Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: redactie@realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
Comunicat PSD: Interesele electorale ale PNL au lăsat angajații de la Garda de Mediu și Comisariatele din țară fără plata salariilor
Realitatea DorohoianăData 07.02.2020 - 13:21:44
Politic
Deputat Răzvan Rotaru
Deputatul social-democrat Răzvan Rotaru, fost Comisar șef la Garda de Mediu Botoșani atrage atenția astăzi asupra consecințelor negative generate de guvernarea Orban la nivelul țării prin lipsa achitării salariilor pentru personalul din domeniul protecției mediului.
DISTRIBUIE           

.

Inconștiența liberalilor nu are limite! Au făcut scandal că este nevoie de măsuri suplimentare pentru reducerea poluării, dar ei îi nu le plătesc salariile angajaților care  controlează activitățile cu impact asupra mediului înconjurător și aplică sancțiuni contravenționale prevăzute de legislația în domeniul protecției mediului. Această situație nu a fost generată de moțiunea de cenzură prin care a fost demis guvernul Orban. Problema este din luna ianuarie! Liberalii nu au găsit încă un sponsor de partid care să îl pună la conducerea instituției și atunci au lăsat oamenii fără salarii! Nici nu au delegat un comisar general adjunct să semneze pentru plata drepturilor salariale. E strigător la cer de nesimțirea de care dau dovadă liberalii lui Orban și Iohannis!”, a declarat Răzvan Rotaru.

Problema de la Garda de Mediu se înscrie în șirul de acțiuni iresponsabile ale Guvernului Orban, care a adoptat ordonanțe în disprețul legii. 19 dintre cele 25 de Ordonanțe de Urgențe adoptate noaptea, ca hoții, de miniștrii Cabinetului Orban, nu îndeplinesc condițiile de legalitate prevăzute de lege.

Abuzul în serviciu, abuzul de putere au devenit emblema guvernării liberale.

Orban și miniștri demiși de Parlament, au călcat în picioare legea și deciziile Curții Constituționale. Doar 6 dintre cele 25 de Ordonanțe de Guvern, aprobate în noapte de dinaintea moțiunii de cenzură, au îndeplinit condiția legală obligatorie de a avea avizul Consiliului Economic și Social, înainte de adoptare. Liberalii au acționat ca un grup infracțional organizat, au oferit banii din sistemul de sănătate de stat, unor clinici private care plătesc salariile unor miniștri și au încercat, în ultima noapte de guvernare, să împartă banii românilor unor bănci private și să schimbe sistemul electoral pentru a-și crea avantaje politice. Toate acestea sunt fapte penale pentru care Orban și miniștrii săi, sancționați în Parlament, trebuie să răspundă și în fața legii și în fața românilor”, a subliniat deputatul social-democrat botoșănean.

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Alegerile locale se AMÂNĂ, anunţă Guvernul
Comunicat ALDE Botoșani – Se pot găsi soluţii pentru îngrijirea bolnavilor de coronavirus!
Comunicat ALDE Botoșani – „Autoritățile judeţene trebuie să facă ceva pentru protejarea botoșănenilor”
ALDE Botoşani: „Facem apel către autoritățile județului Botoșani să facă toate eforturile neceare pentru protejarea cadrelor medicale, prin asigurarea unui echipament corespunzător”
ALDE Botoșani critică Guvernul pentru măsurile luate în perioadă de criză. Acuzaţii grave şi la adresa şefului Cancelariei Prefectului, Cristian Roman
Apel al viceprimarului Lucian Topalagă: “Să ne luptăm cu pandemia nu cu românii noștri!”
COMUNICAT - Echipa ALDE Botoșani pune la dispoziția cetățenilor 500 de pâini ambalate!
Comunicat - Echipa ALDE Botoșani vine în ajutorul botoșanenilor aflați în dificultate!
Vremea în DOROHOI
Senin
4.37 °C
Minim: -0.74 °C
Maxim: 18.85 °C
Cele mai citite
ATENŢIE - Spitalul Municipal din Dorohoi va fi transformat în unitate COVID
6559
Familie din Văculeşti, diagnosticată cu noul coronavirus
4943
PRIMARUL DORIN ALEXANDRESCU - APEL UMANITAR
4942
REVOLTĂ ÎN DOROHOI - "Nu vrem secţie COVID 19 în oraşul nostru". Petiţie online semnată de sute de dorohoieni - Viceprimarul Lucian Topalagă, primul politician care susţine iniţiativa
4876
Primăria Dorohoi a alocat Spitalului municipal 150000. Vor fi achiziţionate trei tuneluri de dezinfecţie
2729
Comunicat de presă din partea primarului municipiului, Dorin Alexandrescu
2704
SPITALUL DOROHOI COVID - Primarul Alexandrescu luat prin surprindere de decizia forurilor judeţene: „Nici nu am fost consultat în această problemă”
2425
Clădirile vechi din centrul Dorohoiului demolate - VIDEO&FOTOGALERIE
1582
Femeie din comuna George Enescu prinsă conducând sub influenţa alcoolului şi cu permisul suspendat. S-a ales cu dosar penal
1581
Streinu-Cercel și autoritățile, desființate de un medic militar din Craiova: „Lasă-ne! Opriți acest joc pervers! „Spălați-vă pe mâini, noi vă spălăm creierul”
1398
Arhiva Video
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
ANUNȚ - Direcţia de Impozite şi Taxe Locale amână termenele de plată a taxelor şi impozitelor şi a acordării bonificaţiei de 10% până la data de 30 iunie
AJOFM Botoşani - Relaţiile cu publicul se vor desfășura ÎN MOD OBLIGATORIU doar prin e-mail şi telefon
FOTO - Ajutor din partea DAS Dorohoi pentru persoanele vârstnice, de peste 65 de ani şi a celor aflate în autoizolare
DOROHOI: Primarul Alexandrescu a semnat contractul de lucrări pentru extinderea reţelei de gaz în Satu Nou
Dorohoi - ANUNŢ privind acordarea tichetelor sociale pentru gradiniţă aferente lunii Februarie 2020
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord