Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: redactie@realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
Lucian Topalagă, ALDE: „Consider că pot să-mi asum o candidatură pentru primăria Dorohoi"
Data 19.12.2019 - 08:08:40
Politic
„Consider că după şase ani de experienţă în administraţia publică locală, în calitate de viceprimar,pot să-mi asum o candidatură la primăria Dorohoi”, a spus viceprimarul Lucian Topalagă jurnaliştilor botoşăneni, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la sediul ALDE din municipiul Botoşani.
DISTRIBUIE              

El a răspuns astfel unei jurnaliste care l-a întrebat dacă ar reuşi să-l învingă pe actualul primar PSD, Dorin Alexandrescu.

„Cum să vă zic? De felul meu nu-mi place să mă îmbăt cu apă rece. Ştiu puterea PSD-ului şi implicit al actualului primar. Eu consider că după şase ani de experienţă în administraţia publică locală, în calitate de viceprimar, pot să-mi asum o candidatură la primăria Dorohoi. Dar aşa cum vă spunea şi domnul preşedinte Ţurcanu, suntem deschişi pentru orice colaborare, eventuală alianţă cu oricare partid. Indiferent că-i PSD sau PNL. În acelaşi timp, prin faptul că am o anumită experienţă, cunosc problemele dorohoienilor şi mă simt în stare să le rezolv”, a spus Lucian Topalagă jurnaliştilor.

Viceprimarul Dorohoiului, care este şi preşedintele municipal ALDE, a declarat că, în plan administrativ, nu are ce să-i reproşeze lui Alexandrescu, cu atât mai mult cu cât ani de zile a făcut echipă cu acesta la conducerea oraşului. În plan politic însă, în campania pentru alegeri, vor fi adversari, „conjunctura ne aduce să fim contracandidaţi”.

„Nu pot să-i reproşez ceva (primarului Alexandrescu, n.r.). Până la urmă am format o echipă, am avut o colaborare corectă. Am idei, bineînţeles, pe care le voi prezenta la momentul oportun. Atât domnul Alexandrescu cât şi eu avem o maturitate politică, facem parte din două partide diferite, e şi normal ca, atâta timp cât eu sunt în ALDE şi sunt şi preşedintele organizaţiei de la Dorohoi, deci este normal ca ALDE să aibă un candidat, da? Conjunctura ne aduce să fim contracandidaţi. Sunt membru ALDE din 2014, cam cel mai vechi de pe aici din sală. Am fost în PNL, am început politica alături de domnul Ţurcanu. Ca să fiu sincer, până în urmă cu trei luni mă gândeam să mă retrag din viaţa politică, fiindcă ALDE nu promitea mare lucru iar în momentul când a revenit dumnealui, lucrând în trecut în PNL şi ştiindu-l foarte bine, cât poate să ne forţeze să ne pună la treabă, cred că putem avea un rezultat bun”, a mai spus Lucian Topalagă în conferinţa de presă.

(Dan MĂZURAŞU)

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Viceprimar Lucian Topalagă: “Acesta este legământul meu cu dumneavoastră, Dorohoienii”
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Viceprimar Lucian Topalagă: “Dragi dorohoieni, de aici și de pretutindeni, vă doresc Sărbători cu pace în suflete, multă sănătate și La mulți ani!”
Comunicat: Toți deputații de la PSD Botoșani au votat pentru dublarea alocațiilor pentru copii, în timp ce deputatul PNL Cristian Achiței a refuzat să voteze!
Lucian Topalagă, ALDE: „Consider că pot să-mi asum o candidatură pentru primăria Dorohoi"
Viceprimarul Lucian Topalagă desemnat de conducerea ALDE drept candidat pentru funcţia de primar al Dorohoiului, la alegerile din 2020
PSD Botoșani: „Niciun primar de la PSD nu va trece la alt partid!” Liderii ALDE să înceteze cu dezinformările din spațiul public! Îi vom acționa în judecată pentru comunicarea de informații false!”
COMUNICAT - Circa 20 de actuali primari din județ vor candida din partea ALDE la următoarele alegeri locale
Vremea în DOROHOI
Predominant Noros
-2.03 °C
Minim: -4.1 °C
Maxim: -0.29 °C
Cele mai citite
CONTED Dorohoi trece pe profit
1208
Comemorarea unui an de la trecerea la cele veșnice a domnului Ghiorghi Rotaru, administrator al S.C. Nordic Romar SRL și ctitor principal al bisericii Dealu Mare
626
DOROHOI - Copil accidentat pe trecerea de pietoni
270
COMUNICAT Lucian Trufin: “După 2 ani de tergiversări și contestații Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea legii ce asigură despăgubirea fermierilor”
175
DOROHOI – Pachete cu produse de igienă personală distribuite prin Direcţia de Asistenţă Socială
154
Accident sângeros la Stăuceni, din cauza ceţii
151
Cum sabotăm fericirea nostră și a celor din jur? Opinia psihologului Andra Tănăsescu
151
Jandarmul de onoare al județului Botoșani în anul 2019
150
Accident rutier la Leorda din cauza unei neacordări de prioritate
143
Peste 1000 de locuri de muncă, puse la dispoziţie de AJOFM, în această săptămână
143
Arhiva Video
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
Mesaj de condoleanţe, din partea PSD Botoşani, adresat deputatului Răzvan Rotaru la decesul tatălui
Peste 350 de locuri de muncă oferite de AJOFM Botoşani, la început de an
Nu mai există drumuri judeţene blocate, anunţă Consiliul Judeţean
PRIMĂRIA DOROHOI – ANUNŢ LICITAŢIE
DOROHOI - Semnare contracte subvenție, finanțate în cadrul Concursului de planuri de afaceri Business Start Dorohoi 2019
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord