Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
Comunicat PNL Botoșani: Astăzi dăm startul campaniei pentru dezvoltarea Botoșaniului
Realitatea DorohoianăData 06.11.2020 - 14:23:24
Politic
Începem astăzi campania electorală pentru alegerile parlamentare cu convingerea că, pe 6 decembrie, vom pune capăt majorității toxice pesediste din Parlamentul României.
DISTRIBUIE           

Vremea manipulării propagandistice, a păcălirii cetățenilor, a infractorilor eliberați cu miile înainte de termen, a celebrului nimic pesedist se apropie de sfârșit.

Ținuți de către ciuma roșie în sărăcie și izolare vreme de trei decenii, botoșănenii merită un trai mai bun!

Județul Botoșani trebuie să se dezvolte!

Noi, liberalii, am demonstrat de fiecare dată când ne-am aflat la putere că știm să facem investiții, adică exact ceea ce trebuie pentru ca acest județ să prospere.

De la instalarea Guvernului Orban, în urmă cu exact un an, am deblocat proiecte de infrastructură esențiale pentru dezvoltarea Botoșaniului. Ținute la sertar ani în șir de către oamenii infractorului Dragnea, investițiile privind modernizarea drumurilor naționale Botoșani-Tg. Frumos și Botoșani-Ștefănești au intrat în linie dreaptă o dată cu semnarea contractelor de execuție cu constructorii, la doar câteva luni după preluarea guvernării de către liberali. Ambele proiecte, esențiale pentru ceea ce înseamnă legătura cu restul lumii a botoșănenilor, au un calendar ferm, care prevede finalizarea în luna octombrie 2022.

Tot liberalii au deblocat, după anii de îngheț pesedist, construirea spitalelor regionale, inclusiv a celui din Iași, de interes pentru botoșăneni.

Proiecte serioase de alimentare cu gaz a localităților rurale din județul nostru, cu finanțare europeană și guvernamentală asigurată, sunt de asemenea pe cale de a fi transpuse în practică în anii ce urmează.

Autostrăzile Moldovei, la care, ca botoșăneni, ne vom putea conecta cu ușurință, sunt alte investiții pe care guvernarea liberală din ultimul an le-a pus pe agenda următorilor ani.

De toate aceste investiții și de altele de care este nevoie pentru dezvoltarea Botoșaniului se va alege praful dacă la guvernare ar ajunge din nou incompetenții și iresponsabilii din PSD. Bugetul României a fost tocat iresponsabil de către PSD, în ani de creștere economică, pentru fel de fel de pomeni electorale.

După ce trei ani de zile s-au aflat la guvernare, fără a crește în mod semnificativ pensiile românilor, ipocriții pesediști urlă acum, când suntem în plină criză sanitară și economică, pentru majorarea cu nu mai puțin decât 40 de procente a acestora. Sub mandatul fostului ministru pesedist al Muncii, botoșăneanul Budăi, pensionarii botoșăneni au avut cele mai mici pensii din țară. Acum același Budăi a fost recompensat de către PSD pentru ”meritul” de a-și fi trădat concetățenii, lăsându-i în sărăcie, prima poziție pe listele de candidați. În logica pesedistă, botoșănenii vor mai putea fi păcăliți o dată și pe 6 decembrie.

Oameni buni, avem nevoie de politicieni responsabili, capabili să facă investiții, la conducerea acestei țări. Timpul propagandei mincinoase și a rezultatelor egale cu zero a trecut. Singurul partid responsabil, capabil să asigure traversarea crizei sanitare și economice și să dezvolte România este Partidul Național Liberal.

Dezvoltăm România! Dezvoltăm Botoșaniul!

 

Realizat de TekIT Web Electronics SRL cod AEP 11200025

Comentarii


Articole din aceeași categorie
PNL Botoșani respinge acuzațiile deputatului PSD Dan Șlincu
Comunicat PNL Botoșani: 15 ianuarie 1850 - 15 ianuarie 2021, 171 de ani de eternitate eminesciană
Deputatul Grațiela Gavrilescu anunță înființarea Grupării parlamentare umaniste social-liberale
Dan Șlincu: „Guvernarea PNL-USR-UDMR, după ce a lăsat fără acces la educație zeci de mii de copii, a pus peste noapte politruci la conducerea unităților de învățământ”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR trebuie să plece de la guvernare pentru că a mințit românii! Uniunea Salvați-i pe Români de USR-PLUS!”
Comunicat PNL Botoșani: Vinovat de situația dezastruoasă de la Nova Apaserv este PSD Botoșani, în frunte cu cei care au condus în ultimii ani Consiliul Județean
Europarlamentarul umanist Maria Grapini condamnă “amestecul grosolan al politicului în Educație!”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR și PNL au pus la pământ sănătatea și asistența socială din prima lună de guvernare! Tăieri de venituri și zero finanțare pentru centrele de imunizare”
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Predominant Noros
2.65 °C
Minim: -0.89 °C
Maxim: 9.81 °C
Cele mai citite
DOROHOI – Se deschide Centrul comunitar de vaccinare. Este al doilea spațiu cu această destinație, după cel inaugurat în incinta Spitalului municipal
705
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
372
Agresiune pe o stradă din Dorohoi, oprită de un jandarm trecut în rezervă
317
Bărbat arestat pentru 30 de zile, pentru viol
257
Dorohoienii de pe strada Grigore Ghica nu vor avea apă la robinete, mâine, 20 ianuarie, din cauza unei avarii
247
Doi tineri din Hudești reținuți pentru contrabandă
230
PNL Botoșani respinge acuzațiile deputatului PSD Dan Șlincu
212
Comunicat CJ: Acord de principiu pentru deblocarea situației de la Nova Apaserv
204
Poetul național Mihai Eminescu, evocat în Parohia Cobâla, Protopopiatul Dorohoi
188
Ziua Culturii Naționale sărbătorită la Dorohoi – VIDEO &FOTOGALERIE
182
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
DAS Dorohoi - ANUNŢ privind acordarea tichetelor sociale
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
Anunț - ANGAJĂRI la Spitalul municipal Dorohoi
Administrația Piețelor și Oborului Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI spații/terenuri (domeniul PRIVAT)
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord