Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
DOROHOI – Zilele copilului sărbătorite sub sloganul „Vivat bucuria în Doroland”, în Parcul Brazi. Mircea Baniciu, Marius Matache și Ovidiu Mihăilescu în concert. Zeci de acțiuni cu și pentru copiii dorohoieni. Vezi programul complet
Realitatea DorohoianăData 19.05.2021 - 15:47:47
Educatie
Pe 29 mai 2021 la Dorohoi sărbătorim împreună Ziua Copilului în Parcul Brazi, unde sunt pregătite surprize și evenimente distractive atât pentru cei mici cât și pentru părinții lor. Primăria Municipiului Dorohoi și Consiliul Local, prin Casa Municipală de Cultură Dorohoi vă invită la prima ediție a evenimentului „Vivat bucuria în Doroland” unde sunteți așteptați, cu mic și mare să petreceți o zi printre baloane, chipuri pictate, concursuri, spectacole de muzică și dans, jocuri și nenumărate surprize.
DISTRIBUIE           

Personaje animate din universul Disney, animatori speciali, chipuri pictate, concursuri de castele de nisip, căutarea comorii, desene pe asfalt și jocuri în aer liber îi vor introduce pe cei mici într-o lume de poveste. Copiii sunt totodată așteptați să participe la ateliere de pictură și de muzică unde vor învăța și se vor distra alături de cei mai buni profesori. Până seara, Parcul Brazi se transformă în Tărâmul Magic Doroland unde copiii, adolescenții, cât și adulții se pot bucura de o diversitate de concerte, spectacole, animație, concursuri și jocuri.

Iată programul evenimentelor din ziua de 29 mai, prima zi dedicată sărbătoririi Zilei Copilului:

12:00 – 14:00 – distracția va începe alături de unii dintre cei mai talentați copii din municipiu care vor performa pe scena din Parcul Brazi. Vă așteptăm la spectacole de muzică și dansuri populare, spectacol de balet și dans contemporan.

13:00 – dăm startul atelierelor de pictură și muzică. Organizatorii vor pune la dispoziție toate materialele necesare pentru ca cei mici să își poată exprima liber creativitatea. Picturile vor fi păstrate de copii, după ce va avea loc o ședință foto cu micii artiști.

14:00 - 16:00 – Lumea personajelor de poveste. Vă așteptăm să vă distrați alături de personajele voastre preferare: Mickey, Minnie, Tom, Jerry, Mașa și Ursul, care vă vor întâmpina cu multă voie bună și surprize.

14:30 – 16:30 – atelier de pictură pe față.

16:30 – spectacol extraordinar de chitară susținut de tinere talente.

Programul de mai sus va fi condimentat cu o diversitate de cadouri-surpriză, jocuri și concursuri distractive, astfel încât, toate momentele să creeze un mod diferit, surprinzător și emoționant de a interacționa cu toți cei prezenți prin, personajele de poveste, muzică, dans, jocuri și momente interactive.

Și pentru că ne dorim ca și părinții să petreacă o zi cu totul fantastică alături de copii, pe seară, îi așteptăm la un spectacol extraordinar susținut de Mircea Baniciu și Marius Matache. Iată programul:

18:00 – concert Marius Matache - „ alchimist de metafore muzicale, fabricant de zâmbete legale”; un concert cu un repertoriu variat, extrem de apreciat de iubitorii de muzică folk.

19:30 – concert Mircea Baniciu – un nume de referință în muzica românească, are la activ 4 albume solo, 6 albume cu Phoenix și 5 albume cu Pasărea Colibri.


 

Pe 1 iunie, de la ora 12:00, vă așteptăm cu cei mici la Sala Teatrului Dorohoi la un extraordinar spectacol pentru copii susținut de Ovidiu Mihăilescu. Poetul, interpretul și compozitorul folk Ovidiu Mihăilescu reunește întreaga familie, printr-o experiență de neuitat.

Dorohoienii sunt invitați să petreacă 2 zile magice alături de cei dragi, retrăind cea mai frumoasă etapă a vieții, copilăria. Vă dorim o Zi a Copiilor plină cu zâmbete!

Sursa: Comunicat de presă

 

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Elevi și cadre de la Școala Gimnazială nr. 1 Rădăuți-Prut și Școala Gimnazială nr. 2 Miorcani, voluntari în acțiunea de colectare a deșeurilor
Activitate preventivă în rândul elevilor, desfășurată de jandarmii botoșăneni
CINEMA MELODIA - FILMELE SĂPTĂMÂNII 24 - 30 SEPTEMBRIE
Atelierele de interpretare a textului CreativLit la Ipotești
420 de posturi vacante scoase la concurs, prin încadrare directă, la nivelul Poliției de Frontieră Române
CINEMA MELODIA - FILMELE SĂPTĂMÂNII
Mesajul Doinei Federovici, președintele CJ Botoșani, la începerea noului an școlar
Festivități de începere a noului an școlar de maxim o oră și jumătate și participanți numai cu măști, sunt impunerile stabilite de autorități
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Parțial Noros
11.16 °C
Minim: 9.81 °C
Maxim: 22.96 °C
Cele mai citite
ALERTĂ! Frați minori din Pomârla dați dispăruți
2777
Zilele Municipiului Dorohoi 2021, sărbătoare în umbra pandemiei
953
Frații minori din Pomârla, dați dispăruți, au fost găsiți
853
Spitalul Municipal Dorohoi – Concurs pentru ocuparea unor posturi vacante
730
Rezultat excepțional pentru micii fotbaliști ai „ACS Juniorul Dorohoi”. Au câștigat trofeul turneului ”Cupa Academicienilor„ de la Năsăud, în fața echipelor din Ardeal - FOTO&VIDEO
711
Anunț - Vând apartament în Dorohoi!
590
Comunicat SVSU Dorohoi – Situația COVID-19 în municipiu - FOTO document
479
Sărbătoare la Mihăileni, odată cu întoarcearea acasă a lui Mugurel Semciuc. Interviu cu vicecampionul olimpic
395
420 de posturi vacante scoase la concurs, prin încadrare directă, la nivelul Poliției de Frontieră Române
354
Elevi și cadre de la Școala Gimnazială nr. 1 Rădăuți-Prut și Școala Gimnazială nr. 2 Miorcani, voluntari în acțiunea de colectare a deșeurilor
342
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
Anunț - Vând apartament în Dorohoi!
Spitalul Municipal Dorohoi – Concurs pentru ocuparea unor posturi vacante
Primăria Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru concesiune bunuri; PRIVAT
Mesaj de condoleanțe – Consiliul Județean Botoșani
Primăria Dorohoi - ANUNȚ desfășurare Nunta de aur 2021
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord