Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
Costel Pătrăuceanu, candidat PSD la Camera Deputaților: „PSD știe să guverneze bine, să atragă fonduri europene, să facă investiții, să crească veniturile românilor!”
Realitatea DorohoianăData 30.10.2020 - 18:18:55
Politic
Costel Pătrăuceanu, tânăr antreprenor, consilier județean și candidat PSD Botoșani pentru Camera Deputaților a anunțat astăzi că datele oficiale dintr-un an de guvernare PNL atestă o degradare continuă a stării economice a țării.
DISTRIBUIE           

În Guvernarea PNL, cei mai loviți sunt antreprenorii și angajații români. În primul semestrul din 2020 România are o cădere economică de 4,6% față de anul trecut și o cădere de 12,3%, în trimestrul 2 față de trimestrul 1. Rata șomajului a crescut cu 70% fața de perioada guvernării PSD și a ajuns în august la 5,3%. Cifra de afaceri a IMM-urilor a scăzut cu 14%. Datoria publică a depășit 100 de miliarde de lei în 9 luni. Investițiile interne, cu care se lăuda guvernul Orban s-au dovedit a fi o gogoașă propagandistică, așa cum s-a demonstrat și în Botoșani. Turismul a fost decimat și noile restricții prefigurează un dezastru extins. PNL, așa-zisul apărător și promotor al mediului privat este în fapt, prin acțiunile sale, cel mai mare dușman al antreprenorilor români”, a declarat Costel Pătrăuceanu.

Guvernul Orban nu are viziune, nu are soluții, nu stimulează economia, nu știe să determine creșterea veniturilor statului pentru că risipește aiurea tot bugetul național, iar banii din împrumuturile enorme luate în numele românilor nu se văd în buzunarele niciunui cetățean.

PSD are soluții. Așa cum și în guvernările anterioare social-democrații au reușit să readucă România pe traseul bună stării și acum a pregătit planul de salvare. De votul botoșănenilor și al tuturor românilor de la parlamentare depinde dacă țara se va afunda în austeritate și populația în sărăcie, va fi haos și incertitudine sub guvernarea liberală, așa cum s-a văzut în ultimul an sau dacă România se va reface și va performa din nou economic sub o conducere social-democrată. PSD are soluții și știe să guverneze bine. Spre deosebire de PNL, care anunță seara noile obligații pe care le au românii sau ce restricții are mediul privat dimineața, noi am elaborat programul de guvernare în parteneriat cu cei cărora li se adresează măsurile propuse, pornind de la nevoile concrete pe care aceștia le au. Doar cu un plan concret, coerent și predictibil, România va reveni pe traiectoria dezvoltării sustenabile, a creșterii veniturilor oamenilor, a bunăstării generale. Doar PSD este în stare să repare distrugerile făcute de guvernele de dreapta, fapt dovedit de două ori până acum, în ultimii 30 de ani”, a subliniat Costel Pătrăuceanu.

 

Comentarii


Articole din aceeași categorie
PNL Botoșani respinge acuzațiile deputatului PSD Dan Șlincu
Comunicat PNL Botoșani: 15 ianuarie 1850 - 15 ianuarie 2021, 171 de ani de eternitate eminesciană
Deputatul Grațiela Gavrilescu anunță înființarea Grupării parlamentare umaniste social-liberale
Dan Șlincu: „Guvernarea PNL-USR-UDMR, după ce a lăsat fără acces la educație zeci de mii de copii, a pus peste noapte politruci la conducerea unităților de învățământ”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR trebuie să plece de la guvernare pentru că a mințit românii! Uniunea Salvați-i pe Români de USR-PLUS!”
Comunicat PNL Botoșani: Vinovat de situația dezastruoasă de la Nova Apaserv este PSD Botoșani, în frunte cu cei care au condus în ultimii ani Consiliul Județean
Europarlamentarul umanist Maria Grapini condamnă “amestecul grosolan al politicului în Educație!”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR și PNL au pus la pământ sănătatea și asistența socială din prima lună de guvernare! Tăieri de venituri și zero finanțare pentru centrele de imunizare”
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Parțial Noros
-10.54 °C
Minim: -13.24 °C
Maxim: -7.22 °C
Cele mai citite
DOROHOI – Fără apă la robinete, mâine, în cartierul Plevna, în urma unei avarii
2009
Viceprimarul Dorohoiului în carantină!
720
Dorohoian de 90 de ani găsit mort în propria casă
535
Tragedie la Dorohoi - Femeie de 70 de ani decedată în această seară, cel mai probabil asfixiată. Pompierii au intrat în apartament prin balcon
419
Tragedie la Văculești. Bărbat strivit de propria mașină
364
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
263
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
251
ACS Juniorul Dorohoi face ÎNSCRIERI
206
Bărbat arestat pentru 30 de zile, pentru viol
190
Percheziții domiciliare efectuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale
189
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
DAS Dorohoi - ANUNŢ privind acordarea tichetelor sociale
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
Anunț - ANGAJĂRI la Spitalul municipal Dorohoi
Administrația Piețelor și Oborului Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI spații/terenuri (domeniul PRIVAT)
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord