Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: redactie@realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
Conflictul între Inter Dorohoi şi SPL continuă
Data 15.08.2016 - 20:18:08
Local
Conflictul dintre conducerile echipei de fotbal Inter Dorohoi şi a societăţii Servicii Publice Locale, care administrează baza sportivă „1 Mai”, este departe de a se fi stins.
DISTRIBUIE           
Conflictul dintre conducerile echipei de fotbal Inter Dorohoi şi a societăţii Servicii Publice Locale, care administrează baza sportivă „1 Mai”, este departe de a se fi stins.

[caption id="attachment_10401" align="aligncenter" width="800"] Sursa foto: btonline.ro[/caption]

După ce în urmă cu două săptămâni, echipa Inter Dorohoi s-a trezit cu porţile stadionului închise, chiar în debutul meciurilor de pregătire şi după ce finanţatorul echipei, Gheorghi Rotaru a anunţat că este forţat să retragă echipa din campionat, la începutul acestei săptămâni, acesta a solicitat o întâlnire cu conducerea SPL şi a primăriei pentru a obţine explicaţii.

Întâlnirea, la care a participat Gheorghi Rotaru, Dragoş Popoi, directorul SPL şi viceprimarul Lucian Topalagă, nu a avut nicio finalitate.

Gheorghi Rotaru spune că a cerut lui Dragoş Popoi să-i spună ce clauze din contractul de comodat a încălcat.

„Eu am solicitat întrevederea cu ei. Am cerut, după ce eşti îngenunchiat şi omorât, să-mi spună şi de ce.  Au fost vagi şi mi-au reproşat că de ce am declarat în presă că am reparat gardul şi băncile de rezervă, că am înlocuit duşurile la baie, la vestiare. Da, când am venit în Liga a III-a am cosit, am pus bănci şi am făcut alte lucrări la terenul secundar. Domnul Popoi mi-a reproşat că de ce spun că am făcut la stadion când ei fac totul acolo. Adică nimeni nu are voie să facă absolut nimic, s-a convins de lucrul ăsta şi domnul vice, decât cu proiect şi cu aprobarea Consiliului Local. Întreb şi eu, am greşit cu ceva că am făcut aceste lucrări? Ei spun da, am greşit că am făcut fără aprobare. În mod normal, ei, SPL-ul trebuia să facă aceste lucruri”, spune Gheorghi Rotaru care a adăugat: „Eu cât am contract de comodat acolo răspund de ceea ce fac, aşa cum scrie în contract. Am cerut să-mi arate ce am încălcat din contractul de comodat, să remediem şi să putem relua discuţiile. Vicele mi-a răspuns că nu are ce să-mi reproşeze şi s-a încheiat discuţia”, a completat Gheorghi Rotaru.

Finanţatorul Inter Dorohoi spune că, printr-o adresă către Consiliul Local  a cerut rezilierea contractului de comodat fiind forţat să facă acest lucru.

„Am cerut rezilierea din cauza faptului că s-a închis grosolan baza sportivă fără niciun motiv şi eu nu mai am încredere în aceşti oameni, cei de la SPL, care închid porţile, bagă poliţia locală să nu primească „infractorii” de la Inter acolo. Eu nu mai am încredere în ei că nu o vor închide şi altă dată. Să se înţeleagă, m-au dat afară din baza sportivă după ce am invetit un miliard şi jumătate în Liga a III-a. Cu fereraţia şi mâine pot reveni la cererea de retragere din ligă. Am trimis-o prin fax şi email şi şedinţa de Comitet executiv are loc pe data de 17. Până pe 17 oricând pot reveni. Atâta timp cât am fost jignit în stilul ăsta grosolan, nu voi reveni niciodată. Asta vreau să-mi spună, primarul sau altcineva, ce-am încălcat oameni buni, ce-am încălcat?”, a declarat Gheorghi Rotaru.

Reprezentanţii SPL Dorohoi, instituţia care are în administrare baza sportivă, susţin că au vrut să facă un regulament, că au cerut unele informaţii dar conducătorii clubului INTER nu au vrut să colaboreze în niciun fel.

   “Domnul Rotaru, la fel ca şi celelalte cluburi, a primit o adresă ca să ne comunice programul de antrenament, persoanele care au dreptul să intre pe stadion, programul competiţional, cine coordonează clubul, cu cine se poate discuta. Nu am primit niciun răspuns din partea acestui club. Ceilalţi au trimis toţi. Am făcut lucrul ăsta tocmai pentru că au fost ceva probleme de comportament a membrilor clubului Inter. S-a luat decizia de refacere a terenului, s-a închis stadionul şi s-a interzis accesul dumnealor până nu ne trimit o adresă la ceea ce am solicitat. Dumnealor s-au supărat aşa de tare încât au înaintat o adresă către Consiliul Local prin care solicită reziliera contractului. Baza sportivă era dată în folosinţă gratuită către clubul Inter. Este decizia lor de a renunţa. Domnul Rotaru şi clubul Inter Dorohoi trebuie să se încadreze într-un regulament de folosire a bazei sportive. Aceleaşi reguli au fost şi când era FCM Dorohoi şi ne-am înţeles foarte bine atâţia ani”, a declarat Dragoş Popoi, şeful SPL Dorohoi.

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Tânăra dată dispărută ieri a fost găsită
Minoră dispărută. Este căutată de familie şi poliţie
Dorohoi - Ceremonie în Cimitirul evreiesc dedicată comemorării victimelor pogromului
1.908 persoane angajate prin intermediul AJOFM Botoşani, de la începutul anului
Tânără de 18 ani dată dspărută
Dorohoienii de pe mai multe străzi rămân mâine fără apă la robinete
Femeie din Coţuşca dată dispărută. Este căutată de familie şi poliţie
Dorohoian de 63 de ani mort după ce a căzut în fântână
Vremea în DOROHOI
Noros
19.39 °C
Minim: 18.21 °C
Maxim: 24.82 °C
Cele mai citite
Dorohoianca Anamaria-Teodora Zgîmbău a cucerit America! Rezultat de excepţie al unei eleve de la Colegiul Național “Grigore Ghica”
2581
Populaţia din Baranca evacuată din cauza creşterii nivelului râului Prut -VIDEO
2177
Dorohoiancă călcată de o betonieră. A murit în drum spre spital
2152
Dorohoienii de pe mai multe străzi rămân mâine fără apă la robinete
1745
DOROHOI: PERICOL DE INUNDAŢII – COD ROŞU. A fost emisă o avertizare RO-ALERT!
1730
COD ROSU pe Jijia, Başeu, Sitna, Miletin şi Putreda. Cota de pericol în creştere la Rădăuţi Prut
942
Armata caută rezervişti pentru judeţul Botoşani şi alte 16 judeţe şi municipiul Bucureşti | MApN: Pentru anul 2020, sunt disponibile 1.059 de locuri
616
Dorohoian de 63 de ani mort după ce a căzut în fântână
571
DOROHOI - A fost decisă lista celor care vor primi o locuinţă de serviciu. Contestaţiile se pot face în termen de şapte zile lucrătoare, începând de mâine
518
De mâine, se deschide piscina. Accesul condiţionat de noile reguli impuse de pandemie
496
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
PRIMĂRIA DOROHOI - ANUNŢ LICITAŢII
Primăria Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru INCHIRIERI terenuri (domeniul PRIVAT )
Primăria Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI terenuri (domeniul PRIVAT )
Primăria Dorohoi – Anunţ licitaţie
ANUNŢ PRIMĂRIA DOROHOI – Se redeschide Stadionul 1 Mai, pentru sporturile individuale în aer liber. Accesul pe bază de programare
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord