Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: redactie@realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
DOROHOI - Director, cu doctorat în filologie, la conducerea Casei Municipale de Cultură
Dan MăzurașuData 03.03.2020 - 13:19:05
Educatie
Elena Emanuela Chitic Ciurciun, noul director al Casei Municipale de Cultură Dorohoi
Casa Municipală de Cultură din Dorohoi are un nou director. Este vorba de Elena Emanuela Chitic Ciurciun, doctor în filologie, care a preluat conducerea instituţiei de cultură la data de 3 februarie, după ce în luna ianuarie a susţinut un concurs organizat de Primăria Dorohoi.
DISTRIBUIE           

Postul de director al Casei Municipale de Cultură a devenit vacant în urma pensionării fostului director, Valuţa Murariu, la sfârşitul anului trecut.

Noul director spune că pentru început, are ca priorităţi promovarea şi susţinerea creatorilor şi artiştilor din Dorohoi, promovarea oraşului pe plan naţional şi internaţional, prin participări la diferite manifestări şi recrearea imaginii instituţiei, ceea ce nu exclude continuarea lucrurilor pozitive iniţiate de fosta conducere.

„Avem oameni foarte talentaţi în Dorohoi. Eu abia acum încep să-i cunosc pe majoritatea, o parte îi cunoşteam dinainte. Este nevoie să fie ajutaţi şi susţinuţi cât mai mult. Pe lângă obiectivele generale, îmi propun să înfiinţăm o fanfară a Casei Municipale de Cultură dar şi o orchestră, căci ştiu că a existat la un moment dat. Am vorbit cu scriitori şi artişti din Dorohoi, vreau să-i atrag şi să pun acest spaţiu la dispoziţia lor pentru activităţile culturale pe care le desfăşoară”, a declarat pentru Realiatea Dorohoiană, Elena Emanuela Chitic Ciurciun, noul director al Casei Municipale de Cultură Dorohoi, care prezintă un curriculum vitae impresionant.

Elena Emanuela Chitic Ciurciun este absolventă a Facultăţii de litere, specializarea română-germană, din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”din Iaşi. Are un masterat în lingvistică dar şi doctorat în filologie, limba română, obţinut în urmă cu doi ani. În prezent, este în curs de publicare a lucrării de doctorat.  

 

 

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Un profil special dedicat franco-fanilor la Colegiul Laurian
Dorohoianca Anamaria-Teodora Zgîmbău a cucerit America! Rezultat de excepţie al unei eleve de la Colegiul Național “Grigore Ghica”
Bacalaureat 2020 – Rata de promovare a elevilor botoşăneni din seria curentă este de 66,47%
Doctor în istorie, profesor Gică Manole - O mare Tragedie Națională: 28 iunie 1940 (evacuarea Basarabiei şi nordului Bucovinei) - Lecţia de istorie
VACANŢĂ ÎN SIGURANŢĂ! – Recomandările poliţiştilor
Evaluare Naţională 2020 – Au fost anunţate rezultatele finale
Doctor în istorie, profesor Gică Manole - 26 IUNIE 1940: ZIUA INFAMIEI
4 metode prin care “acceptăm” să fim ... manipulați - explicaţia psihologului
Vremea în DOROHOI
Senin
23.82 °C
Minim: 17.14 °C
Maxim: 27.66 °C
Cele mai citite
Dorohoianca Anamaria-Teodora Zgîmbău a cucerit America! Rezultat de excepţie al unei eleve de la Colegiul Național “Grigore Ghica”
2841
Dorohoiancă călcată de o betonieră. A murit în drum spre spital
2165
Dorohoienii de pe mai multe străzi rămân mâine fără apă la robinete
1765
De mâine, se deschide piscina. Accesul condiţionat de noile reguli impuse de pandemie
1072
Dorohoian de 63 de ani mort după ce a căzut în fântână
798
Armata caută rezervişti pentru judeţul Botoşani şi alte 16 judeţe şi municipiul Bucureşti | MApN: Pentru anul 2020, sunt disponibile 1.059 de locuri
635
Victimele inundaţiilor din 2010 comemorate de autorităţi la un deceniu de la evenimentele tragice
623
DOROHOI - A fost decisă lista celor care vor primi o locuinţă de serviciu. Contestaţiile se pot face în termen de şapte zile lucrătoare, începând de mâine
569
PRIMĂRIA DOROHOI - ANUNŢ LICITAŢII
467
Dorohoi - Ceremonie în Cimitirul evreiesc dedicată comemorării victimelor pogromului
332
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
PRIMĂRIA DOROHOI - ANUNŢ LICITAŢII
Primăria Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru INCHIRIERI terenuri (domeniul PRIVAT )
Primăria Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI terenuri (domeniul PRIVAT )
Primăria Dorohoi – Anunţ licitaţie
ANUNŢ PRIMĂRIA DOROHOI – Se redeschide Stadionul 1 Mai, pentru sporturile individuale în aer liber. Accesul pe bază de programare
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord