Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
Comunicat PNL Botoşani: PSD închide afacerile micilor comercianți din zona centrală a Botoșaniului!
Realitatea DorohoianăData 09.11.2020 - 12:04:57
Politic
Viorel Iliuță, președintele Organizației Municipale PNL Botoșani și candidatul PNL pentru Senatul României
Pesediștilor nu le pasă de soarta botoșănenilor, ci doar de interesele lor personale. Bunăstarea de care tot vorbesc și pe care o promit botoșănenilor este doar pentru ei, pentru buzunarele lor. Dovadă stă aprobarea în noul Consiliu Local Botoșani, în care PSD are o majoritate, a demolării fostei fabrici de confecții “Rapsodia Conf” și construirea, în locul ei, a unui supermarket Lidl.
DISTRIBUIE           

Principalul beneficiar al tunului imobiliar nu este altul decât Mihai Tincu, fost președinte al Organizației municipale PSD, cel care alături de asociații săi va încasa 4 milioane de euro. Noul supermarket va fi așadar construit în locul unei fabrici în care lucrau sute de botoșăneni, chiar în centrul orașului, gard în gard cu Biserica Uspenia, lăcașul de cult unde a fost botezat poetul național Mihai Eminescu.

”De ziua lui, Mihai Tincu a primit cel mai frumos frumos cadou de la colegii din PSD: 4 milioane de euro. Deși acest proiect a fost respins de cinci ori până acum de fosta administrație, odată cu preluarea puterii locale pesediștii nu au mai avut răbdare și au aprobat pe repede înainte acest proiect care le servește propriile interese”, a declarat Viorel Iliuță, președintele Organizației Municipale PNL Botoșani și candidatul PNL pentru Senatul României.

Această decizie, total în defavoarea botoșănenilor, ca prim efect, va duce la închiderea tuturor afacerilor comerciale din zona centrală și cartierul Grivița.

Niciun oraș din țară nu a aprobat până acum construirea unui supermarket într-o zonă centrală, într-un centru istoric. Doar la Botoșani s-a întâmplat acest lucru și asta pentru că pesediștii au o majoritate toxică și când au un interes personal nu ezită să o facă pe față, fără să se ferească, fără să țină cont de oamenii care i-au votat.

Pesediștii nu țin cont de consecințele dezastruoase care vor duce la falimentul micilor afaceri locale din Botoșani, la pierderea a zeci de locuri de muncă. În schimb, le pasă de conturile bancare ale propriilor membrii de partid și de profitul companiilor multinaționale, cu capital străin.

Ca să fie clar pentru toată lumea: Pesediștilor nu le pasă de botoșăneni! Dacă PSD va obține majoritatea voturilor dumneavoastră la alegerilor parlamentare din 6 decembrie, vor da legi doar pentru ei, pentru clientela lor politică, pentru îmbogățirea peste măsură a liderilor partidului!

 

Departamentul de Comunicare al PNL Botoșani

Comentarii


Articole din aceeași categorie
PNL Botoșani respinge acuzațiile deputatului PSD Dan Șlincu
Comunicat PNL Botoșani: 15 ianuarie 1850 - 15 ianuarie 2021, 171 de ani de eternitate eminesciană
Deputatul Grațiela Gavrilescu anunță înființarea Grupării parlamentare umaniste social-liberale
Dan Șlincu: „Guvernarea PNL-USR-UDMR, după ce a lăsat fără acces la educație zeci de mii de copii, a pus peste noapte politruci la conducerea unităților de învățământ”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR trebuie să plece de la guvernare pentru că a mințit românii! Uniunea Salvați-i pe Români de USR-PLUS!”
Comunicat PNL Botoșani: Vinovat de situația dezastruoasă de la Nova Apaserv este PSD Botoșani, în frunte cu cei care au condus în ultimii ani Consiliul Județean
Europarlamentarul umanist Maria Grapini condamnă “amestecul grosolan al politicului în Educație!”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR și PNL au pus la pământ sănătatea și asistența socială din prima lună de guvernare! Tăieri de venituri și zero finanțare pentru centrele de imunizare”
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Predominant Noros
2.6 °C
Minim: -0.89 °C
Maxim: 9.81 °C
Cele mai citite
DOROHOI – Se deschide Centrul comunitar de vaccinare. Este al doilea spațiu cu această destinație, după cel inaugurat în incinta Spitalului municipal
705
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
372
Agresiune pe o stradă din Dorohoi, oprită de un jandarm trecut în rezervă
323
Bărbat arestat pentru 30 de zile, pentru viol
257
Dorohoienii de pe strada Grigore Ghica nu vor avea apă la robinete, mâine, 20 ianuarie, din cauza unei avarii
247
Doi tineri din Hudești reținuți pentru contrabandă
230
PNL Botoșani respinge acuzațiile deputatului PSD Dan Șlincu
212
Comunicat CJ: Acord de principiu pentru deblocarea situației de la Nova Apaserv
205
Poetul național Mihai Eminescu, evocat în Parohia Cobâla, Protopopiatul Dorohoi
188
Ziua Culturii Naționale sărbătorită la Dorohoi – VIDEO &FOTOGALERIE
182
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
DAS Dorohoi - ANUNŢ privind acordarea tichetelor sociale
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
Anunț - ANGAJĂRI la Spitalul municipal Dorohoi
Administrația Piețelor și Oborului Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI spații/terenuri (domeniul PRIVAT)
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord