Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
Delegație a Organizației Județene PRO România prezentă la Congresul Național al partidului. Mihaela Huncă a fost aleasă în funcția de vicepreședinte național
Realitatea DorohoianăData 27.11.2023 - 16:30:55
Politic
Delegația PRO România din Botoșani la Congresul Național al partidului
O delegație a Organizației Județene PRO România a participat sâmbătă la Congresul Național al partidului, organizat la București.
DISTRIBUIE           

Din delegație au făcut parte Mihaela Huncă - Coordonatorul Organizației Județene, viceprimarul Municipiului Botoșani, Liviu Toma, în calitate de Coordonator al Organizației Municipale, Cristina Chelaru – Coordonatorul Organizației de Femei, Doru Gavrilaș – consilier județean, Claudiu Ilaș – primarul comunei Dângeni, Adrian Nistor – primarul comunei Brăești și alți consilieri locali din județ.

În cadrul Congresului, a fost aleasă pentru un nou mandat conducerea națională a PRO România. Prin vot secret și democratic, Mihaela Huncă a obținut funcția de vicepreședinte al partidului, grație rezultatelor bune pe care le-a înregistrat Organizația Județeană Botoșani la alegerile europarlamentare din 2019, cât și cele locale din 2020.

Cunoaștem cu toții implicarea doamnei Mihaela Huncă în activitatea profesională și cea politică și ne bucurăm că ne va reprezenta cu succes în structura națională de conducere a partidului”, a declarat Liviu Toma.

Alegerile în organizațiile din teritoriu vor avea loc la începutul anului 2024

Potrivit Coordonatorului Organizației Municipale a PRO România, Proiectul PRO România continuă, chiar dacă, începând cu anul 2020, câțiva membri de partid, atât la nivel județean cât și la nivel național, s-au transferat la PSD, primind funcții politice.

Faptul că foști membri PRO România au primit funcții cu ajutorul PSD demonstrează că la PRO România au venit și vor veni în continuare persoane bine pregătite profesional, care își doresc să se implice în proiecte importante. Așa după cum a declarat și doamna Mihaela Huncă, respectul pentru oameni, corectitudinea, disponibilitatea de a lucra în echipă, susținerea proiectelor de dezvoltare locală sunt lucruri care ne reprezintă”, a mai spus Liviu Toma.

Conform celor stabilite în cadrul Congresului Național, urmează o perioadă de comunicare cu cei care-și doresc să continue acest proiect politic, de înregistrare de noi membri, pentru ca la începutul anului 2024 să aibă loc alegeri în organizațiile din teritoriu, pentru desemnarea conducerilor.

Rămânem în continuare PRO administrație, PRO dezvoltare, PRO construcție și acest lucru știu că este apreciat de cei care-și doresc să se implice alături de noi în continuare în viitoare proiecte politice și administrative. Susținem și promovăm persoane bine pregătite din punct de vedere profesional. Încurajăm și susținem administrația publică pentru cetățean și nu suntem de acord cu blocarea unor proiecte importante pentru comunitate”, a concluzionat Liviu Toma.

Urmăriţi ştirile RealitateaDorohoiana.ro si pe Google News

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Dan Șlincu: Un viaduct nou pe Drumul Național 29D, Botoșani – Ștefănești
Comunicat Andrei Drancă, deputat USR: Guvernul a avizat negativ legea care interzice reclamele la jocurile de noroc
Alexandra Huțu: „Peste 17 milioane de euro atrași în județul Botoșani din PNRR pentru proiecte de extindere a sistemelor de apă și canalizare!”
Autostradă pentru Botoșani - FOTO
Campania AUR „Iarna Românilor” la Șendriceni. Locuitorii comunei și-au spus nemulțumirile
Alexandra Huțu: „Suntem cu un pas mai aproape ca data de 24 august să devină oficial Ziua Prizonierilor de război români”
PSD Botoșani: „Munca primarilor din Botoșani, recunoscută la nivel național!” - FOTO
Alexandra Huțu: „Am votat legea prin care emiterea ordinului de protecție se extinde pentru toate actele de violență.”
Sondaj
Cele mai citite
„Rost și rânduială în satul românesc”, carte lansată la Biblioteca Municipală Dorohoi, în prezența unui public elevat - FOTOGALERIE
634
Bărbați reținuți pentru tentativă de omor
426
APEL UMANITAR - Ajută-l pe Luca, un băiețel curajos de numai 7 anișori, să câștige a doua bătălie împotriva cancerului - FOTO
388
Incendiu puternic la Liveni, provocat de mâncarea uitată pe aragazul lăsat aprins. Trei butelii au explodat până la sosirea pompierilor
358
Casă în pericol din cauza coșului de fum necurățat de funingine!
358
Incendiu la Dumeni. Anexă în flăcări din cauza unei candele lăsată aprinsă
351
Tânără din Republica Moldova, căutată de autoritățile din Germania pentru furt, depistată și reținută la graniță
343
DOROHOI - Absolvenți de succes CNGG: Andrei Rașcu – ambiție, pasiune, reușită - FOTOGALERIE
341
Acțiune a polițiștilor din Dorohoi
319
Droguri descoperite de către jandarmi, ascunse în pachete de țigări, în mașina unui tânăr din Botoșani
316
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
DAS DOROHOI - Precizări privind perioada de minim două luni rezervate celuilalt părinte pentru indemnizația de creștere a copilului
Mesaj de condoleanțe din partea primarului Dorin Alexandrescu și a angajaților primăriei Dorohoi, la decesul unuia dintre colegi
VÂND CASĂ ÎN DARABANI
De Valentine's Day împarte dragostea la Pensiunea Splendid!
DAS Dorohoi - Acordarea venitului minim de incluziune
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord