Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
PSD Botoșani: „Pe 6 decembrie votează în siguranță pentru siguranța sănătății tale, a locului tău de muncă și a educației copiilor tăi”
Realitatea DorohoianăData 04.12.2020 - 15:54:55
Politic
PSD Botoșani transmite alegătorilor să nu își irosească votul pe partide, care nu au niciun fel de program de guvernare concret și coerent.
DISTRIBUIE           

PSD este singura alternativă la nenorocirea guvernării de dreapta: PNL-USR. Doar PSD readuce oamenilor o viață normală și sigură! Doar PSD știe și poate reporni economia și asigură mai multă bunăstare tuturor!

Liberalii au pus alegerile în pandemie ca să vă sperie să nu veniți să-i sancționați la vot!

Veniți să votați PSD să le arătați că nu vă pot speria! Votați PSD, singurul partid care poate lupta cu PNL în viitorul Parlament.

Am ajuns într-o catastrofă sanitară, dar putem opri pandemia. Testarea extinsă este primul lucru pe care îl va face PSD. Avem oameni pregătiți care știu ce au de făcut din prima zi de guvernare pentru a opri pandemia.

Au adus economia în pragul colapsului, oamenii își pierd locurile de muncă sau se tem de acest lucru, investițiile sunt la cel mai scăzut nivel. Doar PSD știe cel mai bine să gestioneze economia. Sprijinirea firmelor care produc în România, susținerea fermierilor români, asigurarea locurilor de muncă și a veniturilor sunt soluțiile pentru redobândirea încrederii în economia națională.

USR este la fel de responsabil ca PNL pentru eșecul Guvernului Orban. Nimic din dezastrul guvernării PNL nu ar fi avut loc fără susținerea USR din Parlament pentru Guvernul Orban. Deja anunță că vor guverna împreună, pentru că și până acum au guvernat împreună.

Iohannis și PNL sunt disperați pentru că datele din sondaje arată că nu pot forma majoritatea doar cu USR.

PSD are prima șansă de a fi pe primul loc în urma alegerilor din 6 decembrie, având primul cuvânt în formarea viitorului guvern.

Disperați că se prăbușesc înainte de alegeri, Iohannis și PNL promit orice, doar să-i păcălească încă odată pe români!

Oamenii s-au săturat de minciuna, de impostura, de hoția și tupeul cu care PNL le-a distrus viața.

Duminică 6 decembrie, este ziua în care oamenii au efectiv puterea și pot, prin votul lor, să-i facă să plătească pe Orban, pe Iohannis, pe tot PNL-ul pentru toată suferința și nenorocirile din ultimul an.

Iohannis anunță redeschiderea piețelor ca și când nu el a dat ordin să se închidă, nu el a refuzat promulgarea legii inițiate de PSD și votate în Parlament care le redeschidea, nu guvernul său a atacat legea la CCR și astfel a prelungit chinul celor izgoniți din piețe.

De ce se tem PNL, Orban și Iohannis nu vor scăpa! Restricțiile aberante, contrare Europei civilizate, precum închidere școlilor și a piețelor, refuzul absurd de extindere masivă a testării, haosul și moartea din spitale, ascunderea adevărului, prăbușirea economiei, pentru toate PNL trebuie să dea socoteală.

PNL nu va scăpa de furia și de votul românilor! Botoșănenii nu uită că parlamentarii PNL Botoșani s-au opus dublării alocațiilor pentru cei 80.000 de copiii din Botoșani și au blocat majorările pensiilor pentru cei 90.000 de seniori din județul Botoșani!

PSD este singura alternativă la haosul și prăbușirea actuală. Doar PSD poate readuce la normal viața oamenilor. Doar PSD are specialiștii cei mai capabili să combată pandemia. Doar PSD știe să repornească economia și să aducă dezvoltare. Doar cu PSD românii au siguranța unui trai mai bun.

Votezi PSD, votezi pentru viață!

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORG. JUD. BOTOȘANI, Realizat de Direct Research SRL, Cod unic de identificare mandatar financiar 11200020.


 

Comentarii


Articole din aceeași categorie
PNL Botoșani respinge acuzațiile deputatului PSD Dan Șlincu
Comunicat PNL Botoșani: 15 ianuarie 1850 - 15 ianuarie 2021, 171 de ani de eternitate eminesciană
Deputatul Grațiela Gavrilescu anunță înființarea Grupării parlamentare umaniste social-liberale
Dan Șlincu: „Guvernarea PNL-USR-UDMR, după ce a lăsat fără acces la educație zeci de mii de copii, a pus peste noapte politruci la conducerea unităților de învățământ”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR trebuie să plece de la guvernare pentru că a mințit românii! Uniunea Salvați-i pe Români de USR-PLUS!”
Comunicat PNL Botoșani: Vinovat de situația dezastruoasă de la Nova Apaserv este PSD Botoșani, în frunte cu cei care au condus în ultimii ani Consiliul Județean
Europarlamentarul umanist Maria Grapini condamnă “amestecul grosolan al politicului în Educație!”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR și PNL au pus la pământ sănătatea și asistența socială din prima lună de guvernare! Tăieri de venituri și zero finanțare pentru centrele de imunizare”
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Senin
-9.49 °C
Minim: -10.33 °C
Maxim: -6.4 °C
Cele mai citite
DOROHOI – Fără apă la robinete, mâine, în cartierul Plevna, în urma unei avarii
1955
Protest fără precedent al polițiștilor botoșăneni. Acuzații grave la adresa șefilor
1807
Anunț - ANGAJĂRI la Spitalul municipal Dorohoi
797
Viceprimarul Dorohoiului în carantină!
677
Dorohoian de 90 de ani găsit mort în propria casă
476
DOROHOI – Patru cazuri noi de infectare. Vezi rata de incidență
430
Tragedie la Dorohoi - Femeie de 70 de ani decedată în această seară, cel mai probabil asfixiată. Pompierii au intrat în apartament prin balcon
398
Tragedie la Văculești. Bărbat strivit de propria mașină
331
Apel către populația care se încadrează în etapa a II-a a vaccinării anti-Covid
284
Comunicat - Dan Șlincu, deputat PSD: „Guvernarea PNL trebuie să aloce fonduri pentru asfaltarea DN 29A Dorohoi-Suceava”
246
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
DAS Dorohoi - ANUNŢ privind acordarea tichetelor sociale
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
Anunț - ANGAJĂRI la Spitalul municipal Dorohoi
Administrația Piețelor și Oborului Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI spații/terenuri (domeniul PRIVAT)
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord