Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
PSD Botoșani: „Pe 6 decembrie votează în siguranță pentru siguranța sănătății tale, a locului tău de muncă și a educației copiilor tăi”
Realitatea DorohoianăData 04.12.2020 - 15:54:55
Politic
PSD Botoșani transmite alegătorilor să nu își irosească votul pe partide, care nu au niciun fel de program de guvernare concret și coerent.
DISTRIBUIE           

PSD este singura alternativă la nenorocirea guvernării de dreapta: PNL-USR. Doar PSD readuce oamenilor o viață normală și sigură! Doar PSD știe și poate reporni economia și asigură mai multă bunăstare tuturor!

Liberalii au pus alegerile în pandemie ca să vă sperie să nu veniți să-i sancționați la vot!

Veniți să votați PSD să le arătați că nu vă pot speria! Votați PSD, singurul partid care poate lupta cu PNL în viitorul Parlament.

Am ajuns într-o catastrofă sanitară, dar putem opri pandemia. Testarea extinsă este primul lucru pe care îl va face PSD. Avem oameni pregătiți care știu ce au de făcut din prima zi de guvernare pentru a opri pandemia.

Au adus economia în pragul colapsului, oamenii își pierd locurile de muncă sau se tem de acest lucru, investițiile sunt la cel mai scăzut nivel. Doar PSD știe cel mai bine să gestioneze economia. Sprijinirea firmelor care produc în România, susținerea fermierilor români, asigurarea locurilor de muncă și a veniturilor sunt soluțiile pentru redobândirea încrederii în economia națională.

USR este la fel de responsabil ca PNL pentru eșecul Guvernului Orban. Nimic din dezastrul guvernării PNL nu ar fi avut loc fără susținerea USR din Parlament pentru Guvernul Orban. Deja anunță că vor guverna împreună, pentru că și până acum au guvernat împreună.

Iohannis și PNL sunt disperați pentru că datele din sondaje arată că nu pot forma majoritatea doar cu USR.

PSD are prima șansă de a fi pe primul loc în urma alegerilor din 6 decembrie, având primul cuvânt în formarea viitorului guvern.

Disperați că se prăbușesc înainte de alegeri, Iohannis și PNL promit orice, doar să-i păcălească încă odată pe români!

Oamenii s-au săturat de minciuna, de impostura, de hoția și tupeul cu care PNL le-a distrus viața.

Duminică 6 decembrie, este ziua în care oamenii au efectiv puterea și pot, prin votul lor, să-i facă să plătească pe Orban, pe Iohannis, pe tot PNL-ul pentru toată suferința și nenorocirile din ultimul an.

Iohannis anunță redeschiderea piețelor ca și când nu el a dat ordin să se închidă, nu el a refuzat promulgarea legii inițiate de PSD și votate în Parlament care le redeschidea, nu guvernul său a atacat legea la CCR și astfel a prelungit chinul celor izgoniți din piețe.

De ce se tem PNL, Orban și Iohannis nu vor scăpa! Restricțiile aberante, contrare Europei civilizate, precum închidere școlilor și a piețelor, refuzul absurd de extindere masivă a testării, haosul și moartea din spitale, ascunderea adevărului, prăbușirea economiei, pentru toate PNL trebuie să dea socoteală.

PNL nu va scăpa de furia și de votul românilor! Botoșănenii nu uită că parlamentarii PNL Botoșani s-au opus dublării alocațiilor pentru cei 80.000 de copiii din Botoșani și au blocat majorările pensiilor pentru cei 90.000 de seniori din județul Botoșani!

PSD este singura alternativă la haosul și prăbușirea actuală. Doar PSD poate readuce la normal viața oamenilor. Doar PSD are specialiștii cei mai capabili să combată pandemia. Doar PSD știe să repornească economia și să aducă dezvoltare. Doar cu PSD românii au siguranța unui trai mai bun.

Votezi PSD, votezi pentru viață!

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORG. JUD. BOTOȘANI, Realizat de Direct Research SRL, Cod unic de identificare mandatar financiar 11200020.


 

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Guvernul Dreptei a blocat accesul la educație pentru mii de elevi din Botoșani și a lăsat Consiliul Județean să se descurce cu zero lei pentru asigurarea transportului!
Guvernul PNL-USRPLUS-UDMR se face că nu vede nevoile de investiții în județ!
Prefectul PNL aruncă în aer bugetele micilor comunități
Budăi: „Datorie cât jumătate din PIB! Fără creșteri de pensii și salarii, fără să apară vreo autostradă sau vreun spital!”
Conducerea națională a PSD, prezentă mâine la Botoșani
Alexandra Huțu, PSD: „Cum e posibil ca în România secolului 21, la Botoșani să avem oameni care efectiv mor cu zile, din cauza unei găuri în acoperișul unei unități medicale?”
PSD Botoșani: Senatorul Lucian Trufin anunță primele rezultate ale demersurilor sale referitoare la strategia teritoriului integrat ȚARA DE SUS
Eurodeputații au adoptat Regulamentul „Vamă”, al cărui raportor și negociator din partea PE a fost europarlamentarul umanist Maria Grapini
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Senin
15.22 °C
Minim: -0.77 °C
Maxim: 16.21 °C
Cele mai citite
Una dintre minorele date dispărute, dintr-un centru de plasament din Dorohoi, a fost găsită
608
Primăria Dorohoi – Consultare publică pentru aprobarea unui PUZ
396
Minorul din Concești, dat dispărut, a fost găsit de polițiști
392
DOROHOI – Doru Octavian Dumitru în spectacol, mâine, la Cinematograful ”Melodia”. Biletele sunt aproape epuizate - VIDEO
331
DOROHOI – Activitate online desfășurată la Centrul Star of Hope, dedicată Zilei internaționale a autismului
324
Primăria Dorohoi - Anunţuri de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI terenuri (domeniul PRIVAT)
295
Copil de 12 ani, din Concești, căutat după ce a dispărut de acasă
276
ACUM: Bărbat scos de sub un tractor răsturnat și transportat la spital. Intervenția pompierilor are loc într-o localitate din județul Iași
237
”Luna plantării arborilor” deschisă de prefect - FOTO&VIDEO
216
Milioane de lei investite în case protejate
193
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
Primăria Dorohoi - Anunţuri de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI terenuri (domeniul PRIVAT)
Primăria Dorohoi – Consultare publică pentru aprobarea unui PUZ
Primăria Dorohoi – S-a schimbat operatorul care colectează deșeurile din municipiu. Vezi numerele de telefon unde poți face reclamații
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări. Toate posturile sunt pe perioadă nedeterminată
(P) DOROHOI - Anunţ privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal – ÎNFIINȚARE FERMĂ REPRODUCȚIE SUINE, FNC PENTRU PREPARAREA FURAJELOR, PUȚ FORAT, BRANȘAMENTE UTILITĂȚI, DRUMURI ȘI ÎMPREJMUIRE, pentru imobilul situat în jud.Botosani, mun.Dorohoi, CF 56158 și CF 56159
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord