Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
Comunicat PSD: Candidații PSD Botoșani pentru Parlamentul României își iau angajamentul în fața botoșănenilor să readucă siguranța sănătății, educației și a locurilor de muncă pentru fiecare locuitor al județului!
Realitatea DorohoianăData 06.11.2020 - 18:49:54
Politic
Astăzi, la debutul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, candidații PSD Botoșani alături de aleșii locali social-democrați au început prezentarea programului de guvernare prin care vor readuce județul Botoșani și toată țara pe traiectoria dezvoltării sustenabile, a creșterii veniturilor oamenilor și a bunăstării generale.
DISTRIBUIE           

Toți candidații de la PSD Botoșani pentru Parlament sunt oameni dedicați comunităților locale, care cunosc foarte bine realitățile din județ și fiecare sat, comună, oraș și municipiu din județul Botoșani. Sunt oameni pregătiți cu experiență, medici, profesori, economiști, ingineri, juriști, specialiști în administrație publică și în fonduri europene, dar și parlamentari la al doilea mandat care au demonstrat că pun pe primul loc interesul botoșănenilor. Atât eu, cât și primarul Municipiului Botoșani Cosmin Andrei și toți primarii și consilierii județeni și locali vom face echipă cu parlamentarii PSD Botoșani pentru a realiza cu adevărat guvernare pentru Botoșani. În programul Guvernului social-democrat sunt cuprinse toate prioritățile județului de la modernizarea infrastructurii rutiere, cea de utilități publice, până la investiții masive în sistemul sanitar și de învățământ”, a declarat președintele PSD Botoșani Doina Federovici.

PSD vine cu o nouă viziune economică, menită să aducă prosperitate și dezvoltare, cu o nouă echipă, cu un nou plan concret și coerent de acțiune guvernamentală.

PSD este pregătit să guverneze România cu o echipă de specialiști, care să repare în special în domeniul medical, economic și educațional, tot ce a stricat Iohannis și Orban!

Timp de o lună de zile, la fel ca la alegerile locale vom avea o campanie pozitivă, civilizată, în care vom transmite locuitorilor județului Botoșani ce dorim să facem la guvernare pentru a crește nivelul de trai al fiecărui botoșănean. La PSD Botoșani, oamenii sunt pe primul loc. Pentru noi, cei de la PSD toți botoșănenii trebuie tratați la fel și fiecare om trebuie să simtă că viața lui se îmbunătățește în fiecare zi. PSD a construit împreună cu partenerii sociali un program de guvernare capabil să repare distrugerile guvernului Dreptei Unite formată din PNL și USR-PLUS, să refacă echilibrele economice și să readucă normalitatea. La PNL, așa cum toți botoșănenii au putut să constate, nu există niciun program de guvernare, niciun plan, nicio strategie. În vară au prezentat o fițuică galbenă, fără niciun fel de valoare, doar vorbe și păcăleli electorale. Niciun botoșănean nu simte că viața lui s-a îmbunătățit într-un an de guvernare PNL, din contră au rămas cu mai puțini bani în buzunare în fiecare zi”, a declarat Marius Budăi, președintele executiv al PSD Botoșani.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORG. JUD. BOTOȘANI, Realizat de Direct Research SRL, Cod unic de identificare mandatar financiar 11200020.

 

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Comunicat PNL Botoșani: 15 ianuarie 1850 - 15 ianuarie 2021, 171 de ani de eternitate eminesciană
Deputatul Grațiela Gavrilescu anunță înființarea Grupării parlamentare umaniste social-liberale
Dan Șlincu: „Guvernarea PNL-USR-UDMR, după ce a lăsat fără acces la educație zeci de mii de copii, a pus peste noapte politruci la conducerea unităților de învățământ”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR trebuie să plece de la guvernare pentru că a mințit românii! Uniunea Salvați-i pe Români de USR-PLUS!”
Comunicat PNL Botoșani: Vinovat de situația dezastruoasă de la Nova Apaserv este PSD Botoșani, în frunte cu cei care au condus în ultimii ani Consiliul Județean
Europarlamentarul umanist Maria Grapini condamnă “amestecul grosolan al politicului în Educație!”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR și PNL au pus la pământ sănătatea și asistența socială din prima lună de guvernare! Tăieri de venituri și zero finanțare pentru centrele de imunizare”
Comunicat - Dan Șlincu, deputat PSD: „Guvernarea PNL trebuie să aloce fonduri pentru asfaltarea DN 29A Dorohoi-Suceava”
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Predominant Noros
-7.21 °C
Minim: -10.3 °C
Maxim: -6.03 °C
Cele mai citite
DOROHOI – Fără apă la robinete, mâine, în cartierul Plevna, în urma unei avarii
1919
Protest fără precedent al polițiștilor botoșăneni. Acuzații grave la adresa șefilor
1799
ANUNȚ – Spitalul municipal Dorohoi efectuează investigații medicale pentru determinarea COVID-19
1045
Anunț - ANGAJĂRI la Spitalul municipal Dorohoi
779
Viceprimarul Dorohoiului în carantină!
651
Dorohoian de 90 de ani găsit mort în propria casă
454
DOROHOI – Patru cazuri noi de infectare. Vezi rata de incidență
408
Tragedie la Dorohoi - Femeie de 70 de ani decedată în această seară, cel mai probabil asfixiată. Pompierii au intrat în apartament prin balcon
396
Tragedie la Văculești. Bărbat strivit de propria mașină
318
Apel către populația care se încadrează în etapa a II-a a vaccinării anti-Covid
259
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
DAS Dorohoi - ANUNŢ privind acordarea tichetelor sociale
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
Anunț - ANGAJĂRI la Spitalul municipal Dorohoi
Administrația Piețelor și Oborului Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI spații/terenuri (domeniul PRIVAT)
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord