Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
ALEGERI LOCALE 2020 – Vasile Adăscăliţei, candidat Pro România: „Veniţi aici, acum, veniţi cu noi, să ne luăm ţara înapoi” - VIDEO&FOTO
Dan MăzurașuData 16.08.2020 - 17:09:47
Politic
Partidul Pro România, al cărui preşedinte naţional este fostul premier Victor Ponta, iar la nivel de judeţ este condus de deputatul Mihaela Huncă, şi-a desemnat candidaţii pentru funcţia de primar şi de consilieri locali pentru municipiul Dorohoi.
DISTRIBUIE           

Grupul de membri ai Pro România s-a prezentat sâmbătă, 15 august, în jurul orei 10, la Biroul Electoral de Circumscripţie (BEC) Dorohoi, aflat la etajul Bibliotecii municipale de pe strada A. I. Cuza. În frunte cu candidatul pentru funcţia de primar, profesorul Vasile Adăscăliţei, Doctor în istorie, aceştia au depus dosarele, candidaturile lor fiind acceptate de către membrii BEC Dorohoi.

Pe lângă profesorul Vasile Adăscăliţei, care şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar cât şi pentru prima poziţie în Consiliul Local, pe listă se regăsesc, pe primele locuri foşti poliţişti, actuali pensionari, care au îmbrăţişat valorile şi doctrina acestui partid.

Profesorul Vasile Adăscăliţei, a îndemnat locuitorii Dorohoiului, prin intermediul unei declaraţii video, pe care o regăsiţi la finalul articolului, să se alăture PRO România, să voteze pe candidaţii partidului, pentru ca  „să ne luăm ţara înapoi”.

 

„Adresăm un îndemn tuturor dorohoienilor. Veniţi aici, acum, veniţi cu noi, să ne luăm ţara înapoi. De ce? Pentru că astăzi, ştiţi cu toţii, România nu mai este nici ţară independentă, nu mai este nici ţară suverană, nu mai suntem stăpâni nici pe  prezentul, dar mai ales pe viitorul nostru. Ţara este vândută şi prin Pro România încercăm să schimbăm această situaţie, iar schimbarea o aşteptăm de la dumneavoastră, pentru că prin votul dumneavoastră veţi legitima politica noastră de viitor”, a declarat pentru Realitatea Dorohoiană, la ieşirea din Biroul Electoral de Circumscripţie Dorohoi, Vasile Adăscăliţei, candidatul Pro România pentru funcţia de primar al Dorohoiului (vezi VIDEO la finalul textului).

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Lucian Trufin: „O nouă ticăloșie marca PNL”
Botoșănenii invitați să se alăture campaniei de strângere de semnături pentru susținerea plafonării prețurilor la electricitate și gaze naturale
PSD Botoșani: „Astăzi am pus capăt guvernării Cîțu, care a adus românii la sapă de lemn”
Președintele Iohannis convoacă negocieri cu partidele abia săptămâna viitoare, în ciuda situației de criză, după DEMITEREA guvernului Cîțu
Guvernul Câţu a fost demis cu un scor istoric!
Stop tremuratului în case! Semnați petiția!
Lucian Trufin: „Degeaba adoptăm noi legi în Parlament, dacă la Ministerul Agriculturii se doarme în papuci!”
Congresul PNL a trecut, pandemia și sărăcia au rămas!
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Predominant Noros
5.66 °C
Minim: 4.91 °C
Maxim: 12.77 °C
Cele mai citite
DOROHOI – 5 TO GO, o nouă cafenea în municipiu. „Smile, there’s coffee!”, este sloganul care convinge! - FOTOGALERIE
2015
ANUNŢ - În atenţia cetățenilor Municipiului Dorohoi, solicitanţi de ajutoare pentru încălzirea locuinţei şi a suplimentului pentru energie!
1504
Delegație militară Româno-Americană în vizită la Dorohoi - FOTOGALERIE
1267
Mesaj de condoleanțe la trecerea în neființă a doamnei învățătoare Doina Zahariuc
922
ALERTĂ DOROHOI! - COMUNICAT – Rata de infectare cu virusul SARS-COV 2 a depășit trei cazuri la mia de locuitori. Vezi interdicțiile impuse!
839
Amenzi de peste 10000 de lei aplicate de către jandarmi în acest week-end
678
Comunicat SVSU Dorohoi: Rata de incidență la nivelul municipiului
564
DOROHOI – Locuitorii de pe mai multe străzi, fară apă la robinete, din cauza unei avarii
551
Dorohoi – Comunicat SVSU privind rata de infectare în municipiu
515
Spitalul Municipal Dorohoi angajează electrician
456
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
PRIMĂRIA DOROHOI - ANUNȚ DE LICITAȚIE VÂNZARE, doar domeniu privat
ANUNŢ - În atenţia cetățenilor Municipiului Dorohoi, solicitanţi de ajutoare pentru încălzirea locuinţei şi a suplimentului pentru energie!
PRIMĂRIA DOROHOI - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI spații/terenuri (domeniul PRIVAT)
DOROHOI – 5 TO GO, o nouă cafenea în municipiu. „Smile, there’s coffee!”, este sloganul care convinge! - FOTOGALERIE
VÂND CASĂ ÎN DOROHOI
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord