Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: redactie@realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
Jandarmii botoșăneni, la ora bilanțului
Realitatea DorohoianăData 10.01.2020 - 15:03:43
Local
Jandarmii botoşăneni la ora bilanţului
Sala “Nicolae Iorga” a Palatului Administrativ a găzduit astăzi şedinţa de bilanţ a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean. Analiza activității pe anul 2019 a jandarmilor botoșăneni a avut loc în prezența colonelului Alexandru Borcan, șeful Direcției de Control și Verificări Interne din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române. La ședință a participat și prefectul Alexandru Colbu, subprefectul Dan Nechifor, preşedintele CJ, Costică Macaleţi precum şi reprezentaţii instituţiilor judeţene cu care jandarmii botoşăneni colaborează în îndeplinirea prerogativelor conferite de lege.
DISTRIBUIE           

„Având în vedere suplimentările de efective ale structurilor operative, raportate în mod real la dinamica situației operative existente la nivel județean și a numărului crescut de solicitări din partea instituțiilor partenere din zona de competență, putem aprecia că misiunile au fost îndeplinite cu succes. În perioada imediat următoare vom acorda o atenție sporită managementului calității în toate domeniile de activitate ale unității, precum și adaptării pregătirii personalului nou încadrat la evoluția situației operative și modificările legislative”, a spus colonelul Cristian Dobrin Onofrei, șeful IJJ Botoșani, citat de monitorulbt.ro.

Cu această ocazie, o parte dintre jandarmi au fost felicitați pentru activitățile derulate anul trecut și au fost recompensați cu diplome de onoare după cum urmează – plutonier adjutant Dumitru Moroșanu din cadrul structurii financiare, lt.col Gabriela Verenciuc- Compartimentul psihologie, plutonierul adjutant Virgil Stoleru-Biroul Resurse Umane, sergent major Florin Sorohan – Compartimentul secretariat, căpitan Ovidiu Ciobanu-Serviciul Ordine Publică, plutonier major Daniel Ciornea- Serviciul Management Operațional, sublocotenent Florin Leonte- Serviciul Comunicații, plutonier Victor Vlad Huțanu-Detașamentul 1 Jandarmi Mobil, Florin Bogdan Lozniceru- Detașamentul 2 Jandarmi Botoșani, plutonier Alexandru Rareș Rudei Detașamentul 3 Jandarmi Dorohoi, plutonier adjutant Dan Izotov, Relații Publice.

Titlul de jandarmul anului 2019 i-a revenit plutonierul major Andrei Lupușoru, care a constatat cinci infracțiuni și 47 de fapte contravenționale.

În plus, în data de 26 septembrie 2019, subofițerul, în timp ce se aflat în timpul său liber și se deplasa cu mașina personală spre municipiul Iași, a intervenit, până la sosirea echipajelor de ambulanță, în sprijinul victimelor unui accident rutier, aflate în stare de inconștiență, existând pericolul strangulării cu centurile de siguranță. În urma intervenției, el a fost felicitat și de cadrele medicale de la ambulanță.

 

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Pompierii botoşăneni la ora bilanţului: 11% mai multe misiuni în 2019
DOROHOI - Incendiu violent la o casă de pe strada slt. Sorin Dumitraş. Un bărbat şi cinci copii transportaţi la spital
Dorohoianul Cristian Cucoreanu declarat nevinovat. “Mă voi strădui ca turnătorii din acest dosar, care au pus pe piste false organele statului, să răspundă!”
Jandarmii botoşăneni prezenţi la manifestările prilejuite de sărbătorirea Unirii Principatelor Române
Două incendii de vegetație uscată, în mai puțin de o oră
“FACEȚI UN DAR PENTRU SEMINAR!”. Conducerea Seminarului Teologic din Dorohoi solicită sprijin financiar de la populaţie pentru un proiect de anvergură - FOTOGALERIE
Bilanţul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani pentru anul 2019
Grefierii din cadrul Judecătoriei şi Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi, s-au alăturat protestului colegilor din întreaga ţară
Vremea în DOROHOI
Parțial Noros
-2.65 °C
Minim: -4.04 °C
Maxim: 7.1 °C
Cele mai citite
“FACEȚI UN DAR PENTRU SEMINAR!”. Conducerea Seminarului Teologic din Dorohoi solicită sprijin financiar de la populaţie pentru un proiect de anvergură - FOTOGALERIE
1737
Fostă vedetă a fotbalului dorohoian, antrenor la ACS Juniorul Dorohoi
1363
Dorohoianul Cristian Cucoreanu declarat nevinovat. “Mă voi strădui ca turnătorii din acest dosar, care au pus pe piste false organele statului, să răspundă!”
848
DOROHOI - Primarul Alexandrescu a emis ordinul de începere a lucrărilor pentru construcţia a două noi grădiniţe
574
Carte a profesorului de istorie Gică Manole, lansată în cadru universitar la Iaşi
283
Accident rutier la Leorda din cauza unei neacordări de prioritate
187
DOROHOI - Ofertă de locuri de muncă aproape inexistentă în municipiu!
180
Accident rutier grav la Darabani. Șoferul a fost arestat
177
DOROHOI – Ziua Unirii Principatelor Române sărbătorită cu Te Deum, simpozion internaţional şi depuneri de coroane. Manifestări decalate cu o zi
174
Piraţii auto în vizorul poliţiştilor
157
Arhiva Video
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
DOROHOI: Anunţ DAS
Mesaj de condoleanţe, din partea PSD Botoşani, adresat deputatului Răzvan Rotaru la decesul tatălui
Peste 350 de locuri de muncă oferite de AJOFM Botoşani, la început de an
Nu mai există drumuri judeţene blocate, anunţă Consiliul Judeţean
PRIMĂRIA DOROHOI – ANUNŢ LICITAŢIE
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord