Trusești.
4.195 persoane angajate prin intermediul AJOFM Botoșani în perioada ianuarie-august 2021
În perioada ianuarie-august 2021, urmare a serviciilor și măsurilor de stimulare a ocupării forței de muncă oferite de AJOFM Botosani, 4.195 persoane au fost încadrate în muncă, dintre care 1.633 femei.
Zilele Municipiului Dorohoi 2021 - Programul evenimentelor din perioada 30 septembrie - 3 octombrie
Continuăm evenimentele dedicate Zilelor Municipiului Dorohoi cu activități interactive și multe surprize. Sfârșitul de săptămână vine cu spectacole de muzică pentru copii, ateliere interactive și expoziții de pictură. De asemenea, vor fi sărbătorite cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, printr-un eveniment cu totul special....
În urmă cu puțin timp – Început de incendiu din cauza unei oale cu mâncare uitată pe foc. Proprietarul apartamentului dormea
O oală cu mâncare uitată pe foc ar fi putut provoca o tragedie astăzi, în jurul prânzului, într-un apartament din municipiul Botoșani.
FOTO - Casă distrusă de flăcări, în această dimineață, la Roșiori
Doi frați de 4 respectiv 17 ani, din satul Roșiori, comuna Răchiți, au trecut prin clipe de coșmar, în această dimineață, după ce le-a luat foc casa. Deși erau în interior, nu au simțit miros de fum. Au ieșit din locuință abia când au auzit trosnind acoperișul din cauza flăcărilor.
29 septembrie 2021 - Ziua internațională a conștientizării asupra risipei și deșeurilor alimentare
Direcția pentru AgriculturĂ Județeană (DAJ) BOTOȘANI, organizează pe data de 29 septembrie 2021, evenimentul dedicat zilei internaționale a conștientizării asupra risipei și deșeurilor alimentare, care se desfășoară în cadrul campaniei: „Și tu poți proteja planeta ! Împreună dăm startul la reducerea risipei de alimente”.
Locuri de muncă vacante în Germania
AJOFM Botoșani anunţă persoanele interesate pentru ocuparea unui loc de muncă în străinătate ca în această perioadă prin serviciul EURES sunt disponibile 250 locuri de muncă în Germania în meseria de tăietor de carne și lucrător în producție, prin Agenția Federală de Muncă - Serviciile de Plasare Internațională ZAV, ca reprezentant...
Dezastru evitat de pompierii dorohoieni
Un incendiu izbucnit la un depozit de furaje, a fost stins înainte să producă pagube materiale însemnate pentru două familii din satul Corjăuți, comuna Hilișeu – Horia. S-a întâmplat luni seară.
Bărbat din Botoșani dat dispărut de la un eveniment privat. Familia și poliția cer ajutorul cetățenilor
Astăzi, 27 septembrie 2021, polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 46 de ani, din municipiul Botoșani, a plecat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 25 spre 26 septembrie, de la un eveniment privat, din municipiul Botoșani, iar până în prezent nu a revenit la domiciliu și nici nu și-a contactat...
FOTOGALERIE - Pompierul botoșănean Iulian Rotariu câștigă detașat „Ultra Bolivia Race” și stabilește un nou record al competiției
Pompierul botoșănean, plutonierul adjutant Iulian Rotariu, nu doar că a câștigat al patrulea titlu mondial la cele mai dificile ultramaratoane din lume, el este și deținătorul unui nou record în Bolivia.
Pagina 1/212  
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Predominant Noros
6.02 °C
Minim: 4.9 °C
Maxim: 14 °C
Cele mai citite
DOROHOI – 5 TO GO, o nouă cafenea în municipiu. „Smile, there’s coffee!”, este sloganul care convinge! - FOTOGALERIE
2009
ANUNŢ - În atenţia cetățenilor Municipiului Dorohoi, solicitanţi de ajutoare pentru încălzirea locuinţei şi a suplimentului pentru energie!
1496
Delegație militară Româno-Americană în vizită la Dorohoi - FOTOGALERIE
1267
Mesaj de condoleanțe la trecerea în neființă a doamnei învățătoare Doina Zahariuc
922
ALERTĂ DOROHOI! - COMUNICAT – Rata de infectare cu virusul SARS-COV 2 a depășit trei cazuri la mia de locuitori. Vezi interdicțiile impuse!
839
Amenzi de peste 10000 de lei aplicate de către jandarmi în acest week-end
678
Comunicat SVSU Dorohoi: Rata de incidență la nivelul municipiului
564
DOROHOI – Locuitorii de pe mai multe străzi, fară apă la robinete, din cauza unei avarii
547
Dorohoi – Comunicat SVSU privind rata de infectare în municipiu
515
Spitalul Municipal Dorohoi angajează electrician
456
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
PRIMĂRIA DOROHOI - ANUNȚ DE LICITAȚIE VÂNZARE, doar domeniu privat
ANUNŢ - În atenţia cetățenilor Municipiului Dorohoi, solicitanţi de ajutoare pentru încălzirea locuinţei şi a suplimentului pentru energie!
PRIMĂRIA DOROHOI - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI spații/terenuri (domeniul PRIVAT)
DOROHOI – 5 TO GO, o nouă cafenea în municipiu. „Smile, there’s coffee!”, este sloganul care convinge! - FOTOGALERIE
VÂND CASĂ ÎN DOROHOI
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord