Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: redactie@realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
PSD Botoșani: „Niciun primar de la PSD nu va trece la alt partid!” Liderii ALDE să înceteze cu dezinformările din spațiul public! Îi vom acționa în judecată pentru comunicarea de informații false!”
Data 18.12.2019 - 14:23:27
Politic
Organizația Județeană a PSD Botoșani a condamnat astăzi modalitatea în care reprezentanții ALDE din județ au început să transmită în spațiul public comunicate cu informații false despre primarii și membrii social-democrați.
DISTRIBUIE              

Niciun primar și niciun alt membru de la PSD nu va trece la alt partid!” Liderii ALDE Botoșani să înceteze cu dezinformările din spațiul public! Îi vom acționa în judecată pentru comunicarea de informații false! În lipsă de proiecte și soluții pentru localitățile din județul Botoșani, reprezentanții ALDE încearcă cu tot felul de tertipuri să inducă alegătorii în eroare. Așa înțeleg ei să facă politică, prin manipulări ieftine și prin distribuirea de minciuni care nu au nicio acoperire în realitate”, se arată în punctul de vedere transmis de PSD Botoșani.

Primarii și liderii PSD prezentați de ALDE că susțin această formațiune au negat informațiile transmise de reprezentanții Alianței Liberalilor și Democraților și au confirmat că vor candida pentru un nou mandat din partea Partidului Social Democrat.

PSD Botoșani a solicitat reprezentanților ALDE să înceteze cu presiunile asupra aleșilor locali și asupra membrilor organizațiilor PSD din localitățile din județ.

Am fost ales primar din partea PSD și așa voi rămâne și în continuare. Nu mă interesează niciun alt partid. Mi-am asumat alături de colegii mei de la PSD mai multe obiective de investiție pentru comuna Cordăreni și le voi duce la capăt. Am reușit să modernizăm mai multe drumuri din comună: DC 71 A din satul Cordăreni și DC 70 din satul Grivița. Am reabilitat Școala Gimnazială nr.1 din Cordăreni, iar Consiliul Județean a alocat fonduri pentru asfaltarea drumurilor Dumeni-Cordăreni și Cordăreni-Vorniceni. Urmează extinderea rețelei de alimentare cu apă în comuna Cordăreni construirea unui dispensar medical cu cabinete medicale specializate și locuință de serviciu pentru medic, precum și a unei săli de sport, dar și modernizarea drumurilor sătești din comună. Așadar am încă multe proiecte de dus la capăt alături de colegii de la PSD Botoșani”, a declarat Dumitraș Cristian, primarul comunei Cordăreni.

Eu sunt în PSD și voi candida din partea acestui partid și în 2020. PSD a fost singurul partid interesat cu adevărat să dezvolte comuna Drăgușeni. Împreună cu colegii mei de la PSD am realizat o serie de obiective importante pentru Drăgușeni: racordarea la rețeaua de apă din Prut a satelor Podriga și Drăgușeni, modernizarea școlilor din comună și a Grădiniței cu Program Normal nr.1, asfaltarea drumurilor locale, cumpărarea clădirii dispensarului medical și modernizarea acestuia, reabilitarea drumurilor de interes local din satul Podriga și multe alte obiective”, a declarat Nechita Eugen, primar al comunei Drăgușeni.

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Viceprimar Lucian Topalagă: “Acesta este legământul meu cu dumneavoastră, Dorohoienii”
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Viceprimar Lucian Topalagă: “Dragi dorohoieni, de aici și de pretutindeni, vă doresc Sărbători cu pace în suflete, multă sănătate și La mulți ani!”
Comunicat: Toți deputații de la PSD Botoșani au votat pentru dublarea alocațiilor pentru copii, în timp ce deputatul PNL Cristian Achiței a refuzat să voteze!
Lucian Topalagă, ALDE: „Consider că pot să-mi asum o candidatură pentru primăria Dorohoi"
Viceprimarul Lucian Topalagă desemnat de conducerea ALDE drept candidat pentru funcţia de primar al Dorohoiului, la alegerile din 2020
PSD Botoșani: „Niciun primar de la PSD nu va trece la alt partid!” Liderii ALDE să înceteze cu dezinformările din spațiul public! Îi vom acționa în judecată pentru comunicarea de informații false!”
COMUNICAT - Circa 20 de actuali primari din județ vor candida din partea ALDE la următoarele alegeri locale
Vremea în DOROHOI
Predominant Noros
-2.03 °C
Minim: -4.1 °C
Maxim: -0.29 °C
Cele mai citite
CONTED Dorohoi trece pe profit
1208
Comemorarea unui an de la trecerea la cele veșnice a domnului Ghiorghi Rotaru, administrator al S.C. Nordic Romar SRL și ctitor principal al bisericii Dealu Mare
625
DOROHOI - Copil accidentat pe trecerea de pietoni
270
COMUNICAT Lucian Trufin: “După 2 ani de tergiversări și contestații Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea legii ce asigură despăgubirea fermierilor”
175
DOROHOI – Pachete cu produse de igienă personală distribuite prin Direcţia de Asistenţă Socială
154
Accident sângeros la Stăuceni, din cauza ceţii
151
Cum sabotăm fericirea nostră și a celor din jur? Opinia psihologului Andra Tănăsescu
151
Jandarmul de onoare al județului Botoșani în anul 2019
150
Accident rutier la Leorda din cauza unei neacordări de prioritate
143
Peste 1000 de locuri de muncă, puse la dispoziţie de AJOFM, în această săptămână
143
Arhiva Video
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
Mesaj de condoleanţe, din partea PSD Botoşani, adresat deputatului Răzvan Rotaru la decesul tatălui
Peste 350 de locuri de muncă oferite de AJOFM Botoşani, la început de an
Nu mai există drumuri judeţene blocate, anunţă Consiliul Judeţean
PRIMĂRIA DOROHOI – ANUNŢ LICITAŢIE
DOROHOI - Semnare contracte subvenție, finanțate în cadrul Concursului de planuri de afaceri Business Start Dorohoi 2019
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord