Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
COMUNICAT PPU-SL - Doina Pârcălabu: Pensionarii noștri sunt mai inteligenți decât guvernanții noștri. PPU (social-liberal) sprijină eforturile pentru respectarea drepturilor pensionarilor
Realitatea DorohoianăData 21.08.2020 - 19:09:03
Politic
Doina Pârcălabu, liderul Departamentului pentru Muncă și Protecție Socială, al PPU (social-liberal)
Doina Pârcălabu, liderul Departamentului pentru Muncă și Protecție Socială, al PPU (social-liberal), transmite că umaniștii, prin specialiștii săi, sprijină pensionarii, pentru ca drepturile lor să fie respectate și îi vor consilia pe aceștia pentru a-și apăra aceste drepturi.
DISTRIBUIE           

Doina Pârcălabu, liderul Departamentului pentru Muncă și Protecție Socială, al PPU (social-liberal), transmite că umaniștii, prin specialiștii săi, sprijină pensionarii, pentru ca drepturile lor să fie respectate și îi vor consilia pe aceștia pentru a-și apăra aceste drepturi.

Mesajul Doinei Pârcălabu vine în urma unui apel făcut de un pensionar din România, care a concluzionat că eforturile pentru redresarea economiei, în acest context dificil, vor fi suportate doar de câteva categorii sociale, așa cum sunt profesorii și pensionarii, care nu vor beneficia de drepturile prevăzute prin lege, legate de creșterile salariale și de pensii.

„Așa cum am precizat și cu alte ocazii, pensionarii noștri sunt mai inteligenți decât guvernanții nostri! Oricât încearcă actualul guvern să ”mestece” la nesfârșit că ”respectă legea” și că ”mai mult de atât nu se pot majora pensiile și alocațiile”, iată că domnul Constantin RADU a identificat ceea ce actualii guvernanti se fac că nu văd, faptul că povara creată de pandemie s-a transferat pe seama pensionarilor, a profesorilor și copiilor.

Actuala rectificare bugetară, prin care s-a repartizat la fondul de rezervă aflat la dispoziția primului ministru a unei sume peste 2 miliarde de lei, demonstrează dublul limbaj al celor aflați la gestionarea resurselor financiare ale României: lipsa de bani atunci când vorbim de copii și pensionari pe de o parte și alocarea discreționară, exorbitant de mare la fondul de rezervă.

Încă de la preluarea guvernării au acuzat vechea putere de legiferare în mod populist, iar pandemia a constituit alibiul perfect  pentru a se deroba de respectarea legilor votate în Parlament! 
Reaua intenție e demonstrată de canalizarea eforturilor pentru a găsi explicații care să justifice încălcarea legilor și nu pe identificarea soluțiilor de a crește încasările, de a stimula economia astfel încât veniturile românilor să crească!

Da, domnule Radu, aveți dreptate în tot ceea ce ați punctat! Partidul Puterii Umaniste (social - liberal), prin specialiștii săi, sprijină eforturile pensionarilor de a le fi respectate drepturile, char dacă pentru moment se pare că acestea au fost diminuate! Asigurăm toți pensionarii că îi vom consilia pentru a-și apăra drepturile, pe orice cale!”, a spus Doina Pârcălabu.
 
                                                           
Biroul de presă

 

 

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Comunicat PNL Botoșani: 15 ianuarie 1850 - 15 ianuarie 2021, 171 de ani de eternitate eminesciană
Deputatul Grațiela Gavrilescu anunță înființarea Grupării parlamentare umaniste social-liberale
Dan Șlincu: „Guvernarea PNL-USR-UDMR, după ce a lăsat fără acces la educație zeci de mii de copii, a pus peste noapte politruci la conducerea unităților de învățământ”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR trebuie să plece de la guvernare pentru că a mințit românii! Uniunea Salvați-i pe Români de USR-PLUS!”
Comunicat PNL Botoșani: Vinovat de situația dezastruoasă de la Nova Apaserv este PSD Botoșani, în frunte cu cei care au condus în ultimii ani Consiliul Județean
Europarlamentarul umanist Maria Grapini condamnă “amestecul grosolan al politicului în Educație!”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR și PNL au pus la pământ sănătatea și asistența socială din prima lună de guvernare! Tăieri de venituri și zero finanțare pentru centrele de imunizare”
Comunicat - Dan Șlincu, deputat PSD: „Guvernarea PNL trebuie să aloce fonduri pentru asfaltarea DN 29A Dorohoi-Suceava”
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Predominant Noros
-8.8 °C
Minim: -10.29 °C
Maxim: -6.4 °C
Cele mai citite
DOROHOI – Fără apă la robinete, mâine, în cartierul Plevna, în urma unei avarii
1945
Protest fără precedent al polițiștilor botoșăneni. Acuzații grave la adresa șefilor
1807
Anunț - ANGAJĂRI la Spitalul municipal Dorohoi
794
Viceprimarul Dorohoiului în carantină!
664
Dorohoian de 90 de ani găsit mort în propria casă
470
DOROHOI – Patru cazuri noi de infectare. Vezi rata de incidență
419
Tragedie la Dorohoi - Femeie de 70 de ani decedată în această seară, cel mai probabil asfixiată. Pompierii au intrat în apartament prin balcon
398
Tragedie la Văculești. Bărbat strivit de propria mașină
328
Apel către populația care se încadrează în etapa a II-a a vaccinării anti-Covid
282
Comunicat - Dan Șlincu, deputat PSD: „Guvernarea PNL trebuie să aloce fonduri pentru asfaltarea DN 29A Dorohoi-Suceava”
246
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
DAS Dorohoi - ANUNŢ privind acordarea tichetelor sociale
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
Anunț - ANGAJĂRI la Spitalul municipal Dorohoi
Administrația Piețelor și Oborului Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI spații/terenuri (domeniul PRIVAT)
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord