Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
COMUNICAT PSD - Cosmin Andrei: „Parlamentarii PNL Botoșani s-au opus din nou dublării alocațiilor de la 1 septembrie pentru 20.000 de copii din municipiul Botoșani”
Realitatea DorohoianăData 20.08.2020 - 11:25:42
Politic
Viceprimarul municipiului Botoșani, social-democratul Cosmin Andrei le cere public reprezentanților PNL Botoșani să le spună celor 20.000 de copii și familiilor acestora din municipiul Botoșani de ce parlamentarii liberali Cristian Achiței și Costel Șoptică au votat împotriva dublării alocațiilor de la 1 septembrie 2020.
DISTRIBUIE           

Domnule Flutur, de ce le-ați permis colegilor de la PNL Botoșani să trădeze interesele comunității pe care o reprezentați în calitate de primar? Ați pus mai presus interesele de partid decât pe cele ale copiilor și familiilor acestora din municipiul Botoșani. Copiii și părinții din Botoșani au ajuns bătaia de joc a liberalilor domnului Orban, care s-a opus de trei ori până acum dublării alocațiilor, așa cum prevede legea promulgată de președintele Iohannis. PNL, în loc să dubleze alocațiile așa cum prevede legea în vigoare redactată și votată de PSD, liberalii bagă mâna în buzunarul fiecărei familii din România și dublează bugetul pentru alegeri! Domnul Orban și doamna Violeta Alexandru care repetau de câte ori erau întrebați că vor respecta legea pentru dublarea alocațiilor, au mințit și și-au pus parlamentarii din toate județele, inclusiv din Botoșani să le blocheze”, a declarat Cosmin Andrei.

Parlamentarii PSD Botoșani s-au ținut de cuvânt și prin votul lor de ieri din Camera Deputaților au determinat dublarea alocațiilor în pofida obstrucțiilor repetate ale Guvernului Orban și ale parlamentarilor PNL. Toți deputații PSD au respins ieri Ordonanța de Urgență prin care guvernul PNL dădea doar a cincea parte din drepturile legale cuvenite copiilor. În realitate Guvernul Orban tăia cu 80% majorarea prevăzută de lege. Nu există nicio scuză, de niciun fel, pentru ca Guvernul să nu găsească banii necesari pentru dublarea alocațiilor.

Domnule Flutur, dublarea alocațiilor este o obligație legală și morală pentru toți copiii, nu este o pomană din partea Guvernului PNL. Avem copii care nu pot frecventa grădinițele și cursurile școlilor pentru că sunt desculți și nu au pe ce scrie! Chiar nu vă interesează deloc de acești copii? Chiar nu dați doi bani pe educația copiilor din Botoșani. Dincolo de orice luptă politică, e vorba de interesul și educația copiilor noștri. Nu fiți laș domnule Flutur și cereți-le colegilor parlamentari de la PNL Botoșani și domnului Orban să nu mai blocheze în zilele următoare dublarea alocațiilor pentru a patra oară”, a subliniat Cosmin Andrei.

 

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Comunicat: Ziua de 24 ianuarie, sărbătorită de PSD Botoșani
PNL Botoșani respinge acuzațiile deputatului PSD Dan Șlincu
Comunicat PNL Botoșani: 15 ianuarie 1850 - 15 ianuarie 2021, 171 de ani de eternitate eminesciană
Deputatul Grațiela Gavrilescu anunță înființarea Grupării parlamentare umaniste social-liberale
Dan Șlincu: „Guvernarea PNL-USR-UDMR, după ce a lăsat fără acces la educație zeci de mii de copii, a pus peste noapte politruci la conducerea unităților de învățământ”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR trebuie să plece de la guvernare pentru că a mințit românii! Uniunea Salvați-i pe Români de USR-PLUS!”
Comunicat PNL Botoșani: Vinovat de situația dezastruoasă de la Nova Apaserv este PSD Botoșani, în frunte cu cei care au condus în ultimii ani Consiliul Județean
Europarlamentarul umanist Maria Grapini condamnă “amestecul grosolan al politicului în Educație!”
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Noros
6.48 °C
Minim: -1.61 °C
Maxim: 7.07 °C
Cele mai citite
DOROHOI – Se deschide Centrul comunitar de vaccinare. Este al doilea spațiu cu această destinație, după cel inaugurat în incinta Spitalului municipal
754
Mica Unire sărbătorită, la Dorohoi, în avans - VIDEO&FOTOGALERIE
753
Agresiune pe o stradă din Dorohoi, oprită de un jandarm trecut în rezervă
523
VIDEO - Bărbat amendat drastic de către jandarmi după ce a aruncat pe câmp o mare cantitate de deșeuri menajere
364
DOROHOI - Noul Centru comunitar de vaccinare inaugurat în prezența oficialităților - video&fotogalerie
324
Doi tineri din Hudești reținuți pentru contrabandă
292
Dorohoienii de pe strada Grigore Ghica nu vor avea apă la robinete, mâine, 20 ianuarie, din cauza unei avarii
266
PNL Botoșani respinge acuzațiile deputatului PSD Dan Șlincu
262
Poetul național Mihai Eminescu, evocat în Parohia Cobâla, Protopopiatul Dorohoi
225
Ziua Culturii Naționale sărbătorită la Dorohoi – VIDEO &FOTOGALERIE
223
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
DAS Dorohoi - ANUNŢ privind acordarea tichetelor sociale
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
Anunț - ANGAJĂRI la Spitalul municipal Dorohoi
Administrația Piețelor și Oborului Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI spații/terenuri (domeniul PRIVAT)
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord