Comunicat Roxana Țurcanu, PRO România: ”În zadar ne dorim redeschiderea școlilor pentru copiii nostri, dacă decizia lui Klaus Iohannis este împotriva acestei solicitări, atât de necesară pentru educația românească”
Realitatea DorohoianăData 02.12.2020 - 14:51:12
Roxana Florentina Țurcanu, candidat Pro România pentru Senatul României
Recent, președintele țării a precizat că nu este de acord cu cele invocate de Avocatul Poporului, privind redeschiderea școlilor iar recomandările Organizației Mondiale a Sănătății trebuie citite până la capăt și adaptate condițiilor cerute de pandemie.

Totuși, Iohannis admite că rata de infectare la noi în țară este foarte mare, iar condițiile unui învățământ fizic în siguranță nu pot fi nici create, nici garantate pentru a proteja copiii și familiile lor. Cu alte cuvinte, asta înseamnă că această pandemie nu a fost bine gestionată de Guvernul lui, cel pe care tot timpul îl laudă pentru felul cum acționeză prin măsurile adoptate pentru stoparea și combaterea Coronavirusului.

Lăsând deoparte recomandările OMS, prim-ministrul și președintele ar trebui să prezinte public acele studii care arată că școala față în față duce la o creștere semnificativă a cazurilor. Este îngrozitor că avem autorități care consideră că privarea de educație este permisă în condiții de criză. Asta în condițiile în care toate celelalte state luptă să mențină școlile deschise.

Consider că soluția nu este să închidem școli, afaceri și oameni în case aiurea. Soluția este să testăm în masă. Este trist că încă nu au înțeles asta. Mor mii de oameni din cauză că ei vor ca statisticile să fie curate înainte de alegeri.

Dragi botoșăneni, această situație critică nu mai poate continua, avem nevoie de un Guvern care să fie pentru oameni, să fie pentru România, pentru salvarea educației dar și pentru salvarea economiei românești.

De aceea, vă îndem pe toți să mergeți la vot pe 6 decembrie și să votați echipa PRO România, cu PROmisiunea ieșirii din criză.

Roxana Florentina Țurcanu, candidatul PRO România pentru Senatul României

Realizat la comanda Partidului PRO România Botoșani de S.C. PLAY BY PLAY S.R.L., Cod Unic de Identificare mandatar financiar 11200008.

Lucian Trufin: „O nouă ticăloșie marca PNL”
Botoșănenii invitați să se alăture campaniei de strângere de semnături pentru susținerea plafonării prețurilor la electricitate și gaze naturale
PSD Botoșani: „Astăzi am pus capăt guvernării Cîțu, care a adus românii la sapă de lemn”
Președintele Iohannis convoacă negocieri cu partidele abia săptămâna viitoare, în ciuda situației de criză, după DEMITEREA guvernului Cîțu
Guvernul Câţu a fost demis cu un scor istoric!
Stop tremuratului în case! Semnați petiția!
Lucian Trufin: „Degeaba adoptăm noi legi în Parlament, dacă la Ministerul Agriculturii se doarme în papuci!”
Congresul PNL a trecut, pandemia și sărăcia au rămas!
Predominant Noros
DOROHOI – 5 TO GO, o nouă cafenea în municipiu. „Smile, there’s coffee!”, este sloganul care convinge! - FOTOGALERIE
2013
ANUNŢ - În atenţia cetățenilor Municipiului Dorohoi, solicitanţi de ajutoare pentru încălzirea locuinţei şi a suplimentului pentru energie!
Delegație militară Româno-Americană în vizită la Dorohoi - FOTOGALERIE
Mesaj de condoleanțe la trecerea în neființă a doamnei învățătoare Doina Zahariuc
ALERTĂ DOROHOI! - COMUNICAT – Rata de infectare cu virusul SARS-COV 2 a depășit trei cazuri la mia de locuitori. Vezi interdicțiile impuse!
Amenzi de peste 10000 de lei aplicate de către jandarmi în acest week-end
Comunicat SVSU Dorohoi: Rata de incidență la nivelul municipiului
DOROHOI – Locuitorii de pe mai multe străzi, fară apă la robinete, din cauza unei avarii
Dorohoi – Comunicat SVSU privind rata de infectare în municipiu