Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: redactie@realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
Fostul prefect, Dan Șlincu, a intrat în PSD
Realitatea DorohoianăData 27.01.2020 - 03:22:23
Politic
Dan Şlincu
Sâmbătă a avut loc Conferința Județeană Extraordinară (CJE) a PSD Botoșani pentru stabilirea delegațiilor partidului la Congresul de alegeri de la sfârşitul lunii februarie. În sală au fost sute de social-democrați, primari, lideri de organizații comunale, dar și directori de deconcentrate.
DISTRIBUIE           

Printre cei „invitați” a fost și fostul prefect Dan Şlincu, acesta oficializându-și astfel intrarea în rândul social-democraţilor. „Eu am fost numit pe funcția de prefect de un guvern PSD. Am avut o colaborare bună până acum cu organizația locală din Dorohoi a PSD, cu domnul primar Dorin Alexandrescu, dar și cu echipa județeană a PSD-ului, parlamentari, primari, viceprimari, consilieri județeni și locali”, a declarat Dan Șlincu. Acesta susține că motivul pentru care a intrat în PSD este că „această echipă a crezut în mine, iar eu am încredere că această echipă și pe viitor va face lucruri bune pentru județ”.

După ce la jumătatea lunii decembrie a fost schimbat din funcție de către guvernul liberal, Dan Șlincu a revenit la conducerea

Dan Șlincu a devenit director la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Botoșani, funcție pe care a obținut-o pe când era în PNL-ul condus de Florin Țurcanu. Ulterior el a devenit un apropiat al primarului de Dorohoi, Dorin Alexandrescu, cel care l-a propulsat ca prefect. În momentele de degringoladă de după preluarea puterii de către PNL, în negocierile pentru postul de prefect dintre ALDE și PNL a fost avansat și numele lui Dan Șlincu, dar acesta a refuzat propunerile venite din partea noii puteri, preferând să rămână alături de Dorin Alexandrescu.

La lucrările CJE au mai fost prezenți și alți directori de deconcentrate, precum Viorel Zacrețchi (Secția Drumuri Naționale), Teodor Dimitriu (AJOFM), Mihai Gabriel Platon (Inspectoratul în Construcții), Ramona Guraliuc (șefa UPU), Mia Roată (CS Botoșani) sau Doina Nacu (director economic DGASPC). În schimb au lipsit grei ai partidului, precum Mihai Tincu, președintele autosuspendat al organizației municipale Botoșani, Dorin Alexandrescu, primarul de Dorohoi, sau fostul secretar de stat Dan Deleanu, trezorierul organizației județene a PSD.

 

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Comunicat ALDE Botoșani – Respect eroilor în halate albe, de Ziua Mondială a Sănătăţii
Alegerile locale se AMÂNĂ, anunţă Guvernul
Comunicat ALDE Botoșani – Se pot găsi soluţii pentru îngrijirea bolnavilor de coronavirus!
Comunicat ALDE Botoșani – „Autoritățile judeţene trebuie să facă ceva pentru protejarea botoșănenilor”
ALDE Botoşani: „Facem apel către autoritățile județului Botoșani să facă toate eforturile neceare pentru protejarea cadrelor medicale, prin asigurarea unui echipament corespunzător”
ALDE Botoșani critică Guvernul pentru măsurile luate în perioadă de criză. Acuzaţii grave şi la adresa şefului Cancelariei Prefectului, Cristian Roman
Apel al viceprimarului Lucian Topalagă: “Să ne luptăm cu pandemia nu cu românii noștri!”
COMUNICAT - Echipa ALDE Botoșani pune la dispoziția cetățenilor 500 de pâini ambalate!
Vremea în DOROHOI
Senin
11.92 °C
Minim: 1.63 °C
Maxim: 22.31 °C
Cele mai citite
ATENŢIE - Spitalul Municipal din Dorohoi va fi transformat în unitate COVID
6674
Familie din Văculeşti, diagnosticată cu noul coronavirus
4971
REVOLTĂ ÎN DOROHOI - "Nu vrem secţie COVID 19 în oraşul nostru". Petiţie online semnată de sute de dorohoieni - Viceprimarul Lucian Topalagă, primul politician care susţine iniţiativa
4896
Primăria Dorohoi a alocat Spitalului municipal 150000. Vor fi achiziţionate trei tuneluri de dezinfecţie
2770
Comunicat de presă din partea primarului municipiului, Dorin Alexandrescu
2719
SPITALUL DOROHOI COVID - Primarul Alexandrescu luat prin surprindere de decizia forurilor judeţene: „Nici nu am fost consultat în această problemă”
2448
Pensiunea Splendid din Dorohoi transformată în spaţiu pentru CARANTINĂ!
2304
Clădirile vechi din centrul Dorohoiului demolate - VIDEO&FOTOGALERIE
1709
Femeie din comuna George Enescu prinsă conducând sub influenţa alcoolului şi cu permisul suspendat. S-a ales cu dosar penal
1597
Streinu-Cercel și autoritățile, desființate de un medic militar din Craiova: „Lasă-ne! Opriți acest joc pervers! „Spălați-vă pe mâini, noi vă spălăm creierul”
1507
Arhiva Video
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
ANUNȚ - Direcţia de Impozite şi Taxe Locale amână termenele de plată a taxelor şi impozitelor şi a acordării bonificaţiei de 10% până la data de 30 iunie
AJOFM Botoşani - Relaţiile cu publicul se vor desfășura ÎN MOD OBLIGATORIU doar prin e-mail şi telefon
FOTO - Ajutor din partea DAS Dorohoi pentru persoanele vârstnice, de peste 65 de ani şi a celor aflate în autoizolare
DOROHOI: Primarul Alexandrescu a semnat contractul de lucrări pentru extinderea reţelei de gaz în Satu Nou
Dorohoi - ANUNŢ privind acordarea tichetelor sociale pentru gradiniţă aferente lunii Februarie 2020
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord