Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected]realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
Bucurie la sediul PNL Dorohoi, după anunţarea exit-poll-ului. Declaraţii în exclusivitate
Data 11.11.2019 - 01:17:34
Politic
Bucurie manifestată decent la sediul PNL Dorohoi, imediat după ora 21.00, atunci când principalele televiziuni au prezentat exit-poll-ul la ieşirea de la urne.
DISTRIBUIE           

În sediul PNL Dorohoi, de pe Bulevardul Victoriei, se aflau la acea oră aproximativ 20 de liberali dorohoieni, membri în structura de conducere locală a partidului dar şi Cristian Roman, prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene PNL.

Medicul Valerian Andrieş, preşedintele organizaţiei Dorohoi al PNL, a declarat că rezultatul obţinut de Klaus Iohannis, preşedintele în exerciţiu, creditat cu 39% conform exit-poll-ului, este o dovadă că actualul preşedinte este apreciat de majoritatea românilor şi consideră că acest prim tur de alegeri a fost unul foarte bun.

„Rezultatul preşedintelui Iohannis la nivel naţional este un rezultat care ne bucură foarte mult. Este o dovadă în plus că preşedintele este apreciat de majoritatea românilor, că proiectul dumnealui pentru o Românie normală ni-l dorim şi noi, nu doar cei de la Partidul Naţional Liberal ci şi ceilalţi cetăţeni ai româniei. Nu avem încă rezultatele pe Dorohoi, le aşteptăm (declaraţia a fost făcută puţin după ora 21.00, n.r.). Consider că este un prim tur de alegeri foarte bun care PNL, cu structurile sale din teritoriu, din judeţul Botoşani, a ieşit întărit. Pentru turul doi vom depune aceeaşi activitate intensă şi sunt convins că preşedintele Iohanis va fi viitorul preşedinte al României.”, a declarat pentru Realitatea Dorohoiană, Valerian Andrieş, preşedintele PNL Dorohoi.

La rândul său, Cristian Roman, prim-vicepreşedintele judeţean al PNL, a spus că rezultatul era previzibil şi că intrarea Vioricăi Dăncilă, candidata PSD, în turul al doilea, este convenabilă PNL.

„Rezultatul era de aşteptat. Ne-o dorim pe Vasilica Viorica în finală pentru că atunci lucrurile vor fi mult mai clare şi o să trimită PSD-ul definitiv acasă, aşa cum îşi doreşte preşedintele Klaus Iohanis şi PNL.”, este declaraţia lui Cristian Roman.

Reamintim că, potrivit exit-poll-ului, Iohannis este creditat cu 39% și este urmat de Viorica Dăncilă, cu 22,5% și de Dan Barna, cu 16.4%.

Pe locul 4 se află Mircea Diaconu cu 7.9%, Theodor Paleologu cu 6,1%, Kelemen Hunor, cu 3.9% și Ramona Ioana Bruynseels, cu 1.8%.

Urmează Alexandru Cumpănașu, cu 1.2%, Viorel Cataramă - 0.3%, Cătălin Ivan, Bogdan Stanoevici și Ninel Peia - 0.2%, Constantin Popescu și John Banu - 0.1%.

(Dan MĂZURAŞU)

Comentarii


Articole din aceeași categorie
PNL Botoșani respinge acuzațiile deputatului PSD Dan Șlincu
Comunicat PNL Botoșani: 15 ianuarie 1850 - 15 ianuarie 2021, 171 de ani de eternitate eminesciană
Deputatul Grațiela Gavrilescu anunță înființarea Grupării parlamentare umaniste social-liberale
Dan Șlincu: „Guvernarea PNL-USR-UDMR, după ce a lăsat fără acces la educație zeci de mii de copii, a pus peste noapte politruci la conducerea unităților de învățământ”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR trebuie să plece de la guvernare pentru că a mințit românii! Uniunea Salvați-i pe Români de USR-PLUS!”
Comunicat PNL Botoșani: Vinovat de situația dezastruoasă de la Nova Apaserv este PSD Botoșani, în frunte cu cei care au condus în ultimii ani Consiliul Județean
Europarlamentarul umanist Maria Grapini condamnă “amestecul grosolan al politicului în Educație!”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR și PNL au pus la pământ sănătatea și asistența socială din prima lună de guvernare! Tăieri de venituri și zero finanțare pentru centrele de imunizare”
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Predominant Noros
10.21 °C
Minim: -0.89 °C
Maxim: 10.5 °C
Cele mai citite
DOROHOI – Se deschide Centrul comunitar de vaccinare. Este al doilea spațiu cu această destinație, după cel inaugurat în incinta Spitalului municipal
695
Dorohoian de 90 de ani găsit mort în propria casă
600
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
365
ACS Juniorul Dorohoi face ÎNSCRIERI
269
Bărbat arestat pentru 30 de zile, pentru viol
253
Dorohoienii de pe strada Grigore Ghica nu vor avea apă la robinete, mâine, 20 ianuarie, din cauza unei avarii
244
Agresiune pe o stradă din Dorohoi, oprită de un jandarm trecut în rezervă
238
Doi tineri din Hudești reținuți pentru contrabandă
226
PNL Botoșani respinge acuzațiile deputatului PSD Dan Șlincu
209
Bărbat reținut pentru viol
207
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
DAS Dorohoi - ANUNŢ privind acordarea tichetelor sociale
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
Anunț - ANGAJĂRI la Spitalul municipal Dorohoi
Administrația Piețelor și Oborului Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI spații/terenuri (domeniul PRIVAT)
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord