Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: redactie@realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
De mâine, se deschide piscina. Accesul condiţionat de noile reguli impuse de pandemie
Realitatea DorohoianăData 28.06.2020 - 14:02:01
Administratie
Primăria municipiului Dorohoi vă aduce la cunoștință că începând cu data de 29.06.2020 se deschide Piscina semiolimpică, situată în b-dul. Victoriei, nr. 120, în spatele Sălii Polivalente.
DISTRIBUIE           

Accesul se va face respectând Ordinul 619/ 12.06.2020, anexa 4 - Regulamentul privind condițiile necesar a fi respectate pentru reluarea activităților de natație în bazinele acoperite și în aer liber din România.

 

Înainte de intrare în zona bazinului sau a piscinei se impune efectuarea triajului epidemiologic. Utilizatorii declară pe propria răspundere că nu au fost expuși la cazuri pozitive sau au intrat în contact cu persoane suspecte de Covid-19 în ultimele 14 zile. Nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă semne de infecție respiratorie (tuse și strănut frecvente, stare generală alterată) și febră mai mare de 37,3 C.

Accesul publicului se va face în baza unei programări prealabile, astfel încăt să se poată respecta cumulativ condițiile din prezentul regulament și fără a se depăși limita maximă admisă de 20 persoane; în apă, fiecărui înotător trebuie să îi revină o suprafață exclusivă de cel puțin 12 mp.

Șezlongurile vor fi așezate astfel încât să se permită între ele o distanță de 2 metri în oricare direcție pentru persoane care nu fac parte din aceeeași familie, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Servirea clienților se va face de către personalul angajat al unității, fără deplasarea clienților în punctele de servire. Se va evita pe cît posibil servirea de produse și băuturi neambalate; gustările și băuturile vor fi preambalate individual.

Este obligatorie purtarea măștii (medicale/ nonmedicale) în spații comune, care pentru o protecție eficientă trebuie să acopere atât gura, cât și nasul.

Igiena respiratorie este obligatorie (tuse și strănut în plica cotului sau în batista de unică folosință, care va fi aruncată imediat la coșul de gunoi).

Este intrezis scuipatul sau suflatul nasului în bazin. Dacă este necesar, se utilizează toaleta în aceste scopuri înainte de a intra în bazin.

 

Programarea prealabilă se va face de Luni până Vineri, în intervalul orar 10:00 - 18:00 la numărul de telefon 0745 879 876, sau direct la Piscina semiolimpică Dorohoi.

 

Program de funcționare:

Luni: închis (igienizare și tratare apă)

 Marți - Duminică

   seria 1: 10:00 - 13:00     (13:00 – 14:00 pauză pentru igienizare);

   seria 2: 14:00 – 17:00    (17:00 - 18:00 pauză pentru igienizare);

   seria 3: 18:00 – 21:00    (21:00 – 22:00 pauză pentru igienizare);

 

 

Tarife acces:

copii 0 - 5 ani : gratuit/ serie (3 ore)

copii 6 - 12 ani : 5 lei/ serie (3 ore)

persoane peste 12 ani: 20 lei/ serie (3ore)

 

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Conducerea CNAIR la prefectura Botoşani
Peste 38000 de locuitori ai judeţului vor primi pachete cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2014-2020 din fondul de ajutor european
DOROHOI - A fost decisă lista celor care vor primi o locuinţă de serviciu. Contestaţiile se pot face în termen de şapte zile lucrătoare, începând de mâine
Pagubele produse de inundaţiile din judeţ raportate de prefect, prin videoconferinţă, ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela
Victimele inundaţiilor din 2010 comemorate de autorităţi la un deceniu de la evenimentele tragice
A început evaluarea pagubelor produse de fenomenele hidrometeorologice din ultimele zile. Vezi localităţile vizate
Comunicat DAS Dorohoi - Modificări privind izolarea la domiciliu COVID 19
VIDEO - Şase gospodării inundate la Rediu, persoane evacuate. Pompierii dorohoieni intevin. Prefectul şi şeful ISU Botoşani se îndreaptă către zonă
Vremea în DOROHOI
Senin
25.78 °C
Minim: 16.11 °C
Maxim: 31.53 °C
Cele mai citite
Populaţia din Baranca evacuată din cauza creşterii nivelului râului Prut -VIDEO
2170
Dorohoiancă călcată de o betonieră. A murit în drum spre spital
2145
Dorohoianca Anamaria-Teodora Zgîmbău a cucerit America! Rezultat de excepţie al unei eleve de la Colegiul Național “Grigore Ghica”
1941
DOROHOI: PERICOL DE INUNDAŢII – COD ROŞU. A fost emisă o avertizare RO-ALERT!
1718
Dorohoienii de pe mai multe străzi rămân mâine fără apă la robinete
1581
Comunicat DAS Dorohoi - Modificări privind izolarea la domiciliu COVID 19
1213
Doctor în istorie, profesor Gică Manole - 22 IUNIE 1941: REVANȘA ISTORICĂ
1137
COD ROSU pe Jijia, Başeu, Sitna, Miletin şi Putreda. Cota de pericol în creştere la Rădăuţi Prut
932
Armata caută rezervişti pentru judeţul Botoşani şi alte 16 judeţe şi municipiul Bucureşti | MApN: Pentru anul 2020, sunt disponibile 1.059 de locuri
605
Cota de pericol a fost depăşită la Oroftiana cu aproape jumătate de metru. La Rediu s-au înregistrat precipitaţii de 108 l/mp
484
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
PRIMĂRIA DOROHOI - ANUNŢ LICITAŢII
Primăria Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru INCHIRIERI terenuri (domeniul PRIVAT )
Primăria Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI terenuri (domeniul PRIVAT )
Primăria Dorohoi – Anunţ licitaţie
ANUNŢ PRIMĂRIA DOROHOI – Se redeschide Stadionul 1 Mai, pentru sporturile individuale în aer liber. Accesul pe bază de programare
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord