Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: redactie@realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
Comunicat: PLUS Botoșani scoate la bătaie candidaturile pentru primari și consilieri
Data 11.02.2020 - 12:36:24
Politic
PLUS Botoşani
Organizația PLUS Botoșani îi invită pe botoșănenii de valoare să candideze la alegerile ce se apropie în acest an. Structura condusă la nivel național de Dacian Cioloș se află în plină cursă internă de desemnare a candidaților pentru alegerile locale, câteva zeci de botoșăneni, membri PLUS, anunțându-și deja intenția de a intra în prima cursă electorală.
DISTRIBUIE           

”Îi susținem și îi încurajăm pe toți botoșănenii care își dau seama că fără politicieni de o altă factură decât cei de până acum nu se pot aduce schimbările pe care cu toții le sperăm în țara noastră. Oameni onești, care să pună în paranteză propriul interes și să ia atitudine pentru ca lucrurile să se schimbe în bine pentru comunitățile în care locuim, pentru copiii noștri, pentru întreaga țară.”, a declarat Magda Oleniuc, președintele PLUS Botoșani, în cadrul unei întâlniri a membrilor PLUS ce a avut loc Duminică, 9 februarie.

Organizația, ce are mai puțin de un an de la înființare, a făcut, cu această ocazie, un bilanț al activității de până acum, bifând realizarea unui sediu propriu, înființarea Comunităților Locale PLUS, ajungerea la câteva sute de membri în Județul Botoșani.

În același timp Generația PLUS Botoșani își dorește să crească o nouă generație implicată în politică și să îi promoveze pe tineri în organizarea diverselor evenimente menite să identifice problemele botoșănenilor și să le aducă în atenția decidenților și opiniei publice. 

În cadrul întâlnirii de duminică au fost ajutați să completeze formularele de candidatură membrii PLUS ce doresc să candideze pentru funcțiile publice de primar, consilier local și județean, listele fiind încă deschise pentru toate unitățile administrativ-teritoriale din județ. Conducerea organizației anunță că același sprijin îl poate regăsi orice botoșănean, fie că este deja membru PLUS, fie că solicită intrarea în partid.

 Candidații trebuie să aibă un CV curat, să nu fi colaborat cu securitatea sau serviciile secrete, să-și treacă averea și interesele la vedere, iar dacă au avut vreodată funcții și au făcut parte din alte partide politice trebuie s-o spună, pentru că echipa PLUS are o serie de criterii de integritate la care ține.

 

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Alegerile locale se AMÂNĂ, anunţă Guvernul
Comunicat ALDE Botoșani – Se pot găsi soluţii pentru îngrijirea bolnavilor de coronavirus!
Comunicat ALDE Botoșani – „Autoritățile judeţene trebuie să facă ceva pentru protejarea botoșănenilor”
ALDE Botoşani: „Facem apel către autoritățile județului Botoșani să facă toate eforturile neceare pentru protejarea cadrelor medicale, prin asigurarea unui echipament corespunzător”
ALDE Botoșani critică Guvernul pentru măsurile luate în perioadă de criză. Acuzaţii grave şi la adresa şefului Cancelariei Prefectului, Cristian Roman
Apel al viceprimarului Lucian Topalagă: “Să ne luptăm cu pandemia nu cu românii noștri!”
COMUNICAT - Echipa ALDE Botoșani pune la dispoziția cetățenilor 500 de pâini ambalate!
Comunicat - Echipa ALDE Botoșani vine în ajutorul botoșanenilor aflați în dificultate!
Vremea în DOROHOI
Senin
5.38 °C
Minim: 1 °C
Maxim: 16.62 °C
Cele mai citite
ATENŢIE - Spitalul Municipal din Dorohoi va fi transformat în unitate COVID
6554
Familie din Văculeşti, diagnosticată cu noul coronavirus
4943
PRIMARUL DORIN ALEXANDRESCU - APEL UMANITAR
4942
REVOLTĂ ÎN DOROHOI - "Nu vrem secţie COVID 19 în oraşul nostru". Petiţie online semnată de sute de dorohoieni - Viceprimarul Lucian Topalagă, primul politician care susţine iniţiativa
4875
Primăria Dorohoi a alocat Spitalului municipal 150000. Vor fi achiziţionate trei tuneluri de dezinfecţie
2727
Comunicat de presă din partea primarului municipiului, Dorin Alexandrescu
2704
SPITALUL DOROHOI COVID - Primarul Alexandrescu luat prin surprindere de decizia forurilor judeţene: „Nici nu am fost consultat în această problemă”
2425
Femeie din comuna George Enescu prinsă conducând sub influenţa alcoolului şi cu permisul suspendat. S-a ales cu dosar penal
1580
Clădirile vechi din centrul Dorohoiului demolate - VIDEO&FOTOGALERIE
1576
Streinu-Cercel și autoritățile, desființate de un medic militar din Craiova: „Lasă-ne! Opriți acest joc pervers! „Spălați-vă pe mâini, noi vă spălăm creierul”
1393
Arhiva Video
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
ANUNȚ - Direcţia de Impozite şi Taxe Locale amână termenele de plată a taxelor şi impozitelor şi a acordării bonificaţiei de 10% până la data de 30 iunie
AJOFM Botoşani - Relaţiile cu publicul se vor desfășura ÎN MOD OBLIGATORIU doar prin e-mail şi telefon
FOTO - Ajutor din partea DAS Dorohoi pentru persoanele vârstnice, de peste 65 de ani şi a celor aflate în autoizolare
DOROHOI: Primarul Alexandrescu a semnat contractul de lucrări pentru extinderea reţelei de gaz în Satu Nou
Dorohoi - ANUNŢ privind acordarea tichetelor sociale pentru gradiniţă aferente lunii Februarie 2020
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord