Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
Cinema MELODIA – Vezi ce filme vor rula în săptămâna 8 – 14 iulie
Data 08.07.2016 - 01:44:10
Cinematograful MELODIA vine şi în această săptămână cu filme în premieră care acoperă toate preferinţele. Pasionaţii de filme vor avea posibilitatea să vizioneze producţii lansate în urmă cu câteva săptămâni, începând de la desene animate, trecând prin zona romantică sau de aventuri şi terminând cu comedie, aventură sau thriller. Organizatorii au decis ca preţul filmelor difuzate sâmbătă şi duminică, la matineu, să fie redus la 15 lei pentru filmele 3D şi 12 lei pentru filmele 2D. Biletele pot fi rezervate la numărul de telefon: 0729.000.094
DISTRIBUIE           
Cinematograful MELODIA vine şi în această săptămână cu filme în premieră care acoperă toate preferinţele. Pasionaţii de filme vor avea posibilitatea să vizioneze producţii lansate în urmă cu câteva săptămâni, începând de la desene animate, trecând prin zona romantică sau de aventuri şi terminând cu comedie, aventură sau thriller. Organizatorii au decis ca preţul filmelor difuzate sâmbătă şi duminică, la matineu, să fie redus la 15 lei pentru filmele 3D şi 12 lei pentru filmele 2D. Biletele pot fi rezervate la numărul de telefon: 0729.000.094

Cei interesaţi pot afla mai multe noutăţi de pe pagina de facebook Cinematograful Melodia Dorohoi   

Finding Dory  (3D)  (desene animate)     

Acțiunea are loc la aproximativ un an de la întâmplările filmului original, Finding Nemo, și îi are ca participanți pe Marlin (Albert Brooks), Nemo și Gașca din Acvariu, printre alții. Locul peripețiilor lor va fi de data aceasta lungul coastei californiene, iar în poveste își vor face loc o serie de personaje noi. Dory se va reîntâlni cu cei dragi ei și va învăța între timp și câteva lucruri esențiale despre importanța familiei. În căutarea lui Dory explorează din nou adâncurile oceanelor pentru a spune o poveste amuzantă şi emoţionantă, pe gustul tuturor generaţiilor de spectatori. Este entuziasmantă sensibilitatea cu care Pixar porneşte de la un handicap pentru a le spune atât celor mari, cât şi celor mici să nu se dea bătuţi şi să... "keep swimming".

Filmul Finding Dory va rula:

Sâmbătă şi Duminică - 12:00 (preţul biletului 15 lei)

 

Me before you (romantic)   

Inspirat din best-seller-ul lui JoJo Moyes, filmul urmărește povestea lui Lou, o tânără dintr-un orășel, cam lipsită de perspective, și a lui Will, un bărbat de succes ajuns în scaunul cu rotile după un accident. Will simte că nu mai are pentru ce să trăiască până când o angajează pe Lou ca infirmieră. Pentru a-i dovedi că viața merită trăită, Lou îl ajută să se îndrepte, împreună, către mai multe aventuri.

Filmul Me before you va rula:

Vineri - 14:15 
Sâmbătă - 14:10 
Duminică - 20:30 
Miercuri - 18:00

(Preţul biletului 16 lei) 



Mike and Dave Need Wedding (comedie)   

Frații super-petrecăreți Mike (Adam Devine) și Dave (Zac Efron) dau un anunț online pentru a-și găsi partenerele perfecte (Anna Kendrick, Aubrey Plaza) pentru nunta hawaiană a surorii lor. Deși visează la o escapadă nebunească, băieții se pomenesc duși de nas și extenuați de către duo-ul incontrolabil.

Mike și Dave Stangle sunt tineri, aventuroși, iubitori de distracție și, după cum ar spune unii, nesuferiți. Acești “unii” ar include alți membri ai familiei Stangle. Așa că, atunci când sora lor Jeanie anunță că se mărită, familia organizează o intervenție prin care le solicită lui Mike și lui Dave să își aducă partenere. Partenere respectabile!

Motivul organizării intervenției este dezvăluit prin flashback-uri rapide care rememorează bufoneriile săvârșite de băieți de-a lungul anilor la reuniunile familiei Stangle. Toată lumea se simte bine, lucrurile merg ca pe roate, însă apoi apar Mike și Dave neînsoțiți, se îmbată, se dau la fete, se poartă ca idioții și strică petrecerea. Prin urmare, partenere!

Pentru a îndeplini solicitarea familiei, Mike și Dave apelează la cea mai bună sursă de fete decente, respectabile care le vine în minte: Craigslist.  Ei dau un anunț în care le promit partenerelor selectate o excursie în Hawaii cu toate cheltuielile plătite și ocazia de a participa la toate activitățile familiei Stangle în legătură cu nunta.

Anunțul devine viral, iar răspunsul este atât de covârșitor încât Mike și Dave nu au altă opțiune decât să organizeze un proces de selecție pentru candidate. Ei se întâlnesc cu fete drăguțe, cu fete ciudate, cu fete paranoide, cu fete activiste, cu fete gemene care arata ca niște băieți, cu fete care sunt băieți.

Partenerele pe care nu contaseră sunt Tatiana și Alice.  Ele îi caută pe cei doi frați și îi vrăjesc să le declare câștigătoare și să le aleagă partenere pentru nuntă.

Filmul Mike and Dave Need Wedding va rula:

Vineri şi Sâmbătă - 18:30 
Duminică - 16:25 
Joi - 20:15 

(Preţul biletului 16 lei)

 

The Legend of Tarzan (aventură) (3D) 

Au trecut ani și ani de când cel cunoscut drept Tarzan (Alexander Skarsgard) a lăsat în urmă jungla din Africa pentru o viață rafinată alături de soția sa, Jane (Robbie). De această dată, a fost invitat din nou în Congo, pentru a servi ca emisar al Parlamentului, deloc conștient de faptul că este doar un pion într-un plan complex, determinat de lăcomie și răzbunare și pus în mișcare de căpitanul Leon (Waltz). Însă căpitanul și acoliții lui nu au habar de ceea ce sunt pe cale să dezlănțuie.

Filmul The Legend of Tarzan va rula:

Vineri şi Sâmbătă - 20:30 
Duminică - 14:10 
Joi - 18:00 

(Preţul biletului 19 lei) 

 

The Purge: Election Year (thriller)   

Noaptea judecăţii. Alegerile este cel de-al treilea capitol din seria care a cunoscut un succes exploziv de încasări, de peste 200 de milioane de dolari pe plan internațional.

În al treilea capitol, ideea, ca timp de 12 ore pe an să fie permisă anarhia, începe să fie contestată chiar din interiorul organismului care a inițiat-o – “Părinții Fondatori”.

Filmul  The Purge: Election Year va rula:

Vineri şi Sâmbătă - 16:25
Duminică - 18:25 
Miercuri - 20:15    

(Preţul biletului 16 lei)

 







Urmăriţi ştirile RealitateaDorohoiana.ro si pe Google News

Comentarii


Articole din aceeași categorie
O oală cu mâncare uitată în cuptor, care a produs un fum dens, a provocat panică în rândul locatarilor unui bloc din Botoșani
Măsuri sporite de siguranță la meciul de fotbal dintre FC Botoșani și CS Mioveni, desfășurat mâine pe Stadionul municipal Botoșani
Mașină distrusă de flăcări pe o stradă din Avrămeni FOTO&VIDEO
Incendiu de vegetație uscată la Tătărășeni. Au ars aproximativ cinci hectare de stuf
Incendiu provocat de câțiva copii care s-au jucat cu focul
Locurile de muncă vacante la nivelul județului Botoșani, în această săptămână
DOROHOI – Campanie de sterilizare gratuită pentru câini
ATENȚIE!!! Furnizarea apei în Dorohoi, la case și zonele înalte, în Broscăuți și Șendriceni, restricționată în continuare
Sondaj
Mergeți la vot la alegerile locale și europarlamentare din data de 9 iunie?
Cele mai citite
Dorohoienii și locuitorii comunelor Broscăuți și Șendriceni rămân fără apă timp de două zile din cauza unei avarii
1221
Într-o tentativă de suicid, un dorohoian s-a aruncat în fântână la primele ore ale dimineții. Pompierii dorohoieni au intervenit și l-au salvat - FOTOGALERIE
726
(P) Caravana Medicală AUR prezentă ieri la Șendriceni - FOTO&VIDEO
638
Polițist botoșănean decedat la doar 46 de ani. Mesajul transmis de către colegi
415
Pelerinaj la mănăstirile din zona Neamțului pentru elevii cu rezultate deosebite la Olimpiada de Religie - FOTOGALERIE
412
Anunț angajare! O asociație din județ angajează „GOSPODAR”
397
Autovehicul furat din Italia, oprit la Rădăuți-Prut
355
ATENȚIE!!! Furnizarea apei în Dorohoi, la case și zonele înalte, în Broscăuți și Șendriceni, restricționată în continuare
334
Incendiu de vegetație uscată, deproporții, la Tătărășeni. Pompierii au intervenit mai bine de șapte ore - VIDEO&FOTO
305
Minora din Vlăsinești dată dispărută a fost găsită de către polițiști în cursul nopții trecute
266
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
Spitalul Municipal Dorohoi angajează medic neurolog
Spitalul Municipal Dorohoi angajează medic generalist
Spitalul Municipal Dorohoi angajează doi medici specialiști, specialitatea chirurgie generală
Spitalul Municipal Dorohoi angajează medic specialist pediatru
ANUNȚ - DAS Dorohoi angajează patru medici școlari cu jumătate de normă, la Cabinetele Medicale Școlare
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord