Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: redactie@realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
Jandarmii botoșăneni, la ora bilanțului
Realitatea DorohoianăData 10.01.2020 - 15:03:43
Local
Jandarmii botoşăneni la ora bilanţului
Sala “Nicolae Iorga” a Palatului Administrativ a găzduit astăzi şedinţa de bilanţ a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean. Analiza activității pe anul 2019 a jandarmilor botoșăneni a avut loc în prezența colonelului Alexandru Borcan, șeful Direcției de Control și Verificări Interne din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române. La ședință a participat și prefectul Alexandru Colbu, subprefectul Dan Nechifor, preşedintele CJ, Costică Macaleţi precum şi reprezentaţii instituţiilor judeţene cu care jandarmii botoşăneni colaborează în îndeplinirea prerogativelor conferite de lege.
DISTRIBUIE           

„Având în vedere suplimentările de efective ale structurilor operative, raportate în mod real la dinamica situației operative existente la nivel județean și a numărului crescut de solicitări din partea instituțiilor partenere din zona de competență, putem aprecia că misiunile au fost îndeplinite cu succes. În perioada imediat următoare vom acorda o atenție sporită managementului calității în toate domeniile de activitate ale unității, precum și adaptării pregătirii personalului nou încadrat la evoluția situației operative și modificările legislative”, a spus colonelul Cristian Dobrin Onofrei, șeful IJJ Botoșani, citat de monitorulbt.ro.

Cu această ocazie, o parte dintre jandarmi au fost felicitați pentru activitățile derulate anul trecut și au fost recompensați cu diplome de onoare după cum urmează – plutonier adjutant Dumitru Moroșanu din cadrul structurii financiare, lt.col Gabriela Verenciuc- Compartimentul psihologie, plutonierul adjutant Virgil Stoleru-Biroul Resurse Umane, sergent major Florin Sorohan – Compartimentul secretariat, căpitan Ovidiu Ciobanu-Serviciul Ordine Publică, plutonier major Daniel Ciornea- Serviciul Management Operațional, sublocotenent Florin Leonte- Serviciul Comunicații, plutonier Victor Vlad Huțanu-Detașamentul 1 Jandarmi Mobil, Florin Bogdan Lozniceru- Detașamentul 2 Jandarmi Botoșani, plutonier Alexandru Rareș Rudei Detașamentul 3 Jandarmi Dorohoi, plutonier adjutant Dan Izotov, Relații Publice.

Titlul de jandarmul anului 2019 i-a revenit plutonierul major Andrei Lupușoru, care a constatat cinci infracțiuni și 47 de fapte contravenționale.

În plus, în data de 26 septembrie 2019, subofițerul, în timp ce se aflat în timpul său liber și se deplasa cu mașina personală spre municipiul Iași, a intervenit, până la sosirea echipajelor de ambulanță, în sprijinul victimelor unui accident rutier, aflate în stare de inconștiență, existând pericolul strangulării cu centurile de siguranță. În urma intervenției, el a fost felicitat și de cadrele medicale de la ambulanță.

 

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Primarul Dorin Alexandrescu respinge că ar fi vorba de înţelegeri politice în numirea liderului liberal dorohoian Valerian Andrieş, la conducerea spitalului
Peste 600 de poliţişti şi jandarmi, pe străzi, de Rusalii
Medicul Valerian Andrieş, şeful PNL Dorohoi, numit de primarul Alexandrescu, şeful PSD Dorohoi, manager interimar al Spitalului Municipal Dorohoi
A făcut accident cu zece kilometri înainte de a ajunga acasă
Accident grav la Suharău!
Aproape 1000 de locuri de muncă, prin AJOFM, în această săptămână
2999 de botoşăneni se află, încă, în izolare la domiciliu
Peste o tonă de fructe şi legume confiscate în Piaţa centrală din Botoşani
Vremea în DOROHOI
Predominant Noros
17.65 °C
Minim: 14.5 °C
Maxim: 26.95 °C
Cele mai citite
Managerul Spitalului Municipal Dorohoi A DEMISIONAT în urma presiunilor
1622
Viceprimarul Lucian Topalagă către copiii dorohoieni, de 1 Iunie: “Să nu uitați că toți cei din jurul vostru vă sunt alături cu dragostea lor pentru voi”
888
Dorohoian cu simţ civic. A predat poliţiei un portofel cu bani şi acte
859
Accident grav la Suharău!
513
ANUNŢ ANGAJARE
495
Primarul Alexandrescu nu doreşte să comenteze demisia managerului spitalului
459
Femeie prinsă la furat în supermarket
451
Bucurie pentru micii fotbalişti de la ACS Juniorul Dorohoi. De la 1 iunie pot relua antrenamentele
434
DOROHOI - Locuitorii din zona gării şi autogării nu vor avea apă la robinete timp de câteva ore, joi, 4 mai
431
Comunicat PMP - Dorohoi, încremenit în trista istorie pesedistă
370
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
ANUNŢ ANGAJARE
ANUNŢ ANGAJARE - SC PALAS PRODUCTIV SRL angajează muncitori calificați și necalificați în construcții
Anunţ de participare la licitaţie pentru concesiune bunuri; PUBLIC
Anunţ de participare la licitaţie pentru INCHIRIERI terenuri (domeniul PRIVAT ) - 4
Anunţ de participare la licitaţie pentru INCHIRIERI terenuri (domeniul PRIVAT ) - 3
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord