Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
Depistat de poliţiştii de frontieră la o vânătoare neautorizată şi fără permis de port armă
Data 21.03.2016 - 19:36:27
Infractional
Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au depistat  un cetăţean român în timp ce efectua o vânătoare neautorizată pe un teren agricol şi fără a deţine permis de port armă pentru arma respectivă.
DISTRIBUIE           
Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au depistat  un cetăţean român în timp ce efectua o vânătoare neautorizată pe un teren agricol şi fără a deţine permis de port armă pentru arma respectivă.

 

În data de 19 martie a.c., în jurul orei 15.30, în urma unui schimb de informaţii cu autorităţile de frontieră ale R. Moldova, poliţiştii de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Folteşti au efectuat o acţiune specifică în zona de competenţă situată la frontiera cu Republica Moldova.

Astfel pe direcţia localităţii de frontieră Vlădeşti,un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul aceluiaşi sector l-a depistat pe cetăţeanul român Dan G., în vârstă de 40 de ani, domiciliat în municipiul Galaţi, având asupa sa o armă de vânătoare marca Baikal semiautomată şi 4 cartuşe calibru 12 mm, pentru care bărbatul a prezentat o factură de achiziţionare.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul în cauză nu deţine permis de port armă şi nici autorizaţie de vânătoare.

Bărbatul a declarat că a achiziţionat recent arma respectivă şi că a tras trei focuri de armă pe Fondul de vânătoare 37 Vlădeşti, asupra păsărilor sălbatice, pentru a vedea dacă arma funcţionează.

Arma şi cele patru cartuşe de vânătoare, în valoare totală de 2.400 lei au fost reţinute, urmând a fi predate Serviciului Arme şi Muniţii din cadrul IPJ Galaţi.

În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinerea armelor neletale fără drept, uzul de armă neletală fără drept şi tentativa de a practica sau practicarea vânătorii fără a fi înscris în autorizaţia de vânătoare individuală sau colectivă eliberată în condiţiile legii de gestionare pentru fondul cinegetic respectiv.

Comentarii


Articole din aceeași categorie
240 de kilograme de tutun aromatizat, descoperite la Stânca
Tineri reținuți pentru violențele din zona de agrement Cornișa, din municipiul Botoșani
Tânăr aflat la volan sub influența băuturilor alcoolice, depistat de către polițiștii de frontieră dorohoieni
Colete cu țigarete de contrabandă descoperite la frontiera cu Ucraina, de către polițiștii de frontieră dorohoieni. Au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare - FOTO& VIDEO
300 de euro, preţul unei identităţi false
Percheziții la Dorohoi și Broscăuți, în imobilele unui bărbat bănuit de furt calificat - FOTO
DOROHOI - Ţigarete de contrabandă transportate cu taxiul
A încercat să intre în România la volan, fără a avea permis de conducere
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Senin
21.95 °C
Minim: 14.04 °C
Maxim: 27.94 °C
Cele mai citite
COD ROȘU de inundații în județul Botoșani
835
Hramul Bisericii Dealu Mare pe 20 iulie. Vor fi aduse spre cinstire Moaștele Sfântului Nectarie și ale Sfinților Epictet și Astion
512
ATENȚIE! - Acțiuni de dezinsecție în Dorohoi
444
Apartament de la etajul trei în flăcări. Pompierii au reușit stingerea incendiului
343
Autoturism distrus de un incendiu
275
Dovadă de civism din partea unui bărbat fără adăpost
259
DOROHOI – În atenția conducerilor instituțiilor publice și operatorilor economici
239
Colete cu țigarete de contrabandă descoperite la frontiera cu Ucraina, de către polițiștii de frontieră dorohoieni. Au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare - FOTO& VIDEO
216
Liviu Dragnea a fost eliberat condiționat
209
I-a împrumutat mașina și s-au ales amândoi cu dosare penale
205
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
ANUNȚ – DAS Dorohoi angajează expert local rom
DAS Dorohoi – Anunț ANGAJARE!
Primăria Dorohoi – Direcția Administrației Piețelor și Oborului: Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI spații/terenuri (domeniul PRIVAT)
Locuitorii din orașul Flămânzi și alte câteva localități au rămas astăzi fără apă la robinete din cauza unei avarii
Primăria Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru concesiune bunuri; PRIVAT
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord