Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
COMUNICAT PSD: Domnilor Șoptică și Flutur, 6.300 de profesori din Botoșani așteaptă să vă cereți scuze pentru că Orban i-a trimis la cârciumă să-și bea banii
Realitatea DorohoianăData 15.08.2020 - 14:30:36
Politic
PSD Botoșani le cere liderilor PNL Botoșani, senatorul Costel Șoptică și primarul Cătălin Flutur, să le ceară scuze public imediat celor peste 6.300 de dascăli botoșăneni pentru insultele și jignirile de mahala pe care șeful lor de la București, Ludovic Orban le-a adresat ieri, când a spus nu are bani să le mărească salariile și i-a trimis la cârciumă.
DISTRIBUIE           

Ludovic Orban către profesori, când se justifică că nu are bani să le mărească salariile de la 1 septembrie, așa cum prevede legea:

E ca într-o familie – când îţi scad veniturile şi abia mai ai bani de mâncare, de plata chiriei, nu te duci să-ţi bei banii la cârciumă.

Domnule primar PNL Cătălin Flutur nu vă mai ascundeți după sacoul șefului de la București, Ludovic Orban și sunați-l imediat ca să își ceară scuze cadrelor didactice din Botoșani pe care le-a trimis la cârciumă să-și bea banii puțini pe care îi au. Cât de lipsit de bun simț poți să fii ca să faci un asemenea gest cum a făcut șeful liberalilor, Ludovic Orban, care a aruncat cu noroi în toți dascălii din Botoșani și din toată țara? Domnule Flutur dacă nu vă cereți scuze, astăzi, imediat, acum, profesorilor din Botoșani pe care Orban nu doar că nu le-a mărit salariile, ci le-a tăiat și i-a trimis la cârciumă, înseamnă că aprobați această jignire grosolană a șefului dumneavoastră de la București. Cum își permite Orban care a fost surprins cu băutura în nas la Guvern în propriul birou, în timpul programului să atace în așa hal profesorii?”, a declarat Cosmin Andrei.

Toți botoșănenii au înțeles că PNL a tăiat alocațiile, a tăiat pensiile, a tăiat salariile, deci a readus oficial austeritatea în România din vremea PDL. Dar, după ce tai tot cum poți să fii atât de lipsit de bun simț și să le spui profesorilor să se ducă la cârciumă să-și bea banii pe care îi mai au.

PNL NU guvernează pentru oameni, NU pentru copii, NU pentru pensionari, NU pentru profesori, NU pentru agricultori. Pentru niciunii nu a găsit banii necesari plății drepturilor cuvenite. Dar a găsit insulte și jigniri pentru cei care educă și formează generații de copii!

Cum își permite Ludovic Orban care a fost prins chefuind la Guvern cu whisky și trabucuri să spună că nu are bani pentru majorarea salariilor profesorilor pe care îi trimite la cârciumă să își bea banii puțini pe care îi au? Domnule Șoptică cât de bădăran și fără pic de rușine poate să fie șeful dumneavoastră de partid, Ludovic Orban ca să își permită să șteargă pe jos cu reputația și munca profesorilor din Botoșani și din toată țara? Dacă nu vă cereți scuze imediat de la cei peste 6.300 de dascăli botoșăneni pentru insultele și obrăzniciile lui Orban care spune că nu are bani să le mărească salariile, înseamnă că aprobați caracterul murdar al șefului dumneavoastră de la București”, a declarat Doina Federovici.

Hoția în proporție de masă a guvernării PNL, risipa banilor publici și iresponsabilitatea cu care a subminat veniturile statului fac acum ca pensionarii, copii și profesorii să fie sacrificați, iar drepturie lor să fie ciuruite de Guvernarea liberală.

Guvernul Orban a tăiat de 5 ori procentul de creștere a alocațiilor, a tăiat de 3 ori procentul de creștere a pensiilor, a refuzat creșterea salariilor pentru profesori pe care i-a trimis la cârciumă.

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Comunicat: Ziua de 24 ianuarie, sărbătorită de PSD Botoșani
PNL Botoșani respinge acuzațiile deputatului PSD Dan Șlincu
Comunicat PNL Botoșani: 15 ianuarie 1850 - 15 ianuarie 2021, 171 de ani de eternitate eminesciană
Deputatul Grațiela Gavrilescu anunță înființarea Grupării parlamentare umaniste social-liberale
Dan Șlincu: „Guvernarea PNL-USR-UDMR, după ce a lăsat fără acces la educație zeci de mii de copii, a pus peste noapte politruci la conducerea unităților de învățământ”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR trebuie să plece de la guvernare pentru că a mințit românii! Uniunea Salvați-i pe Români de USR-PLUS!”
Comunicat PNL Botoșani: Vinovat de situația dezastruoasă de la Nova Apaserv este PSD Botoșani, în frunte cu cei care au condus în ultimii ani Consiliul Județean
Europarlamentarul umanist Maria Grapini condamnă “amestecul grosolan al politicului în Educație!”
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Posibil Burniță
6.49 °C
Minim: -1.61 °C
Maxim: 7.07 °C
Cele mai citite
Mica Unire sărbătorită, la Dorohoi, în avans - VIDEO&FOTOGALERIE
760
DOROHOI – Se deschide Centrul comunitar de vaccinare. Este al doilea spațiu cu această destinație, după cel inaugurat în incinta Spitalului municipal
754
Agresiune pe o stradă din Dorohoi, oprită de un jandarm trecut în rezervă
525
VIDEO - Bărbat amendat drastic de către jandarmi după ce a aruncat pe câmp o mare cantitate de deșeuri menajere
365
DOROHOI - Noul Centru comunitar de vaccinare inaugurat în prezența oficialităților - video&fotogalerie
330
Doi tineri din Hudești reținuți pentru contrabandă
294
Dorohoienii de pe strada Grigore Ghica nu vor avea apă la robinete, mâine, 20 ianuarie, din cauza unei avarii
266
PNL Botoșani respinge acuzațiile deputatului PSD Dan Șlincu
262
Ziua Culturii Naționale sărbătorită la Dorohoi – VIDEO &FOTOGALERIE
223
Acțiuni ale polițiștilor privind prevenirea și limitarea răspândirii virusului SARS COV 2
180
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
DAS Dorohoi - ANUNŢ privind acordarea tichetelor sociale
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
Anunț - ANGAJĂRI la Spitalul municipal Dorohoi
Administrația Piețelor și Oborului Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI spații/terenuri (domeniul PRIVAT)
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord