Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
COMUNICAT PSD Botoșani: „A explodat caracatița corupției din PNL! Domnilor Flutur și Șoptică ce spuneți de focarul de corupție de la PNL Tulcea?”
Realitatea DorohoianăData 19.08.2020 - 12:19:10
Politic
PSD Botoșani atrage atenția asupra focarelor de corupție din PNL care încep să iasă la suprafață în fiecare zi, în fiecare județ din țară, în urma anchetelor realizate de mass-media.
DISTRIBUIE           

Domnilor Flutur și Șoptică cum e cu focarele liberale de corupție din perioada Stării de Urgență descoperite de presă? Domnilor Flutur și Șoptică cum e cu integritatea membrilor liberali din teritoriu? Domnilor Flutur și Șoptică de ce nu luați atitudine publică de condamnare a actelor de corupție și a ilegalităților colegilor liberali de la PNL Tulcea? Adevărul e unul singur! Iohannis și Orban sunt principalii artizani care acoperă toate ilegalitățile liberalilor din județe. Sub oblăduirea lor explodează unul după altul focare de corupție.

Anchetele presei au arătat cu dovezi și documente scrise cum primăriile partidului de la guvernare sunt puse pe liste scurte pentru fondurile guvernamentale, cum se prioritizează investițiile în funcție de culoarea politică, cum a funcționat gestionarea pandemiei în interiorul PNL, numai în beneficiul personal.

Mesajele din grupurile liberale de comunicare de la nivelul județelor prezentate de presă sunt cât se poate de clare și arată cangrena corupției din interiorul PNL. Liberalii din teritoriu făceau trafic de influență cu investițiile de la nivelul localităților pentru obținerea de voturi în favoarea lui Iohannis!

La Botoșani care e situația domnilor Șoptică și Flutur cu afacerile liberalilor cu statul? Stimați liberali de la Botoșani nu vă e rușine cu toată caracatița corupției pe care șefii dumneavoastră de la București o patronează de la cel mai înalt nivel? Stimați peneliști botoșăneni, cum își permit colegii dumneavoastră de la Tulcea să solicite contracte grase, cu încredințare directă în Starea de Urgență, în timp de românii erau sechestrați în case? Domnilor Șoptică și Flutur cum apreciați mesajele colegilor de la PNL Tulcea, unde a explodat focarul de corupție: „Să-și mai aducă aminte colegii noștri care au ajuns în funcții de răspundere și de noi.

Ciuma galbenă s-a extins ca buruienile după ploaie în fiecare județ din România cu focare de corupție la toate nivelurile: primării, consilii județene, agenții, ministere, guvern! În prezent PNL e o caracatiță de corupție cu tentacule care au sufocat toate județele!

 

Comentarii


Articole din aceeași categorie
PNL Botoșani respinge acuzațiile deputatului PSD Dan Șlincu
Comunicat PNL Botoșani: 15 ianuarie 1850 - 15 ianuarie 2021, 171 de ani de eternitate eminesciană
Deputatul Grațiela Gavrilescu anunță înființarea Grupării parlamentare umaniste social-liberale
Dan Șlincu: „Guvernarea PNL-USR-UDMR, după ce a lăsat fără acces la educație zeci de mii de copii, a pus peste noapte politruci la conducerea unităților de învățământ”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR trebuie să plece de la guvernare pentru că a mințit românii! Uniunea Salvați-i pe Români de USR-PLUS!”
Comunicat PNL Botoșani: Vinovat de situația dezastruoasă de la Nova Apaserv este PSD Botoșani, în frunte cu cei care au condus în ultimii ani Consiliul Județean
Europarlamentarul umanist Maria Grapini condamnă “amestecul grosolan al politicului în Educație!”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR și PNL au pus la pământ sănătatea și asistența socială din prima lună de guvernare! Tăieri de venituri și zero finanțare pentru centrele de imunizare”
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Senin
-9.4 °C
Minim: -13.23 °C
Maxim: -7.22 °C
Cele mai citite
DOROHOI – Fără apă la robinete, mâine, în cartierul Plevna, în urma unei avarii
2009
Viceprimarul Dorohoiului în carantină!
720
Dorohoian de 90 de ani găsit mort în propria casă
535
Tragedie la Dorohoi - Femeie de 70 de ani decedată în această seară, cel mai probabil asfixiată. Pompierii au intrat în apartament prin balcon
419
Tragedie la Văculești. Bărbat strivit de propria mașină
364
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
263
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
251
ACS Juniorul Dorohoi face ÎNSCRIERI
206
Bărbat arestat pentru 30 de zile, pentru viol
190
Percheziții domiciliare efectuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale
189
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
DAS Dorohoi - ANUNŢ privind acordarea tichetelor sociale
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
Anunț - ANGAJĂRI la Spitalul municipal Dorohoi
Administrația Piețelor și Oborului Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI spații/terenuri (domeniul PRIVAT)
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord