Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
Comunicat PMP - Dorohoi, încremenit în trista istorie pesedistă
Realitatea DorohoianăData 29.05.2020 - 16:50:45
Politic
Duminică, 24 mai, Organizația Partidului Mişcarea Populară (PMP) Dorohoi s-a întâlnit pentru a discuta problemele cetății, ale cetățenilor din diversele categorii sociale dorohoiene. Nemulțumirea, dezamăgirea și lipsa unei perspective reale de dezvoltare au cimentat în mentalul colectiv neîncrederea în întreaga clasă politică locală.
DISTRIBUIE           

Dorohoienii reclamă un interes al politicienilor din 4 în 4 ani, ceea ce demască ipocrizia și lipsa unui real interes pentru problemele acestora. Partidul Mișcarea Populară a lansat recent platforma solutiata.ro, ceea ce se dorește a fi un răspuns la disperarea societății. Suntem conștienți că doar împreună putem găsi calea ieșirii din actuala criză.

          Tineri sau experimentați, în organizația PMP Dorohoi s-a cristalizat un Consiliu Executiv Local, pentru prima dată în scurta istorie a organizației municipale. S-au dezbătut probleme organizatorice și programul de acțiuni și activități în vederea alegerilor din toamna acestui an.

Suntem hotărâți să ascultăm, rând pe rând, fiecare categorie socială de la tinerii aflați în cautarea unui destin până la pensionari, de la simpli muncitori la profesori sau medici, de la funcționari la antreprenori locali.

Pentru a ajunge la soluții de dezvoltare durabilă dorim să pornim prin a asculta și identifica problemele reale ale comunității. Alături de o echipă tânără și entuziastă intenționăm să ascultăm deopotrivă probleme și soluții.

Totodată, invităm orice entuziast dorohoian alături de echipa PMP Dorohoi.

Acum că PSD a anunțat alianța roșie cu ALDE și ProRomânia, inclusiv pentru alegerile locale, ceea ce clarifică interesele și posibilitățile, dorim să deschidem larg ușa parteneriatului cu cetățeanul, cu tineri și oameni capabili, harnici dar mai ales integri.

Tuturor celor care nu mai regăsesc vreo urmă de speranță în actuala echipă aflată la conducerea Dorohoiului le transmitem călduros: Hai în PMP!

 

                        Consiliul Executiv Judeţean PMP Botoșani

Comentarii


Articole din aceeași categorie
PNL Botoșani respinge acuzațiile deputatului PSD Dan Șlincu
Comunicat PNL Botoșani: 15 ianuarie 1850 - 15 ianuarie 2021, 171 de ani de eternitate eminesciană
Deputatul Grațiela Gavrilescu anunță înființarea Grupării parlamentare umaniste social-liberale
Dan Șlincu: „Guvernarea PNL-USR-UDMR, după ce a lăsat fără acces la educație zeci de mii de copii, a pus peste noapte politruci la conducerea unităților de învățământ”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR trebuie să plece de la guvernare pentru că a mințit românii! Uniunea Salvați-i pe Români de USR-PLUS!”
Comunicat PNL Botoșani: Vinovat de situația dezastruoasă de la Nova Apaserv este PSD Botoșani, în frunte cu cei care au condus în ultimii ani Consiliul Județean
Europarlamentarul umanist Maria Grapini condamnă “amestecul grosolan al politicului în Educație!”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR și PNL au pus la pământ sănătatea și asistența socială din prima lună de guvernare! Tăieri de venituri și zero finanțare pentru centrele de imunizare”
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Predominant Noros
-4.73 °C
Minim: -8.69 °C
Maxim: -0.49 °C
Cele mai citite
DOROHOI – Fără apă la robinete, mâine, în cartierul Plevna, în urma unei avarii
2018
Viceprimarul Dorohoiului în carantină!
767
Dorohoian de 90 de ani găsit mort în propria casă
567
DOROHOI – Se deschide Centrul comunitar de vaccinare. Este al doilea spațiu cu această destinație, după cel inaugurat în incinta Spitalului municipal
454
Tragedie la Dorohoi - Femeie de 70 de ani decedată în această seară, cel mai probabil asfixiată. Pompierii au intrat în apartament prin balcon
432
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
306
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
304
ACS Juniorul Dorohoi face ÎNSCRIERI
243
Bărbat arestat pentru 30 de zile, pentru viol
220
Dorohoienii de pe strada Grigore Ghica nu vor avea apă la robinete, mâine, 20 ianuarie, din cauza unei avarii
213
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
DAS Dorohoi - ANUNŢ privind acordarea tichetelor sociale
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
Anunț - ANGAJĂRI la Spitalul municipal Dorohoi
Administrația Piețelor și Oborului Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI spații/terenuri (domeniul PRIVAT)
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord