Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
(P) Fără precedent. Cătălin Silegeanu – AUR - își pune fabrica în joc ca garanție a respectării promisiunilor
Realitatea DorohoianăData 07.06.2024 - 09:31:54
Politic
Omul de afaceri Cătălin Silegeanu, candidatul AUR la Primăria din Botoșani, își asumă un angajament fără precedent pe scena politică. El anunță că, dacă va fi ales primar și nu își va respecta promisiunile, va dona municipalității fabrica și proiectul economic la care a muncit timp de 20 de ani.
DISTRIBUIE           

Le-am promis botoșănenilor că voi corecta toate anomaliile din administrația locală și voi elimina practicile prin care partidele trag foloase necuvenite. Sunt primul și probabil ultimul candidat care militează pentru depolitizarea instituțiilor locale, reducerea aparatului gigantic de funcționari și combaterea risipei de bani publici. Sunt singurul candidat care oferă și o garanție: dacă voi fi ales în fruntea comunității și nu îmi voi respecta angajamentele, voi dona municipalității fabrica și proiectul economic la care am muncit 20 de ani. Iar aceste rânduri pot fi considerate un contract pe care îl semnez public”, a declarat Silegeanu.

Această măsură radicală este motivată de indignarea față de administrațiile succedate, vinovate de eșecuri majore, precum întârzierea proiectelor Teatrului „Eminescu” și Spitalului de Boli Paliative, precum și abandonarea finanțării europene pentru infrastructura de tramvai.

„Toate proiectele importante din oraș s-au implementat în ritm de melc și nu doar că au ajuns la costuri duble, ci au generat chiar datorii publice, pentru că Primăria a tot contractat credite să acopere noi și noi diferențe de prețuri. Sunt eșecuri administrative majore, nicidecum motive de laudă pentru candidații care au avut putere de decizie și au batjocorit încrederea oamenilor”, a explicat Cătălin Silegeanu.

El subliniază că dezvoltarea municipiului Botoșani nu se produce „cu câteva străzi asfaltate din pomenile Guvernului”, nici în contextul în care aproape 70% din bugetul local se cheltuiește pe salariile funcționarilor și pe facturi la curent.

„Despre creșterea economică nici nu se poate discuta, când aparatul administrativ este umflat constant cu posturi pentru rude, prieteni și amante care vânează câștiguri mari pe stat degeaba, când cetățenii sunt hărțuiți prin taxe și impozite tot mai mari pentru a acoperi aceste găuri”, este de părere antreprenorul.

Candidatul AUR vrea să impună un nou standard de responsabilitate în politică și în administrația publică.

„Niciun alt candidat nu se poate atinge de subiecte de o asemenea sensibilitate. Eu îmi asum măsuri prin care supăr partidele tradiționale și oportuniștii care abia așteaptă să tragă foloase nemeritate. Sper ca botoșănenii să îmi acorde șansa să le pun în aplicare. Așa cum fac și în afaceri, eu ofer garanții. Și nu pot oferi garanție mai mare decât fabrica pentru care am muncit toată viața”, a încheiat Cătălin Silegeanu.

(Comandat de Alianța pentru Unirea Românilor, Cod Mandatar Financiar 21240330)

Urmăriţi ştirile RealitateaDorohoiana.ro si pe Google News

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Primarul Dorin Alexandrescu mulțumește dorohoienilor - „Fãrã implicarea dumneavoastră ORAŞUL REALIZÃRILOR, nu ar fi prins contur!”
Candidatul AUR pentru funcția de primar al municipiului a votat pentru „schimbarea cinstită a Dorohoiului” - FOTO
Corneliu Tărnăuceanu, candidatul AUR pentru conducerea primăriei Șendriceni: „Am votat pentru o necesară schimbare la nivelul conducerii administrației”
Valeriu Iftime, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean și-a întrerupt campania electorală
Doina Federovici: „Cosmin Andrei și Lucian Trufin sunt singurii care pot accelera dezvoltarea municipiului și județului Botoșani împreună cu echipa PSD de consilieri municipali și județeni” - VIDEO
(P) Comisia Europeană a alocat fonduri europene pentru unități medicale mobile de genul celei propuse de Lucian Trufin pentru Botoșani - VIDEO
(P) Candidații de la PSD și AUR au semnat Pactul pentru continuitatea proiectelor cu finanțare europeană. Candidatul PNL a refuzat public să-l semneze
(P) Valeriu Iftime, candidat PNL la președinția CJ - “Nu avem voie să uităm tragedia Alexandrei! Cu toată experiența lor, actuala administrație a dovedit că pur și simplu nu realizează care sunt prioritățile județului și că este incapabilă să găsească soluții” - VIDEO
Sondaj
Cele mai citite
Camion încărcat cu gunoi răsturnat pe o stradă din Dorohoi
2835
Șef de partid dintr-o comună de lângă Dorohoi cercetat pentru infracțiuni economice
1572
Copaci doborâți de vânt, cabluri electrice rupte, un acoperiș smuls, sunt câteva dintre situațiile generate de fenomenele meteo de astăzi - FOTOGALERIE
1372
Corneliu Tărnăuceanu, candidatul AUR pentru conducerea primăriei Șendriceni: „Am votat pentru o necesară schimbare la nivelul conducerii administrației”
1155
Eroii neamului comemorați astăzi de către dorohoieni - VIDEO&FOTOGALERIE
1005
Explozie urmată de incendiu în municipiul Botoșani. Șapte persoane au fost rănite. A fost activat Planul Roșu de intervenție - FOTO&VIDEO
883
DOROHOI - Colegiul Național „Grigore Ghica”: Festivitatea absolvenților clasei a XII-a - FOTO
750
Primarul Dorin Alexandrescu mulțumește dorohoienilor - „Fãrã implicarea dumneavoastră ORAŞUL REALIZÃRILOR, nu ar fi prins contur!”
749
UPDATE - Bilanțul victimelor în urma exploziei și incendiului de la depozitul Dedeman din Botoșani - FOTO&VIDEO
713
Copii actori din Dorohoi, câștigători ai Festivalului „Aripile speranței” desfășurat la Iași - FOTOGALERIE
698
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
Post de îngrijitor scos la concurs la Jandarmeria Botoșani
Anunt privind acordul de mediu pentru proiectul "Proiectare si executie foraj apa pentru alimentare pepiniera silvica", Pomarla
Jandarmeria Botoșani angajează bucătar
Dorin Alexandrescu - Apreciere și respect de Ziua Învățătorului
Primăria Dorohoi – Anunț licitație publică cu strigare pentru vânzarea unor terenuri intravilane
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord