Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
Invitație pentru absolvenții clasei a VIII-a. Colegiul Național „Grigore Ghica” Dorohoi își așteaptă bobocii în casă nouă!
Realitatea DorohoianăData 14.06.2021 - 12:29:50
Educatie
 „Sunt un adolescent și vreau să fac cele mai bune alegeri pentru viitorul meu. Oi fi eu vesel, năstrușnic, mai visător sau mai puțin harnic, poate chiar îndrăgostit, nesigur sau prea sigur pe mine, dornic de a-i conduce pe alții sau prea timid … cert este că a venit timpul să mă întreb ce îmi doresc să fac în anii adolescenței. Culmea este că aproape toți cei mai mari ca mine, cu atât mai mult părinții mei, îmi spun că adolescența este cea mai cool perioadă din viață … hmm, chiar așa o fi? “Admitere liceu” îmi sună pe zi ce trece tot mai familiar …” (declarația unui elev de clasa a VIII-a).
DISTRIBUIE           

Dragi absolvenți ai clasei a VIII-a, Colegiul Național „Grigore Ghica” din Dorohoi își va deschide porțile în anul școlar 2021-2022 în casă nouă și vă așteptăm să creionăm împreună amintiri de neuitat într-un liceu flexibil, adaptabil, care îi pune în mijlocul acțiunii pe adolescenți.  

Despre tine, drag elev, este liceul nostru. Despre valențele tale, despre cum pot să crești pe domeniile care te pasionează; un liceu în care să pășești cu bucurie în suflet.

Viitor absolvent de gimnaziu, nu ştii cum va decurge viața! Acum te gândeşti la o meserie pe care eşti convins că o vei urma, dar următorii ani te vor face ori să îți schimbi decizia ori să fii sigur de alegerea ta. Liceul reprezintă patru ani în care te vei forma ca om, vei cunoaşte multe tipuri umane şi vei trece prin multe evenimente cu rol formator. Te așteptăm la Ghica și chiar te călăuzim să găsești răspunsul la frământările tale: ”Real vs Uman. This is the big question. Which one?”

Dacă preferi să faci o problemă de matematică sau să pătrunzi în tainele informaticii, fizicii și chimiei în loc să citești o carte sau să compui poezii, atunci, cu siguranță, realul este pe placul tău.

În schimb, dacă preferi să te relaxezi citind ori limbile străine te atrag ca un magnet sau istoria și geografia te pasionează, atunci umanul îți este cu siguranță sortit.

Pentru anul școlar 2021-2022, Colegiul Național „Grigore Ghica” Dorohoi te așteaptă să te înscrii la una dintre cele șase clase.

 

            ·         Profil real:

-matematică-informatică (1 clasă, 28 de locuri)

-ştiinţe ale naturii (1 clasă, 28 de locuri)

·         Profil umanist
- filologie (2 clase, 56 de locuri)
- ştiinte sociale (2 clase, 56 de locuri)

Pentru viitorul tău și pentru desăvârșirea dezvoltării tale, la Colegiul Național „Grigore Ghica” din Dorohoi te așteaptă o echipă dornică și energică care îți oferă sprijinul, timpul și răbdarea necesare pentru a participa la olimpiade și concursuri școlare și extrașcolare, să te implici în activități din cadrul proiectelor europene eTwinning, Erasmus, Școală Ambasador al Parlamentului European, etc.

Cluburile și centrele de performanță (Clubul de dezbateri academice „CNGG Debate”, Clubul de robotică „Dragonfly”, Clubul de jurnalism „Mai mult decât okay, Ghica”, Centrul de Excelență Limba Engleză, Centrul de Excelență Chimie, Grup vocal „Grigore Ghica”, Clubul de sport și programe de tineret CNGG, Clubul de fotografie „Photo Club Grigore Ghica” și putem adăuga mult mai multe dacă ești un spirit inovativ) te vor ajuta să ai mai multă încredere în tine, să îți dezvolți noi hobby-uri și să îți valorifici timpul liber într-un mod util și educativ.

Situat în zona centrală a municipiului Dorohoi, noul spațiu al Colegiului Național „Grigore Ghica” - clădirea fostului cămin de fete - este complet reabilitat (renovare, recompartimentare și modernizare, dotare, consolidare, fundații, înlocuire tâmplărie, reabilitare termică, reabilitare șarpante, instalații termice, electrice și de gaze şi construirea unui teren de sport) cu o investiție în valoare de 3.433.500 de lei, finanţarea fiind asigurată de la bugetul de stat şi cel local.

Vă dorim mult success la primul examen important din viața voastră și așteptăm să îmbrăcăm împreună haina cea nouă! 

Poți afla mai multe despre noi accesând pagina de facebook (1) COLEGIUL NAȚIONAL ”GRIGORE GHICA”DOROHOI - Promovarea școlii | Facebook

prof. Monica Ifrim, responsabil Comisia pentru promovarea imaginii școlii

 

 

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Primarul Dorin Alexandrescu: „Invit toți cetățenii municipiului Dorohoi să vină cu bucurie pentru că vor fi zile deosebite și este normal să sărbătorim așa cum se cuvine Ziua orașului nostru”
DOROHOI - Expoziția temporară „Columbofilia – tradiție și pasiune”, ediția a XVI-a
Festival Național de Folclor în memoria lui Ioan Cobâlă
Zilele Municipiului Dorohoi, la 615 ani de la prima atestare documentară. Concerte, expoziții și CARLA’S DREAMS în recital. Vezi programul complet!
A IX-a ediție a Seminarului Eminescu la Ipotești
Expoziția de pictură „Cromatici transilvane”
Zilele Europene ale Patrimoniului la Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii Mihai Eminescu
Vezi ce filme vor rula la Cinema „MELODIA” Dorohoi, în săptămâna 21-25 septembrie 
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Noros
13.03 °C
Minim: 12.64 °C
Maxim: 25.26 °C
Cele mai citite
Primarul Alexandrescu a semnat la București contractul de finanțare pentru construirea unei creșe în Dorohoi
512
Două persoane spitalizate în această seară în urma unui accident rutier - FOTO
476
O nouă investiție la Dorohoi. Primarul Alexandrescu a semnat contractul de execuție a lucrărilor de modernizare a Grădiniței nr. 8
417
Lemne confiscate de către polițiștii dorohoieni!
370
Prins cu viteză peste limita legală, la Cucorăni
364
Rupt de beat și fără permis, la volanul tractorului neînmatriculat
359
Bărbat din Șendriceni cercetat de către polițiști pentru că a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei
309
ÎNCHIRIEZ ÎN DOROHOI
304
Un tânăr se zbate între viață și moarte în urma unui accident rutier. A fugit de polițiști și a intrat cu mașina într-un copac
292
Depozit de lemne în flăcări. Polițiștii au deschis o anchetă
265
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
ÎNCHIRIEZ ÎN DOROHOI
Primăria Dorohoi - Anunț privind scutirea majorărilor de întârziere la plata impozitelor și taxelor locale
Primăria Dorohoi – Anunț licitație publică
DOROHOI - Anunț privind acordarea tichetelor sociale pentru grădiniță!
DAS Dorohoi - Anunț privind acordarea suplimentului de energie cu lemne, combustibili solizi şi/sau petrolieri
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord