Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
Locuri de muncă vacante în Germania
Realitatea DorohoianăData 28.09.2021 - 17:54:13
Local
AJOFM Botoșani anunţă persoanele interesate pentru ocuparea unui loc de muncă în străinătate ca în această perioadă prin serviciul EURES sunt disponibile 250 locuri de muncă în Germania în meseria de tăietor de carne și lucrător în producție, prin Agenția Federală de Muncă - Serviciile de Plasare Internațională ZAV, ca reprezentant al angajatorului german, 2 companii specializate în prelucrarea cărnii de porc și de vită cu sediul în Landul Renania de Nord – Westfalia, localitatea Münster, respectiv Rheda-Wiedenbrück.
DISTRIBUIE           

Activitatea presupune: sacrificarea de la drive-in la depozitul frigorific; dezosarea si taierea carnii in functie de cerintele clientului; ambalarea bucatilor de calitate superioara, alte activitati de productie, taierea bucatilor de carne (numai ca taietor de carne); ajutor in productia de alimente; preluarea si ambalarea produselor.

Cerintele pentru aceste locuri de munca sunt: constituie avantaj calificarea profesionala in industria alimentara, in special ca macelar, experienta profesionala in domeniu si permisul de conducere categoria B; rezistenta fizica, toleranta la frig si umiditate; disponibilitate de a lucra in schimburi (inclusiv in ture de noapte); manipularea constienta si responsabila a marfurilor si alimentelor; respectarea normelor de igiena si a metodelor de lucru. Cunostintele de limba germana constituie avantaj, dar nu sunt obligatorii. Salariul oferit porneste de la 9,75/10 euro brut/ora, la care se adauga un bonus de prezenta de 1 euro/ora, care se plateste si in cazul concediului aprobat, plus alte beneficii in functie de postul ocupat, calificare si experienta profesionala.

Alte beneficii: sprijin intern in vederea integrarii; angajatorul pune la dispozitie o persoana de contact care vorbeste limba romana; se acorda sprijin si asistenta in ceea ce priveste formalitatile necesare in relatiile cu autoritatile, deschiderea unui cont bancar, ingrijirea copiilor, transportul public etc.; asistenta in timpul formarii si instruirii in procedurile de operare; se asigura cazare in apartamente mobilate (max. 6 persoane/apartament, cu 1-2 persoane/camera) contra cost - aprox. 230 euro/luna, cu totul inclus; angajatorul ofera haine/echipament de lucru; daca este necesar, se poate oferi serviciu contra cost de transport la locul de munca (aprox. 85 euro/luna); se poate lua masa la cantina companiei; se asigura masuri de protectie impotriva coronavirusului: oferta de vaccinare, teste gratuite in mod regulat, plata continua a salariilor precum si ingrijire in caz de carantina (de exemplu, furnizarea de pachete cu alimente, cazare separata). Durata contractului este pe perioada determinata, de 12 luni, cu posibilitatea de angajare permanenta ulterior. Programul de lucru este cu norma intreaga, de 40 ore/saptamana. Este posibila efectuarea de ore suplimentare.

Termenul limita pentru aplicare: 31-10-2021

Persoanele care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Botoșani, str. Colonel Tomoroveanu Nr.2, tel.0231536791.

 

 

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Accident rutier petrecut între Hudum și Baisa
DOROHOI - Conductă de gaz ruptă, locatarii din zonă în pericol. Pompierii au intervenit
Accident rutier la ieșirea din Dorohoi, la Dealu Mare - FOTO
Circulație în siguranță pe timp de iarnă – recomandările polițiștilor rutieri
Comunicat IPJ Botoșani: Material informativ cu privire la utilizarea articolelor pirotehnice
DAS Dorohoi – Ziua internațională a persoanelor cu dizabilități
Comunicat DSVSA: Măsuri sanitare veterinare privind circulația și sacrificarea porcinelor
Incendiu de vegetație uscată, de amploare, la Mateieni. Pompierii dorohoieni au intervenit. Trenul Iași – Dorohoi blocat pe șine
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Noros
1.57 °C
Minim: -1.68 °C
Maxim: 4.51 °C
Cele mai citite
Accident rutier la ieșirea din Dorohoi, la Dealu Mare - FOTO
1483
DOROHOI – Ziua Națională a României sărbătorită în condiții de pandemie. Fără fasole cu cârnați și vin fiert
1307
DOROHOI - Conductă de gaz ruptă, locatarii din zonă în pericol. Pompierii au intervenit
599
Adolescentă de 16 ani ajunsă la spital urma unui accident rutier
569
Femeie rănită într-un accident rutier
409
Femeie cercetată pentru înșelăciune. A fost prinsă de către polițiștii din Mihăileni
382
Accident rutier în Botoșani. Șoferul a părăsit locul faptei
314
Incendiu de vegetație uscată, de amploare, la Mateieni. Pompierii dorohoieni au intervenit. Trenul Iași – Dorohoi blocat pe șine
269
Campania „Bucurie în familie – pizza pentru fapte bune”, ediția a V-a, în școlile din Dorohoi. Acţiune desfăşurată de către Protopopiatul Dorohoi
246
Minora din Dorohoi dată dispărută a fost găsită la Iași
239
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
Spitalul Municipal Dorohoi angajează electrician!
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări!
DOROHOI – Loc de joacă și recreere în cartierul Drochia, derulat printr-un program destinat integrării romilor
Primăria Dorohoi: ANUNȚ DE LICITAȚIE VÂNZARE, doar domeniu privat
Anunț de ANGAJARE la Jandarmeria Botoșani!
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord