Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: redactie@realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
Comunicat PMP - Dorohoi, încremenit în trista istorie pesedistă
Realitatea DorohoianăData 29.05.2020 - 16:50:45
Politic
Duminică, 24 mai, Organizația Partidului Mişcarea Populară (PMP) Dorohoi s-a întâlnit pentru a discuta problemele cetății, ale cetățenilor din diversele categorii sociale dorohoiene. Nemulțumirea, dezamăgirea și lipsa unei perspective reale de dezvoltare au cimentat în mentalul colectiv neîncrederea în întreaga clasă politică locală.
DISTRIBUIE           

Dorohoienii reclamă un interes al politicienilor din 4 în 4 ani, ceea ce demască ipocrizia și lipsa unui real interes pentru problemele acestora. Partidul Mișcarea Populară a lansat recent platforma solutiata.ro, ceea ce se dorește a fi un răspuns la disperarea societății. Suntem conștienți că doar împreună putem găsi calea ieșirii din actuala criză.

          Tineri sau experimentați, în organizația PMP Dorohoi s-a cristalizat un Consiliu Executiv Local, pentru prima dată în scurta istorie a organizației municipale. S-au dezbătut probleme organizatorice și programul de acțiuni și activități în vederea alegerilor din toamna acestui an.

Suntem hotărâți să ascultăm, rând pe rând, fiecare categorie socială de la tinerii aflați în cautarea unui destin până la pensionari, de la simpli muncitori la profesori sau medici, de la funcționari la antreprenori locali.

Pentru a ajunge la soluții de dezvoltare durabilă dorim să pornim prin a asculta și identifica problemele reale ale comunității. Alături de o echipă tânără și entuziastă intenționăm să ascultăm deopotrivă probleme și soluții.

Totodată, invităm orice entuziast dorohoian alături de echipa PMP Dorohoi.

Acum că PSD a anunțat alianța roșie cu ALDE și ProRomânia, inclusiv pentru alegerile locale, ceea ce clarifică interesele și posibilitățile, dorim să deschidem larg ușa parteneriatului cu cetățeanul, cu tineri și oameni capabili, harnici dar mai ales integri.

Tuturor celor care nu mai regăsesc vreo urmă de speranță în actuala echipă aflată la conducerea Dorohoiului le transmitem călduros: Hai în PMP!

 

                        Consiliul Executiv Judeţean PMP Botoșani

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Parlamentarii umaniști propun înființarea Fondului de Solidaritate „Locuințe pentru tinerii români”, prin care aceștia să își poată plăti avansul pentru o locuință
ALDE Botoşani - Tinerii căsătoriți au nevoie urgent de o susținere financiară din partea statului!
Parlamentarii PPU (social-liberal) au depus un proiect de lege pentru modificarea legii dialogului social. Scopul acestuia, să apere angajații din sectorul privat și să corecteze disfuncționalitățile actualei legislații
Comunicat - Scrisoare deschisă către Antreprenorii Români
Deputatul Steluța Cătăniciu a intrat în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal
Radu Minea, președintele Federației Sindicatelor Lucrătorilor din Cercetare-Proiectare s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal)
Comunicat: Mesajul lui Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPU (social-liberal), de Ziua Drapelului Național: Drapelul ne unește într-o țară!
Comunicat ALDE - Așteptăm din partea Guvernului programe noi pentru susținerea legumicultorilor!
Vremea în DOROHOI
Senin
25.78 °C
Minim: 16.11 °C
Maxim: 31.53 °C
Cele mai citite
Populaţia din Baranca evacuată din cauza creşterii nivelului râului Prut -VIDEO
2171
Dorohoiancă călcată de o betonieră. A murit în drum spre spital
2145
Dorohoianca Anamaria-Teodora Zgîmbău a cucerit America! Rezultat de excepţie al unei eleve de la Colegiul Național “Grigore Ghica”
1987
DOROHOI: PERICOL DE INUNDAŢII – COD ROŞU. A fost emisă o avertizare RO-ALERT!
1719
Dorohoienii de pe mai multe străzi rămân mâine fără apă la robinete
1595
Comunicat DAS Dorohoi - Modificări privind izolarea la domiciliu COVID 19
1214
COD ROSU pe Jijia, Başeu, Sitna, Miletin şi Putreda. Cota de pericol în creştere la Rădăuţi Prut
932
Armata caută rezervişti pentru judeţul Botoşani şi alte 16 judeţe şi municipiul Bucureşti | MApN: Pentru anul 2020, sunt disponibile 1.059 de locuri
605
Cota de pericol a fost depăşită la Oroftiana cu aproape jumătate de metru. La Rediu s-au înregistrat precipitaţii de 108 l/mp
484
Dorohoian de 63 de ani mort după ce a căzut în fântână
399
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
PRIMĂRIA DOROHOI - ANUNŢ LICITAŢII
Primăria Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru INCHIRIERI terenuri (domeniul PRIVAT )
Primăria Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI terenuri (domeniul PRIVAT )
Primăria Dorohoi – Anunţ licitaţie
ANUNŢ PRIMĂRIA DOROHOI – Se redeschide Stadionul 1 Mai, pentru sporturile individuale în aer liber. Accesul pe bază de programare
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord