Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
Valentin Ostafi este candidatul Alianţei 2020 USR PLUS pentru funcţia de primar al Dorohoiului
Dan MăzurașuData 10.08.2020 - 08:48:49
Politic
Valentin Ostafi, candidatul Alianţei 2020 USR PLUS pentru funcţia de primar al Dorohoiului
Alianţa 2020 USR PLUS şi-a desemnat candidatul pentru funcţia de primar al Dorohoiului. Este vorba de Valentin Dumitru Ostafi, un economist de 40 de ani care, potrivit propriei declaraţii, nu a mai făcut politică până în prezent.
DISTRIBUIE           

Valentin Ostafi este căsătorit şi are un copil de 11 ani. A lucrat timp de 14 ani în domeniul financiar bancar iar în prezent administrează o afacere de familie.

„Am lucrat la Bankpost şi BRD, practic acolo m-am specializat şi m-am format ca om. Ulterior am părăsit sistemul pentru a veni alături de soţia mea pentru a ne ocupa de o afacere de familie unde sunt director economic”, a declarat Valentin Ostafi pentru Realitatea Dorohoiană.

El susţine că nu a mai făcut politică până în prezent iar în USR s-a înscris în octombrie 2019.

„Suntem o organizaţie politică la început de drum. Am acceptat să intru în politică pentru că eu, din afară, am văzut anumite aspecte care nu sunt în regulă sau, dacă sunt în regulă şi aş fi fost acolo, se puteau face mai bine. Un om care vine acum în politică, în 2020, nu cred că ar trebui să vină să promită chestii „oau”, pentru dorohoieni. Ce pot eu să le spun dorohoienilor este: hai să ne unim şi să adoptăm bunele practici ale oraşelor de succes din România. Nu trebuie să inventăm noi apa caldă şi nici roata. Trebuie să vină un grup de oameni care să nu aibă interese personale sau oarecum oculte, să fim bine intenţionaţi şi să aplicăm ceea ce au făcut bine alţii. Cei care vor fi aleşi din partea noastră vor veni să construiască, nu venim să distrugem, nu venim să spunem că tot ce s-a făcut este prost”, a mai spus Valentin Ostafi care a adăugat că la alegeri speră la un procent de 20 la sută.

„În Consiliul Local  as vrea sa fiu de partea majorităţii pentru a putea lua decizii. Aş susţine şi un proiect PSD dacă proiectul ar fi viabil”, a mai spus Valentin Ostafi.

Al doilea pe lista pentru Consiliul Local din partea Alianţei 2020 USR PLUS  este profesorul şi omul de afaceri Bogdan Amarie de la PLUS.

 

 

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Alexandra Huțu, deputat PSD: „Politizare pe bandă rulantă la instituții strategice, fără niciun respect pentru viața și sănătatea oamenilor!”
Guvernul Dreptei a blocat accesul la educație pentru mii de elevi din Botoșani și a lăsat Consiliul Județean să se descurce cu zero lei pentru asigurarea transportului!
Guvernul PNL-USRPLUS-UDMR se face că nu vede nevoile de investiții în județ!
Prefectul PNL aruncă în aer bugetele micilor comunități
Budăi: „Datorie cât jumătate din PIB! Fără creșteri de pensii și salarii, fără să apară vreo autostradă sau vreun spital!”
Conducerea națională a PSD, prezentă mâine la Botoșani
Alexandra Huțu, PSD: „Cum e posibil ca în România secolului 21, la Botoșani să avem oameni care efectiv mor cu zile, din cauza unei găuri în acoperișul unei unități medicale?”
PSD Botoșani: Senatorul Lucian Trufin anunță primele rezultate ale demersurilor sale referitoare la strategia teritoriului integrat ȚARA DE SUS
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Posibil Ploaie Ușoară
5.94 °C
Minim: 3.12 °C
Maxim: 12.64 °C
Cele mai citite
Una dintre minorele date dispărute, dintr-un centru de plasament din Dorohoi, a fost găsită
815
DOROHOI – Doru Octavian Dumitru în spectacol, mâine, la Cinematograful ”Melodia”. Biletele sunt aproape epuizate - VIDEO
490
Primăria Dorohoi - Anunţuri de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI terenuri (domeniul PRIVAT)
409
Guvernul PNL-USRPLUS-UDMR se face că nu vede nevoile de investiții în județ!
303
Prefectul PNL aruncă în aer bugetele micilor comunități
272
Incendiu stins după aproape trei ore
247
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
222
Recomandări ale Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Dorohoi
213
Dorohoi - Anunț privind cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie în anii 2020 - 2021 locuitori ai Mun.Dorohoi, căsătorite în Dorohoi sau în alte localități
184
VIDEO - Țigări în valoare de peste 315.000 de lei, confiscate de către polițiștii de frontieră din Darabani, în urma obținerii unor informații. Polițiștii au folosit armamentul din dotare
178
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
Direcția Administrației Piețelor și Oborului Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru INCHIRIERI spații/terenuri (domeniul PRIVAT)
Primăria Dorohoi - Anunţuri de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI terenuri (domeniul PRIVAT)
Primăria Dorohoi – Consultare publică pentru aprobarea unui PUZ
Primăria Dorohoi – S-a schimbat operatorul care colectează deșeurile din municipiu. Vezi numerele de telefon unde poți face reclamații
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord