Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
Senatorul Costel Şoptică, liderul PNL Botoşani, atac la Budăi, PSD: „Aceiași politiceni social-democrați au condus direct sau indirect judeţul mai bine de 25 de ani din cei 30 postdecembriști”
Realitatea DorohoianăData 21.06.2020 - 20:08:41
Politic
Senator Costel Şoptică, preşedintele PNL Botoşani
Am citit recent un apel al ministrului Budăi către președintele Iohannis, către domnul Orban și domnul Cîțu. În acest apel, domnia sa vorbea despre lipsa bunului simț și a decenței legată de viitorul copiilor noștri, a mediului de afaceri, a părinților și bunicilor noștri care suferă ca urmare a măsurilor guvernamentale. Măsuri închipuite de domnul Budăi cum că ar fi insuficiente.
DISTRIBUIE           

Mă întreb și vă întreb, cum se face că în perioada când era ministru, domnul Budăi nu a avut aceeași viziune, nu a anticipat evoluțiile viitoare ale măsurilor economice populiste și de impact de moment ale Guvernului Dăncilă? Bănuiesc că, în urma unor cercetări sociale, domnul Budăi și-a dat seama că populația este sătulă de atacuri politice inutile, de grandomania așa-ziselor realizări pesediste și de drama județului unde aceiași politiceni social-democrați au condus direct sau indirect mai bine de 25 de ani din cei 30 postdecembriști.

Domnul Budăi uită că decența politică dispare în deciziile administrative ale liderilor județeni botoșăneni din partea acestui partid. Domnul Budăi să nu uite ca acel 1 pe care îl menționează privind decența și caracterul în valoarea unui om politic nu mai există la nivelul Consiliului Județean Botosani, la nivelul multor edili social-democrați, la nivelul parlamentarilor social-democrați.

Îmi place că domnul Budăi descoperă filosofia existenței umane, dar ar trebui și el,  ca lider al PSD Botoșani să se întrebe: unde e caracterul decizional politic  când îți pleacă cei mai mulți dintre tinerii din județ pentru că nu au un loc de muncă decent in județ? Unde este decența politică când infrastructura rutieră a județului este mai rea decât pe timpul lui Ceaușescu? Unde este dragostea față de ținuturile natale când bătrânii sunt singuri deoarece copiii sunt nevoiți să muncească în străinătate pentru că aici politicenii din breasla lui care au condus acest județ cel puțin 25-26 ani nu au făcut nimic pentru locuitorii acestui județ?

Și de aici s-a ajuns unde s-a ajuns, inclusiv la nivel național, domnule Budăi!

                                        Senator, Costel Șoptică

Președinte PNL Botoșani

Comentarii


Articole din aceeași categorie
PNL Botoșani respinge acuzațiile deputatului PSD Dan Șlincu
Comunicat PNL Botoșani: 15 ianuarie 1850 - 15 ianuarie 2021, 171 de ani de eternitate eminesciană
Deputatul Grațiela Gavrilescu anunță înființarea Grupării parlamentare umaniste social-liberale
Dan Șlincu: „Guvernarea PNL-USR-UDMR, după ce a lăsat fără acces la educație zeci de mii de copii, a pus peste noapte politruci la conducerea unităților de învățământ”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR trebuie să plece de la guvernare pentru că a mințit românii! Uniunea Salvați-i pe Români de USR-PLUS!”
Comunicat PNL Botoșani: Vinovat de situația dezastruoasă de la Nova Apaserv este PSD Botoșani, în frunte cu cei care au condus în ultimii ani Consiliul Județean
Europarlamentarul umanist Maria Grapini condamnă “amestecul grosolan al politicului în Educație!”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR și PNL au pus la pământ sănătatea și asistența socială din prima lună de guvernare! Tăieri de venituri și zero finanțare pentru centrele de imunizare”
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Noros
0.5 °C
Minim: -1.82 °C
Maxim: 8.93 °C
Cele mai citite
DOROHOI – Se deschide Centrul comunitar de vaccinare. Este al doilea spațiu cu această destinație, după cel inaugurat în incinta Spitalului municipal
738
Mica Unire sărbătorită, la Dorohoi, în avans - VIDEO&FOTOGALERIE
526
Agresiune pe o stradă din Dorohoi, oprită de un jandarm trecut în rezervă
445
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
402
VIDEO - Bărbat amendat drastic de către jandarmi după ce a aruncat pe câmp o mare cantitate de deșeuri menajere
263
Doi tineri din Hudești reținuți pentru contrabandă
259
Dorohoienii de pe strada Grigore Ghica nu vor avea apă la robinete, mâine, 20 ianuarie, din cauza unei avarii
255
DOROHOI - Noul Centru comunitar de vaccinare inaugurat în prezența oficialităților - video&fotogalerie
252
PNL Botoșani respinge acuzațiile deputatului PSD Dan Șlincu
237
Comunicat CJ: Acord de principiu pentru deblocarea situației de la Nova Apaserv
228
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
DAS Dorohoi - ANUNŢ privind acordarea tichetelor sociale
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
Anunț - ANGAJĂRI la Spitalul municipal Dorohoi
Administrația Piețelor și Oborului Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI spații/terenuri (domeniul PRIVAT)
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord