Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
Doina Federovici: Credința poporului român este vie și de nestrămutat, indiferent de obstacolele puse de oamenii politici aflați la putere! Toți creștinii îl pomenim astăzi pe Sfântul Andrei, Ocrotitorul românilor!
Realitatea DorohoianăData 30.11.2020 - 13:32:31
Politic
Doina Federovici, preşedintele Consiliului Judeţean Botoșani
Președintele Consiliului Județean Botoșani și al Organizației Județene a PSD, Doina Federovici a transmis astăzi un mesaj, cu ocazia zilei de 30 noiembrie, când are loc în fiecare an pomenirea Sfântului Apostol Andrei, Ocrotitorul României.
DISTRIBUIE           

Data de 30 noiembrie este foarte importantă pentru ortodocșii de pretutindeni, care țin în această zi praznicul Sfântului Apostol Andrei. Având în vedere că la noi în ţară, Sfântul Andrei se bucură de o cinstire deosebită, fiind considerat apostolul românilor și creştinătorul poporului român, numeroase biserici şi mănăstiri l-au luat ca ocrotitor, prăznuindu-l în fiecare an. În această zi de mare sărbătoare creștinească le urez La mulți ani tuturor botoșănenilor care poartă numele Sfântului Andrei și le doresc sănătate și îi asigur de toată prețuirea mea pe toți locuitorii județului nostru”, a declarat Doina Federovici.

Președintele PSD Botoșani s-a arătat revoltată de interzicerea dreptului de a participa la manifestările religioase, manifestat de actualul Guvern.

Din păcate guvernanții îngrădesc încă un drept fundamental, fără nici un motiv, așa cum au încercat să o facă de mai multe ori cu ocazia marilor sărbători religioase. Pur și simplu își bat joc de oameni. În loc să facă pregătiri, să asigure securitatea sanitară, să asigure distanțarea fizică, să asigure trasee, impun restricții absurde pe care apoi, tot ei, le încalcă. Știu doar să interzică și să dea amenzi. Nu oamenii sunt vinovați ci guvernul. Oamenii s-au săturat de prigoană. Fac un apel public la revenirea și îndreptarea către valorile etice fundamentale inspirate din religia ortodoxă și din tradițiile poporului român. Toți avem nevoie de această dimensiune spirituală. Trebuie să ieșim puțin din problemele curente să promovăm valori autentice care ne definesc pe noi ca popor. Avem nevoie în aceste momente de un parteneriat între stat, biserică și cetățeni, care să se bazeze pe un sprijin reciproc în această perioadă de pandemie, nu de opresiune din partea guvernanților”, a subliniat președintele Consiliului Județean Botoșani.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORG. JUD. BOTOȘANI, Realizat de Direct Research SRL, Cod unic de identificare mandatar financiar 11200020.

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Comunicat PNL Botoșani: 15 ianuarie 1850 - 15 ianuarie 2021, 171 de ani de eternitate eminesciană
Deputatul Grațiela Gavrilescu anunță înființarea Grupării parlamentare umaniste social-liberale
Dan Șlincu: „Guvernarea PNL-USR-UDMR, după ce a lăsat fără acces la educație zeci de mii de copii, a pus peste noapte politruci la conducerea unităților de învățământ”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR trebuie să plece de la guvernare pentru că a mințit românii! Uniunea Salvați-i pe Români de USR-PLUS!”
Comunicat PNL Botoșani: Vinovat de situația dezastruoasă de la Nova Apaserv este PSD Botoșani, în frunte cu cei care au condus în ultimii ani Consiliul Județean
Europarlamentarul umanist Maria Grapini condamnă “amestecul grosolan al politicului în Educație!”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR și PNL au pus la pământ sănătatea și asistența socială din prima lună de guvernare! Tăieri de venituri și zero finanțare pentru centrele de imunizare”
Comunicat - Dan Șlincu, deputat PSD: „Guvernarea PNL trebuie să aloce fonduri pentru asfaltarea DN 29A Dorohoi-Suceava”
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Predominant Noros
-7.93 °C
Minim: -10.31 °C
Maxim: -6 °C
Cele mai citite
DOROHOI – Fără apă la robinete, mâine, în cartierul Plevna, în urma unei avarii
1919
Protest fără precedent al polițiștilor botoșăneni. Acuzații grave la adresa șefilor
1799
ANUNȚ – Spitalul municipal Dorohoi efectuează investigații medicale pentru determinarea COVID-19
1045
Anunț - ANGAJĂRI la Spitalul municipal Dorohoi
779
Viceprimarul Dorohoiului în carantină!
651
Dorohoian de 90 de ani găsit mort în propria casă
454
DOROHOI – Patru cazuri noi de infectare. Vezi rata de incidență
403
Tragedie la Dorohoi - Femeie de 70 de ani decedată în această seară, cel mai probabil asfixiată. Pompierii au intrat în apartament prin balcon
396
Tragedie la Văculești. Bărbat strivit de propria mașină
318
Apel către populația care se încadrează în etapa a II-a a vaccinării anti-Covid
259
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
DAS Dorohoi - ANUNŢ privind acordarea tichetelor sociale
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
Anunț - ANGAJĂRI la Spitalul municipal Dorohoi
Administrația Piețelor și Oborului Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI spații/terenuri (domeniul PRIVAT)
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord