Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
FCM DOROHOI, PRIMA ETAPĂ, PRIMA VICTORIE, 2-0
Data 20.08.2011 - 04:08:06
După 11 ani, Dorohoiul a respirat din nou aerul Ligii a III-a! Vineri, 19 august 2011, a avut loc prima etapă a Seriei 1 a Ligii a III-a de Fotbal. Primii adversari scoși în fața echipei locale, CSM Pașcani, au făcut act de prezență pe Stadionul Municipal, plecând acasă cu un “bagaj de două goluri. Terminând pe locul 4 în precedenta ediție a campionatului, adversarii dorohoienilor veneau cu un ascendent moral pe care îl conferă statutul de favorit. Numai că socoteala de acasă nu se potrivește cu aceea din târg!
DISTRIBUIE           

Motivați la maxim de tânărul antrenor Vespazian Colban, dorohoienii au demonstrat că meritau să joace într-o divizie superioară, chiar dacă jocul lor a fost influențat de tracul inerent unei premiere.

Susținuți de un public însetat de fotbal, fotbaliștii dorohoieni au abordat jocul cu o atenție deosebită, studiind mișcările adversarului pentru a putea descifra tactica acestora. O tactică păguboasă, până la urmă, deoarece primii care au marcat au fost jucătorii FCM Dorohoi.

Astfel, în minutul 38, Voiniciuc a introdus balonul în poarta pășcănenilor, după o centrare inspirată a lui Orășanu. Era 1-0, euforia din tribune și din teren a inflamat spiritele în tabăra gazdă, așa încât, înainte de finalul primei reprize, adversarii au rămas în zece oameni, după eliminarea lui Radu Guțu, pentru o lovitură cu cotul.

Deși părea că misiunea dorohoienilor a devenit una cât se poate de ușoară, în al doilea mitan, pășcănenii au arătat că au oarecare experiență la nivelul Ligii a III-a. În acest context, a apărut la rampă portarul lui FCM Dorohoi, care a salvat uimitor echipa noastră de la o egalare nemeritată.

Izbăvirea a venit în minutul 75, când Ciprian Orășanu a înscris pentru 2-0 din lovitură de la 11 m, obținută de Matei, după un fault în careu făcut de portarul pășcănean.
De remarcat este și faptul că organizarea meciului a fost una deosebită, atmosfera fiind întreținută de Trupa de majorete a Municipiului Dorohoi, organizată de Niculai Anton şi coordonată de instructorul Constantin Dicu, dar și de un fundal sonor de excepție, asemănător marilor stadioane.

La meci au asistat și Primarul Dorohoiului, Dorin Alexandrescu, împreună cu Victor Mihalachi, Președintele și finanțatorul clubului. De asemenea, au fost prezenți în tribune deputatul Andrei Dolineaschi, senatorul Gheorghe Marcu, președintele FC Botoșani, Valeriu Iftime, Cornel Sfaițer, memebru în C. Ex. al FRF, Mihai Calistru, președintele Asociației Județene de Fotbal, precum și alte nume sonore ale sportului județean.

“Am deschis sezonului fotbalului botoşănean cu o victorie, sperăm şi mâine să se întâmple acelaşi lucru în Divizia B. Am întâlnit o echipă cu state vechi în Divizia C, e bine că am câştigat, încercăm să scoatem maximum la fiecare meci. Trebuie să recunoaştem că am avut şi puţină şansă. Abordăm toate meciurile la victorie

Comentarii


Articole din aceeași categorie
ACS Juniorul Dorohoi face ÎNSCRIERI
Sponsor “dulce” pentru echipa de seniori a clubului ACS Juniorul Dorohoi
Au fost selectaţi jucătorii echipei de seniori din cadrul ACS Juniorul Dorohoi - FOTOGALERIE
Un nou proiect al clubului ACS Juniorul Dorohoi: echipă de fotbal pentru seniori. Vezi când şi unde se face selecţia jucătorilor
Un nou antrenor la ACS Juniorul Dorohoi
ACS Juniorul Dorohoi reia înscrierile
Bucurie pentru micii fotbalişti de la ACS Juniorul Dorohoi. De la 1 iunie pot relua antrenamentele
Copiii din cluburile sportive pot reîncepe pregătirea fizică în grupuri de câte 3
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Predominant Noros
-6.98 °C
Minim: -15.83 °C
Maxim: -5.44 °C
Cele mai citite
DOROHOI – Fără apă la robinete, mâine, în cartierul Plevna, în urma unei avarii
2016
Viceprimarul Dorohoiului în carantină!
737
Dorohoian de 90 de ani găsit mort în propria casă
556
Tragedie la Dorohoi - Femeie de 70 de ani decedată în această seară, cel mai probabil asfixiată. Pompierii au intrat în apartament prin balcon
423
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
290
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
276
ACS Juniorul Dorohoi face ÎNSCRIERI
219
Bărbat arestat pentru 30 de zile, pentru viol
205
Bărbat reținut pentru viol
187
Doi tineri din Hudești reținuți pentru contrabandă
186
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
DAS Dorohoi - ANUNŢ privind acordarea tichetelor sociale
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
Anunț - ANGAJĂRI la Spitalul municipal Dorohoi
Administrația Piețelor și Oborului Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI spații/terenuri (domeniul PRIVAT)
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord