Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
Dorohoianul Ciprian Roşca, liderul umaniştilor ieşeni, şi-a prezentat primii candidaţi şi priorităţile pentru judeţul Iaşi
Realitatea DorohoianăData 31.07.2020 - 17:28:00
Politic
Dorohoianul Ciprian Roşca (al doilea din dreapta), liderul umaniştilor ieşeni, şi-a prezentat primii candidaţi şi priorităţile pentru judeţul Iaşi
Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) și-a lansat o parte a candidaților umaniști din județul Iași pentru alegerile locale, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc vineri, la sediul filialei județene Iași a PPU (social-liberal).
DISTRIBUIE           

Alături de Ciprian Roșca, liderul ieșean al umaniștilor, s-a aflat și Daniel Ionașcu, președintele executiv al partidului.

„Domnul președinte Ciprian Roșca, alături de echipa sa, este pragmatic, luptând în mod obiectiv pentru ceea ce înseamnă abuzurile statului. Eu m-am săturat să văd în țara mea cum plâng oameni care nu au niciun suport că nu-i ascultă nimeni. M-am săturat să vă oameni neîndreptățiți din cauza unei clase politice care nu merită să stea pe scaunul pe care au stat făuritorii de neam și de țară. M-am săturat să plângă ochii românilor și noi să nu facem nimic. Începând de astăzi PPU (social-liberal) are, la Iași, un birou concret care luptă împotriva abuzurilor”, a transmis Daniel Ionașcu.

Ciprian Roșca, liderul ieșean, a anunțat că filiala pe care o conduce a început să lucreze la o serie de soluții pentru problemele județului, una dintre priorități fiind agricultura.

„Am început să lucrăm la un set de măsuri pentru problemele cu care cetățenii se confruntă în județul Iași, printre care amintesc aici agricultura, pagubele provocate de seceta din ultimii ani. Ne dorim să dezvoltăm și să extindem sistemul de irigații. În următoarea perioadă, în cadrul conferințelor de presă voi face publice aceste proiecte și voi anunța candidații la primării și la consiliile județene”, a spus Ciprian Roșca, cel care a prezentat doi dintre candidații umaniști pentru alegerile locale, pe Dumitru Spulber, candidatul pentru Primăria Țibănești, respectiv Constantin Botezatu, candidatul pentru Primăria Răducăneni.


 

Biroul de presă

 

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Comunicat: Lunile trec și nimic bun nu se întâmplă pe drumurile naționale din județul Botoșani!
Comunicat: Ziua de 24 ianuarie, sărbătorită de PSD Botoșani
PNL Botoșani respinge acuzațiile deputatului PSD Dan Șlincu
Comunicat PNL Botoșani: 15 ianuarie 1850 - 15 ianuarie 2021, 171 de ani de eternitate eminesciană
Deputatul Grațiela Gavrilescu anunță înființarea Grupării parlamentare umaniste social-liberale
Dan Șlincu: „Guvernarea PNL-USR-UDMR, după ce a lăsat fără acces la educație zeci de mii de copii, a pus peste noapte politruci la conducerea unităților de învățământ”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR trebuie să plece de la guvernare pentru că a mințit românii! Uniunea Salvați-i pe Români de USR-PLUS!”
Comunicat PNL Botoșani: Vinovat de situația dezastruoasă de la Nova Apaserv este PSD Botoșani, în frunte cu cei care au condus în ultimii ani Consiliul Județean
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Noros
0.1 °C
Minim: -4.7 °C
Maxim: 0.68 °C
Cele mai citite
Mica Unire sărbătorită, la Dorohoi, în avans - VIDEO&FOTOGALERIE
931
DOROHOI – Se deschide Centrul comunitar de vaccinare. Este al doilea spațiu cu această destinație, după cel inaugurat în incinta Spitalului municipal
773
Agresiune pe o stradă din Dorohoi, oprită de un jandarm trecut în rezervă
605
DOROHOI - Noul Centru comunitar de vaccinare inaugurat în prezența oficialităților - video&fotogalerie
412
VIDEO - Bărbat amendat drastic de către jandarmi după ce a aruncat pe câmp o mare cantitate de deșeuri menajere
396
Dorohoienii de pe strada Grigore Ghica nu vor avea apă la robinete, mâine, 20 ianuarie, din cauza unei avarii
277
Acțiuni ale polițiștilor privind prevenirea și limitarea răspândirii virusului SARS COV 2
228
Bărbat dat dispărut după ce a părăsit domiciliul pe data de 18 ianuarie
221
Bărbat din Ungureni, cu arsuri grave, după ce a aprins focul cu benzină
206
Locuințe salvate de pompieri
185
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
DAS Dorohoi - ANUNŢ privind acordarea tichetelor sociale
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
Anunț - ANGAJĂRI la Spitalul municipal Dorohoi
Administrația Piețelor și Oborului Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI spații/terenuri (domeniul PRIVAT)
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord