Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
ALEGERI LOCALE 2020 – Vasile Adăscăliţei, candidat Pro România: „Veniţi aici, acum, veniţi cu noi, să ne luăm ţara înapoi” - VIDEO&FOTO
Dan MăzurașuData 16.08.2020 - 17:09:47
Politic
Partidul Pro România, al cărui preşedinte naţional este fostul premier Victor Ponta, iar la nivel de judeţ este condus de deputatul Mihaela Huncă, şi-a desemnat candidaţii pentru funcţia de primar şi de consilieri locali pentru municipiul Dorohoi.
DISTRIBUIE           

Grupul de membri ai Pro România s-a prezentat sâmbătă, 15 august, în jurul orei 10, la Biroul Electoral de Circumscripţie (BEC) Dorohoi, aflat la etajul Bibliotecii municipale de pe strada A. I. Cuza. În frunte cu candidatul pentru funcţia de primar, profesorul Vasile Adăscăliţei, Doctor în istorie, aceştia au depus dosarele, candidaturile lor fiind acceptate de către membrii BEC Dorohoi.

Pe lângă profesorul Vasile Adăscăliţei, care şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar cât şi pentru prima poziţie în Consiliul Local, pe listă se regăsesc, pe primele locuri foşti poliţişti, actuali pensionari, care au îmbrăţişat valorile şi doctrina acestui partid.

Profesorul Vasile Adăscăliţei, a îndemnat locuitorii Dorohoiului, prin intermediul unei declaraţii video, pe care o regăsiţi la finalul articolului, să se alăture PRO România, să voteze pe candidaţii partidului, pentru ca  „să ne luăm ţara înapoi”.

 

„Adresăm un îndemn tuturor dorohoienilor. Veniţi aici, acum, veniţi cu noi, să ne luăm ţara înapoi. De ce? Pentru că astăzi, ştiţi cu toţii, România nu mai este nici ţară independentă, nu mai este nici ţară suverană, nu mai suntem stăpâni nici pe  prezentul, dar mai ales pe viitorul nostru. Ţara este vândută şi prin Pro România încercăm să schimbăm această situaţie, iar schimbarea o aşteptăm de la dumneavoastră, pentru că prin votul dumneavoastră veţi legitima politica noastră de viitor”, a declarat pentru Realitatea Dorohoiană, la ieşirea din Biroul Electoral de Circumscripţie Dorohoi, Vasile Adăscăliţei, candidatul Pro România pentru funcţia de primar al Dorohoiului (vezi VIDEO la finalul textului).

Comentarii


Articole din aceeași categorie
VIDEO - Deputatul dorohoian PSD Dan Șlincu, critici dure la adresa guvernului și ministrului Ghinea: „Cristian Ghinea a atins nivelul maxim al incompetenței sale prin PNRR. În România PNRR aduce sărăcie și austeritate, respectiv taxe mai mari, înghețări și tăieri de venituri deghizate în reforme”
Lucian Trufin: „PNL și USR dau mână liberă speculanților și fondurilor de investiții, să cumpere pământul românesc!”
PSD Botoșani continuă pentru al 8-lea an tradiția de cinstire a eroilor naționali - FOTOGALERIE
Deputat PSD Dan Șlincu: „Donarea de sânge face diferența dintre viață și moarte! Fiecare dintre noi avem puterea și datoria să ne ajutăm semenii!”
Marius Budăi: „Guvernul Dreptei a șters Botoșaniul și toată Moldova de pe harta investițiilor pentru următorii 5 ani”
Alexandra Huțu, deputat PSD: „Statul de Dreapta: 7 lei/zi, alocația unui elev versus 1.500 lei/zi salariul cumulat al premierului senator Cîțu”
Dan Șlincu, PSD: „DN28B și DN29D din județul Botoșani lăsate în paragină în aproape 2 ani de guvernare PNL-USR”
Cadouri oferite copiilor, de către liberalii botoșăneni, de 1 iunie
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Parțial Noros
17.54 °C
Minim: 15.96 °C
Maxim: 27.45 °C
Cele mai citite
Invitație pentru absolvenții clasei a VIII-a. Colegiul Național „Grigore Ghica” Dorohoi își așteaptă bobocii în casă nouă!
1757
ALERTĂ – Dorohoiul și comuna Broscăuți râmân astăzi fără apă
1168
VIDEO – Inundații în județ. Curți inundate, drumuri avariate
613
DOROHOI – Femeie surprinsă de jandarmi, în Piața centrală, când se aproviziona cu țigări de contrabandă
585
Percheziții domiciliare la persoane bănuite de înșelăciune - VIDEO&FOTO
473
VIDEO&FOTO - Curți inundate, copaci rupți de vânt, stâlpi electrici incendiați, drumuri avariate, sunt câteva din efectele ploilor torențiale din această după amiază, în județ
445
Elicopterul SMURD chemat la Dorohoi pentru un bărbat, din Dealu Mare, care a suferit un infarct - VIDEO&FOTO
414
Bărbat ajuns la spital în urma unui accident rutier
398
Primăria Șendriceni - ANUNȚ LICITAȚIE
314
DOROHOI - Podul de pe Calea Plevnei, la intersecția cu strada Vasile Teleagă, va fi refăcut. Timp de 45 de zile circulația va fi restricționată
306
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
Primăria Șendriceni - ANUNȚ LICITAȚIE
DAS Dorohoi - ANUNȚ privind acordarea tichetelor sociale pentru gradiniţă aferente lunii MAI 2021
Primăria Dorohoi – Anunț de consultare publică
DOROHOI - Direcția de Asistență Socială angajează
Spitalul Dorohoi scoate la concurs trei posturi vacante
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord