Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: redactie@realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
Comunicat PSD - Rușine PNL! Drumul Botoșani - Târgu Frumos fără niciun rezultat! Nu sunteți în stare să finalizați ultima etapă a procedurilor realizate de PSD!
Realitatea DorohoianăData 03.02.2020 - 15:53:53
Politic
Senator Doina Federovici
Președintele PSD Botoșani Doina Federovici a anunțat astăzi că liberalii își bat joc de botoșăneni și de toți locuitorii din regiunea Moldovei prin amânarea și anularea nejustificată a investițiilor în modernizarea drumurilor.
DISTRIBUIE           

La întrebarea transmisă de mine cu privire la termenul de începere a lucrărilor pentru modernizarea drumului Botoșani Târgu-Frumos, domnul ministru al Transporturilor, Lucian Bode a transmis un răspuns care reprezintă o adevărată bătaie de joc la adresa botoșănenilor. A copiat două paragrafe de text din normele și procedurile ministerului fără a indica concret data la care vor începe lucrările. Să vă fie rușine că ați mințit botoșănenii și nu sunteți în stare să finalizați ultima etapă a procesului derulat de guvernarea PSD pentru modernizarea celui mai important drum național care traversează județul Botoșani. Guvernarea PSD a făcut toate demersurile privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici, finanțarea lucrărilor și organizarea licitației. La fel ați făcut și cu alocarea banilor pentru modernizarea drumului național Botoșani-Ștefănești DN 29D. Din cauza incompetenței de care ați dat dovadă nu ați inclus în Bugetul pentru anul 2020 sumele necesare modernizării acestui drum. Contractul pentru realizarea lucrărilor nu a fost semnat nici până în ziua de astăzi”, a declarat Doina Federovici.

Liberalii au anulat proiecte vitale de autostradă atât pentru Moldova, cât și pentru Transilvania.

Guvernul Orban a sfidat nevoia urgentă a țării de a avea cât mai rapid autostrăzi. Au fost aruncate la coș contractele pentru începerea lucrărilor la autostrada Târgu-Neamț-Iași-Ungheni și la autostrada Comarnic-Brașov. PNL face dovada demagogiei sale găunoase. Liberalii au anulat proiecte bune pentru țară doar pentru că au fost ale PSD, dar nu au pus nimic în loc! Din populism și necunoaștere, Guvernul liberal a răpit orice speranță rezonabilă, de a avea o autostradă pe care să se circule din Moldova către Transilvania și din București către Brașov, în următorii 10 ani. În schimb, capetele luminate ale liberalilor le-au propus românilor folosirea unor drumuri forestiere sau a unor drumuri militare, neasfaltate, ca soluții pentru descongestionarea traficului”, a subliniat președintele PSD Botoșani.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, i-a anunțat pe români că, în guvernarea PNL, drumul de la Bucureşti la Brașov va dura 17 ore. Bode estimează finalul acestui coşmar, abia în anul 2026. Motivul este simplu. Guvernul a anulat procedurile pentru realizarea autostrăzii Comarnic-Braşov, în Parteneriat Public Privat, realizat de PSD. La fel a procedat PNL și în cazul autostrăzii Unirii.

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Comunicat ALDE Botoșani – Respect eroilor în halate albe, de Ziua Mondială a Sănătăţii
Alegerile locale se AMÂNĂ, anunţă Guvernul
Comunicat ALDE Botoșani – Se pot găsi soluţii pentru îngrijirea bolnavilor de coronavirus!
Comunicat ALDE Botoșani – „Autoritățile judeţene trebuie să facă ceva pentru protejarea botoșănenilor”
ALDE Botoşani: „Facem apel către autoritățile județului Botoșani să facă toate eforturile neceare pentru protejarea cadrelor medicale, prin asigurarea unui echipament corespunzător”
ALDE Botoșani critică Guvernul pentru măsurile luate în perioadă de criză. Acuzaţii grave şi la adresa şefului Cancelariei Prefectului, Cristian Roman
Apel al viceprimarului Lucian Topalagă: “Să ne luptăm cu pandemia nu cu românii noștri!”
COMUNICAT - Echipa ALDE Botoșani pune la dispoziția cetățenilor 500 de pâini ambalate!
Vremea în DOROHOI
Senin
11.92 °C
Minim: 1.63 °C
Maxim: 22.31 °C
Cele mai citite
ATENŢIE - Spitalul Municipal din Dorohoi va fi transformat în unitate COVID
6674
Familie din Văculeşti, diagnosticată cu noul coronavirus
4971
REVOLTĂ ÎN DOROHOI - "Nu vrem secţie COVID 19 în oraşul nostru". Petiţie online semnată de sute de dorohoieni - Viceprimarul Lucian Topalagă, primul politician care susţine iniţiativa
4897
Primăria Dorohoi a alocat Spitalului municipal 150000. Vor fi achiziţionate trei tuneluri de dezinfecţie
2770
Comunicat de presă din partea primarului municipiului, Dorin Alexandrescu
2719
SPITALUL DOROHOI COVID - Primarul Alexandrescu luat prin surprindere de decizia forurilor judeţene: „Nici nu am fost consultat în această problemă”
2448
Pensiunea Splendid din Dorohoi transformată în spaţiu pentru CARANTINĂ!
2320
Clădirile vechi din centrul Dorohoiului demolate - VIDEO&FOTOGALERIE
1711
Femeie din comuna George Enescu prinsă conducând sub influenţa alcoolului şi cu permisul suspendat. S-a ales cu dosar penal
1599
Streinu-Cercel și autoritățile, desființate de un medic militar din Craiova: „Lasă-ne! Opriți acest joc pervers! „Spălați-vă pe mâini, noi vă spălăm creierul”
1507
Arhiva Video
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
ANUNȚ - Direcţia de Impozite şi Taxe Locale amână termenele de plată a taxelor şi impozitelor şi a acordării bonificaţiei de 10% până la data de 30 iunie
AJOFM Botoşani - Relaţiile cu publicul se vor desfășura ÎN MOD OBLIGATORIU doar prin e-mail şi telefon
FOTO - Ajutor din partea DAS Dorohoi pentru persoanele vârstnice, de peste 65 de ani şi a celor aflate în autoizolare
DOROHOI: Primarul Alexandrescu a semnat contractul de lucrări pentru extinderea reţelei de gaz în Satu Nou
Dorohoi - ANUNŢ privind acordarea tichetelor sociale pentru gradiniţă aferente lunii Februarie 2020
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord