Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: redactie@realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
Patru persoane reţinute după ce au făcut scandal în discotecă
Data 10.12.2013 - 17:41:51
Ieri, 09 decembrie a.c., poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, faţă de D. MUGUREL DANIEL de 20 ani, M. VALENTIN IULIAN de 22 ani, P. N. IULIAN de 20 ani, toţi din localitatea Siliștea, comuna Stăuceni și S. IONUŢ ANDREI de 25 ani, din municipiul Botoşani, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
DISTRIBUIE           

În fapt, în noaptea de 07/08.12.2013, în jurul orei 01.00, cei patru tineri s-au deplasat la discoteca organizată în incinta unui local aparţinând lui P. NICOLETA din localitatea Stăuceni, judeţul Botoşani.
În timp ce se afla în local, D. MUGUREL IULIAN l-a observat pe C. D. de 33 ani, din comuna Stăuceni, împrejurare în care, pe fondul consumului de bauturi alcoolice şi al unui conflict mai vechi, i-a aplicat acestuia mai multe lovituri, cu pumnii, în zona feţei. Pentru aplanarea conflictului a intervenit A. C. de 28 ani, din localitatea Stăuceni, însă acesta a fost la rândul său lovit cu pumnii și picioarele de către P.N.IULIAN, M. VALENTIN IONEL și S. IONUȚ ANDREI. În aceste condiţii, organizatorul, respectiv Ţ. IOAN de 42 ani, din comuna Stăuceni, a întrerupt activitatea, iar ceilalţi clienţi au părăsit unitatea.
În cauză se efectuează cercetări şi faţă de Ţ. IOAN, sub aspectul comiterii infracţiunii de neasigurarea de către responsabili sau patroni, prin personal propriu ori specializat, a ordinii publice în localuri publice, hoteluri, moteluri, campinguri, cluburi, pensiuni, discoteci şi în alte locuri de distracţie sau de agrement, pe care le conduc. De asemenea, ieri, 09.12.2013, autorităţile locale au fost informate cu privire la evenimentele produse în noaptea de 07/08.12.2013, solicitându-se dispunerea măsurii suspendării activității localului unde s-au petrecut acestea, pentru o perioadă de 30 zile.
Astăzi, 10.12.2013, cei patru suspecţi au fost Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Tânăra dată dispărută ieri a fost găsită
Minoră dispărută. Este căutată de familie şi poliţie
Dorohoi - Ceremonie în Cimitirul evreiesc dedicată comemorării victimelor pogromului
1.908 persoane angajate prin intermediul AJOFM Botoşani, de la începutul anului
Tânără de 18 ani dată dspărută
Dorohoienii de pe mai multe străzi rămân mâine fără apă la robinete
Femeie din Coţuşca dată dispărută. Este căutată de familie şi poliţie
Dorohoian de 63 de ani mort după ce a căzut în fântână
Vremea în DOROHOI
Noros
18.79 °C
Minim: 18.21 °C
Maxim: 24.37 °C
Cele mai citite
Dorohoianca Anamaria-Teodora Zgîmbău a cucerit America! Rezultat de excepţie al unei eleve de la Colegiul Național “Grigore Ghica”
2584
Populaţia din Baranca evacuată din cauza creşterii nivelului râului Prut -VIDEO
2177
Dorohoiancă călcată de o betonieră. A murit în drum spre spital
2153
Dorohoienii de pe mai multe străzi rămân mâine fără apă la robinete
1746
DOROHOI: PERICOL DE INUNDAŢII – COD ROŞU. A fost emisă o avertizare RO-ALERT!
1730
COD ROSU pe Jijia, Başeu, Sitna, Miletin şi Putreda. Cota de pericol în creştere la Rădăuţi Prut
943
Armata caută rezervişti pentru judeţul Botoşani şi alte 16 judeţe şi municipiul Bucureşti | MApN: Pentru anul 2020, sunt disponibile 1.059 de locuri
616
Dorohoian de 63 de ani mort după ce a căzut în fântână
571
DOROHOI - A fost decisă lista celor care vor primi o locuinţă de serviciu. Contestaţiile se pot face în termen de şapte zile lucrătoare, începând de mâine
520
De mâine, se deschide piscina. Accesul condiţionat de noile reguli impuse de pandemie
512
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
PRIMĂRIA DOROHOI - ANUNŢ LICITAŢII
Primăria Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru INCHIRIERI terenuri (domeniul PRIVAT )
Primăria Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI terenuri (domeniul PRIVAT )
Primăria Dorohoi – Anunţ licitaţie
ANUNŢ PRIMĂRIA DOROHOI – Se redeschide Stadionul 1 Mai, pentru sporturile individuale în aer liber. Accesul pe bază de programare
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord