Comunicat PNL Botoșani: Vinovat de situația dezastruoasă de la Nova Apaserv este PSD Botoșani, în frunte cu cei care au condus în ultimii ani Consiliul Județean
Realitatea DorohoianăData 13.01.2021 - 12:21:36
Doina Fedorovici, președintele Consiliului Județean Botoșani îndrăznește să solicite ajutor Guvernului pentru a salva de la faliment operatorul de apă din județ.

Nu este lipsit de importanță să spunem că SC Nova Apaserv SA, societate aflată în subordinea Consiliului județean Botoșani condus în ultimii ani de PSD, deține monopol în județ în ceea ce privește furnizarea serviciilor de apă și canalizare și cu toate acestea a ajuns să acumuleze datorii de  50 de milioane de lei. Din cauza facturilor neachitate, Nova Apaserv riscă acum să rămână fără energie electrică și să nu mai poată furniza apă populației și agenților economici.

Suntem convinşi că singurul vinovat de această situație dezastruoasă este PSD în frunte cu cei care au condus în ultimii ani Consiliul Județean Botoșani, mai exact ex-președintele Costică Macaleți și actualul președinte Doina Fedorovici.

Doamna Doina Fedorovici se lamentează acum și vrea să găsească alţi vinovați de această situație fără precedent. În declarațiile  publice pe care  le-a făcut vis-a-vis de acest subiect, președintele PSD omite cu bună știință să spună adevărul. Nova Apaserv a fost condusă doar de șefi puși de PSD și susținuți de dumneaei. Doamna Fedorovici nu poate să ascundă faptul că această societate, aflată în subordinea Consiliului Județean condus tot de PSD, a avut director susținut de PSD și consiliu de administrație dominat de pesediști. Inclusiv, o perioadă bună de timp,  președintele Consiliului de Administrație de la Nova Apaserv a fost Dan Deleanu, membru marcant al PSD,  cumătrul doamnei Doina Fedorovici. Așa că despre ce vorbim?!

PNL Botoșani consideră că soluția pentru ieșirea operatorului de apă din această criză trebuie găsită de către conducerea Consiliului Județean Botoșani și nu de către Guvernul României, societatea fiind de altfel în subordinea CJ Botoșani.

Departamentul de Comunicare al PNL Botoșani

Lucian Trufin: „O nouă ticăloșie marca PNL”
Botoșănenii invitați să se alăture campaniei de strângere de semnături pentru susținerea plafonării prețurilor la electricitate și gaze naturale
PSD Botoșani: „Astăzi am pus capăt guvernării Cîțu, care a adus românii la sapă de lemn”
Președintele Iohannis convoacă negocieri cu partidele abia săptămâna viitoare, în ciuda situației de criză, după DEMITEREA guvernului Cîțu
Guvernul Câţu a fost demis cu un scor istoric!
Stop tremuratului în case! Semnați petiția!
Lucian Trufin: „Degeaba adoptăm noi legi în Parlament, dacă la Ministerul Agriculturii se doarme în papuci!”
Congresul PNL a trecut, pandemia și sărăcia au rămas!
Noros
DOROHOI – 5 TO GO, o nouă cafenea în municipiu. „Smile, there’s coffee!”, este sloganul care convinge! - FOTOGALERIE
2038
ANUNŢ - În atenţia cetățenilor Municipiului Dorohoi, solicitanţi de ajutoare pentru încălzirea locuinţei şi a suplimentului pentru energie!
Delegație militară Româno-Americană în vizită la Dorohoi - FOTOGALERIE
Mesaj de condoleanțe la trecerea în neființă a doamnei învățătoare Doina Zahariuc
ALERTĂ DOROHOI! - COMUNICAT – Rata de infectare cu virusul SARS-COV 2 a depășit trei cazuri la mia de locuitori. Vezi interdicțiile impuse!
Amenzi de peste 10000 de lei aplicate de către jandarmi în acest week-end
Comunicat SVSU Dorohoi: Rata de incidență la nivelul municipiului
DOROHOI – Locuitorii de pe mai multe străzi, fară apă la robinete, din cauza unei avarii
Dorohoi – Comunicat SVSU privind rata de infectare în municipiu