Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
Jandarmii fac recrutări
Realitatea DorohoianăData 30.06.2021 - 11:13:32
Educatie
Foto generic
Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani recrutează candidaţi pentru participarea la concursul de admitere organizat, în anul 2021, la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti.
DISTRIBUIE           

Sunt scoase la concurs 7 locuri alocate Jandarmeriei Române la Facultatea de Poliție pentru învățământul cu frecvență (4 ani), domeniul de licență „Drept”, programul de studii universitare de licență ,,Drept", specializarea Jandarmi și 60 de locuri la Facultatea de Poliție pentru învățământul cu frecvență (3 ani) - domeniul de licență „Științe militare, informații şi ordine publică”, programul de studii de licență/specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, specialitatea ,,Jandarmi" (dintre care 2 locuri pentru romi, 2 locuri pentru maghiari și 2 locuri pentru alte minorități), astfel: 52 de locuri alocate Jandarmeriei Române, 1 loc alocat Comenduirii, 5 locuri alocate Serviciului de Pază și Protecție și 2 locuri alocate Serviciului de Informații Externe.

Cererile-tip de înscriere se completează de către candidați, se semnează și se transmit, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail [email protected], până la data de 11 iulie 2021, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Candidații trebuie să fie absolvenți de liceu, cu diplomă de bacalaureat, să aibă cel mult 27 de ani împliniți în cursul acestui an și să îndeplinească condițiile și criteriile specifice de recrutare. Informațiile privind recrutarea, precum și modelele documentelor necesare, sunt postate pe site-ul inspectoratului - www.jandarmeriabotosani.ro, secțiunea ,,Despre instituție"/ ,,Carieră"/ Anunț privind activitățile de recrutare a candidaților în vederea participării la concursul de admitere organizat în anul 2021 la Academia de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza".

Candidații recrutați în județul Botoșani susțin probele de concurs, respectiv traseul practic-aplicativ și proba scrisă de verificare a cunoștințelor, la Centrul zonal de selecție organizat la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" Fălticeni.

Informații suplimentare se pot obține la Biroul Resurse Umane, telefon 0231/511533 , interior 24527, de luni până vineri, între orele 08.00 - 16.00.

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Primarul Dorin Alexandrescu: „Invit toți cetățenii municipiului Dorohoi să vină cu bucurie pentru că vor fi zile deosebite și este normal să sărbătorim așa cum se cuvine Ziua orașului nostru”
DOROHOI - Expoziția temporară „Columbofilia – tradiție și pasiune”, ediția a XVI-a
Festival Național de Folclor în memoria lui Ioan Cobâlă
Zilele Municipiului Dorohoi, la 615 ani de la prima atestare documentară. Concerte, expoziții și CARLA’S DREAMS în recital. Vezi programul complet!
A IX-a ediție a Seminarului Eminescu la Ipotești
Expoziția de pictură „Cromatici transilvane”
Zilele Europene ale Patrimoniului la Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii Mihai Eminescu
Vezi ce filme vor rula la Cinema „MELODIA” Dorohoi, în săptămâna 21-25 septembrie 
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Noros
13.03 °C
Minim: 12.64 °C
Maxim: 25.26 °C
Cele mai citite
Primarul Alexandrescu a semnat la București contractul de finanțare pentru construirea unei creșe în Dorohoi
512
Două persoane spitalizate în această seară în urma unui accident rutier - FOTO
476
O nouă investiție la Dorohoi. Primarul Alexandrescu a semnat contractul de execuție a lucrărilor de modernizare a Grădiniței nr. 8
417
Lemne confiscate de către polițiștii dorohoieni!
371
Prins cu viteză peste limita legală, la Cucorăni
364
Rupt de beat și fără permis, la volanul tractorului neînmatriculat
360
Bărbat din Șendriceni cercetat de către polițiști pentru că a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei
309
ÎNCHIRIEZ ÎN DOROHOI
304
Un tânăr se zbate între viață și moarte în urma unui accident rutier. A fugit de polițiști și a intrat cu mașina într-un copac
292
Depozit de lemne în flăcări. Polițiștii au deschis o anchetă
265
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
ÎNCHIRIEZ ÎN DOROHOI
Primăria Dorohoi - Anunț privind scutirea majorărilor de întârziere la plata impozitelor și taxelor locale
Primăria Dorohoi – Anunț licitație publică
DOROHOI - Anunț privind acordarea tichetelor sociale pentru grădiniță!
DAS Dorohoi - Anunț privind acordarea suplimentului de energie cu lemne, combustibili solizi şi/sau petrolieri
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord