Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
Comunicat ALDE Botoşani - Opriti circul pe bani publici!
Realitatea DorohoianăData 14.05.2020 - 12:32:26
Politic
Echipa ALDE Botoșani, prin membrii Biroului Politic Municipal, cere public celor de la conducerea Primăriei Municipiului Botoșani și consilierilor locali să înceteze circul pe bani publici.
DISTRIBUIE           

Cetățenii municipiului Botoșani au ajuns la un nivel de saturație privind jocurile politice de la toate ședințele de Consiliul Municipal în care consilierii locali ce reprezintă două partide politice, respectiv PSD și PNL, în loc să vină să-și facă datoria și să fie un exemplu pentru locuitorii municipiului Botoșani, ei nu ezită nici o ocazie în care să-și plăteacă polițe politice între ei și să facă circ pe bani publici.

       Considerăm că botoșănenii merită mai mult decât acest circ politic pentru că ei își plătesc taxele și impozitele la timp, mai ales că din acești bani sunt plătite lunar indemnizațiile celor din conducerea Primăriei și Consiliului Local Botoșani, de aceea ni se pare ridicol și total inadecvat pentru acest mod în care consideră actualii consilieri locali să facă administrație pentru cei care i-au ales.

      Să nu uităm din ce oraș provenim, întrucât știm cu toții că Botoșaniul este recunoscut la nivel național ca un județ de unde au provenit numeroase personalități, foarte mulți oameni inteligenți s-au născut la Botoșani, iar ei trebuie să fie un exemplu, mai ales pentru cei care conduc acest municipiu, reședință de județ.

     Biroul Politic Municipal ALDE Botoșani le cere public aleșilor locali din conducerea municipiului Botoșani să se apuce urgent de treabă pentru că orașul nostru a rămas cu mult în urmă, fiind depășiți chiar și de o comună din județ, pe care ar trebui să o luăm drept exemplu, din punct de vedere al infrastucturii rutiere,  deoarece municipiul Botoșani are foarte multe drumuri unde sunt case iar acei proprietari nu beneficiază de condițiile ce trebuie să le ofere un municipiu, întrucât nu au străzile asfaltate iar utilitățile sunt parțiale.

    Asigurăm botoșanenii că vom sta foarte atenți și vom urmări în fiecare zi activitatea conducerii Primăriei și Consiliului Local Botoșani și vom interveni etapizat cu toate problemele cu care se confruntă cetățenii, cerându-le acestor domni să-și facă datoria așa cum au promis și au depus jurământul față de locuitorii municipiului Botoșani.

      Ceea ce trebuie să înțeleagă cei din conducerea administrației publice locale este că nu trebuie să muncească doar pentru partidele politice pe care le reprezintă, ci și pentru cetățenii care i-au ales pentru aceste funcții cu factori de decizie pentru întreaga comunitate în care trăim cu toții.

 

               Biroul Politic Municipal ALDE Botoșani      

 

Comentarii


Articole din aceeași categorie
PNL Botoșani respinge acuzațiile deputatului PSD Dan Șlincu
Comunicat PNL Botoșani: 15 ianuarie 1850 - 15 ianuarie 2021, 171 de ani de eternitate eminesciană
Deputatul Grațiela Gavrilescu anunță înființarea Grupării parlamentare umaniste social-liberale
Dan Șlincu: „Guvernarea PNL-USR-UDMR, după ce a lăsat fără acces la educație zeci de mii de copii, a pus peste noapte politruci la conducerea unităților de învățământ”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR trebuie să plece de la guvernare pentru că a mințit românii! Uniunea Salvați-i pe Români de USR-PLUS!”
Comunicat PNL Botoșani: Vinovat de situația dezastruoasă de la Nova Apaserv este PSD Botoșani, în frunte cu cei care au condus în ultimii ani Consiliul Județean
Europarlamentarul umanist Maria Grapini condamnă “amestecul grosolan al politicului în Educație!”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR și PNL au pus la pământ sănătatea și asistența socială din prima lună de guvernare! Tăieri de venituri și zero finanțare pentru centrele de imunizare”
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Senin
0.63 °C
Minim: -5.25 °C
Maxim: 6.08 °C
Cele mai citite
DOROHOI – Fără apă la robinete, mâine, în cartierul Plevna, în urma unei avarii
2031
Viceprimarul Dorohoiului în carantină!
788
DOROHOI – Se deschide Centrul comunitar de vaccinare. Este al doilea spațiu cu această destinație, după cel inaugurat în incinta Spitalului municipal
644
Dorohoian de 90 de ani găsit mort în propria casă
581
Tragedie la Dorohoi - Femeie de 70 de ani decedată în această seară, cel mai probabil asfixiată. Pompierii au intrat în apartament prin balcon
439
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
324
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
324
ACS Juniorul Dorohoi face ÎNSCRIERI
255
Bărbat arestat pentru 30 de zile, pentru viol
235
Dorohoienii de pe strada Grigore Ghica nu vor avea apă la robinete, mâine, 20 ianuarie, din cauza unei avarii
234
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
DAS Dorohoi - ANUNŢ privind acordarea tichetelor sociale
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
Anunț - ANGAJĂRI la Spitalul municipal Dorohoi
Administrația Piețelor și Oborului Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI spații/terenuri (domeniul PRIVAT)
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord