Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: redactie@realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
Medicul Valerian Andrieş, PNL, şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de primar al Dorohoiului
Dan MăzurașuData 04.03.2020 - 17:46:41
Politic
Medicul Valerian Andrieş, PNL, şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de primar al Dorohoiului
Medicul Valerian Andrieş, liderul liberalilor dorohoieni, şi-a anunţat în urmă cu câteva zile candidatura pentru funcţia de primar al municipiului.
DISTRIBUIE           

Într-o declaraţie, în exclusivitate pentru Realitatea Dorohoiană, Valerian Andrieş a spus că intrarea în cursa electorală în cadrul alegerilor locale din acest an, pentru funcţia de primar, a venit în urma unei decizii a Biroului Politic Judeţan al PNL şi în urma unui sondaj comandat de liberali, sondaj care-l plasează pe locul doi după actualul primar, Dorin Alexandrescu, prezumtivul candidat PSD pentru funcţia de primar. Valerian Andrieş nu a oferit cifre ale sondajului.

„Este o decizie a Biroului Politic Judeţean în urma sondajelor făcute, inclusiv municipiul Dorohoi. Sondajul şi hotărârea Biroului este ca preşedintele organizaţiei şi cel mai bine plasat în sondaje să candideze. Conform sondajului nostru, sunt al doilea după Alexandrescu, toţi ceilalţi sunt la distanţă mare. Este adevărat, Alexandrescu are un atu, este primar în funcţie şi aşa cum am mai spus şi în alte ocazii este greu de învins dar noi sperăm să obţinem un rezultat onorabil”, a declarat Valerian Andrieş pentru Realitatea Dorohoiană.

Liderul local al liberalilor este optimist în privinţa rezultatelor alegerilor locale, precizând că dorohoienii sunt conştienţi de atitudinea favorabilă, a liberalilor, către investiţiile şi proiectele derulate de primărie, la care şi-au adus aportul şi aleşii locali liberali, prin votul lor din Consiliul Local.

 „La câţi oameni vin în aceste zile în partid şi câţi, cel puţin declarativ, spun că ne votează, sper să avem un rezultat bun la alegeri. Nu am negat niciodată că Alexandrescu este favorit. Oricum, noi am fost implicaţi şi dumneavoastră, de la Realitatea Dorohoiană, ştiţi foarte bine. Tot ce s-a făcut bine pentru Dorohoi şi a fost nevoie de votul nostru, consilierii liberali au votat şi aşa vom face şi în continuare. Dacă vom avea noi primar vom face pentru Dorohoi investiţii majore, ţinând cont că vom avea guvern liberal. Dacă nu vom avea primar liberal la Dorohoi, vom sprijini primarul ales pentru proiectele importante ale oraşului, cum am făcut-o şi până acum”, a mai declarat Valerian Andrieş, preşedintele PNL Dorohoi.

Valerian Andrieş este al doilea lider local de partid, după viceprimarul Lucian Topalagă de la ALDE, care face publică intenţia de a candida pentru fotoliul de primar al Dorohoiului. 

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Comunicat ALDE Botoșani – Se pot găsi soluţii pentru îngrijirea bolnavilor de coronavirus!
Comunicat ALDE Botoșani – „Autoritățile judeţene trebuie să facă ceva pentru protejarea botoșănenilor”
ALDE Botoşani: „Facem apel către autoritățile județului Botoșani să facă toate eforturile neceare pentru protejarea cadrelor medicale, prin asigurarea unui echipament corespunzător”
ALDE Botoșani critică Guvernul pentru măsurile luate în perioadă de criză. Acuzaţii grave şi la adresa şefului Cancelariei Prefectului, Cristian Roman
Apel al viceprimarului Lucian Topalagă: “Să ne luptăm cu pandemia nu cu românii noștri!”
COMUNICAT - Echipa ALDE Botoșani pune la dispoziția cetățenilor 500 de pâini ambalate!
Comunicat - Echipa ALDE Botoșani vine în ajutorul botoșanenilor aflați în dificultate!
Dorohoianul Dan Ionescu a părăsit PMP-ul şi a trecut la ALDE
Vremea în DOROHOI
Senin
6.01 °C
Minim: -3.74 °C
Maxim: 13.27 °C
Cele mai citite
ATENŢIE - Spitalul Municipal din Dorohoi va fi transformat în unitate COVID
6346
PRIMARUL DORIN ALEXANDRESCU - APEL UMANITAR
4878
Familie din Văculeşti, diagnosticată cu noul coronavirus
4854
REVOLTĂ ÎN DOROHOI - "Nu vrem secţie COVID 19 în oraşul nostru". Petiţie online semnată de sute de dorohoieni - Viceprimarul Lucian Topalagă, primul politician care susţine iniţiativa
4778
Tânără confirmată cu coronavirus la Botoşani. A trecut şi pe la Spitalul Dorohoi
3224
Comunicat de presă din partea primarului municipiului, Dorin Alexandrescu
2594
SPITALUL DOROHOI COVID - Primarul Alexandrescu luat prin surprindere de decizia forurilor judeţene: „Nici nu am fost consultat în această problemă”
2362
Femeie din comuna George Enescu prinsă conducând sub influenţa alcoolului şi cu permisul suspendat. S-a ales cu dosar penal
1281
Streinu-Cercel și autoritățile, desființate de un medic militar din Craiova: „Lasă-ne! Opriți acest joc pervers! „Spălați-vă pe mâini, noi vă spălăm creierul”
1185
Spitalul Municipal Dorohoi A SCĂPAT de COVID! Maternitatea din Botoșani a fost desemnată oficial pentru a fi unitate suport
1104
Arhiva Video
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
ANUNȚ - Direcţia de Impozite şi Taxe Locale amână termenele de plată a taxelor şi impozitelor şi a acordării bonificaţiei de 10% până la data de 30 iunie
AJOFM Botoşani - Relaţiile cu publicul se vor desfășura ÎN MOD OBLIGATORIU doar prin e-mail şi telefon
FOTO - Ajutor din partea DAS Dorohoi pentru persoanele vârstnice, de peste 65 de ani şi a celor aflate în autoizolare
DOROHOI: Primarul Alexandrescu a semnat contractul de lucrări pentru extinderea reţelei de gaz în Satu Nou
Dorohoi - ANUNŢ privind acordarea tichetelor sociale pentru gradiniţă aferente lunii Februarie 2020
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord