Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
Comunicat Marius Budăi: „Liberalii și-au arătat adevărata față, s-au răzbunat pe botoșănenii care nu au votat cu PNL și i-au condamnat la sărăcie”
Realitatea DorohoianăData 19.12.2020 - 16:15:50
Politic
Deputatul social-democrat botoșănean, Marius Budăi a declarat astăzi că alături de colegii săi din Parlament va ataca în contencios administrativ Hotărârea de Guvern prin care liberalii au direcționat ultimii bani din bugetul pe anul 2020 numai către administrațiile liberale, fără a ține cont deloc de nevoile oamenilor din localitățile reprezentate de primari PSD.
DISTRIBUIE           

Este o ticăloșie fără margini, ce a făcut guvernul muribund al PNL pe ultima sută de metri, lăsând fără fonduri direcțiile de asistență socială și protecția copilului din județele conduse de membri PSD. La adăpostul sărbătorilor de iarnă și a târguielilor pentru funcțiile din administrația centrală, care au ocupat agenda publică din ultima perioadă, miniștrii PNL au devalizat bugetul de stat prin direcționarea unor sume imense de bani din Fondul de rezervă al Guvernului către proprii primari și președinți de Consilii Județene. Astfel, liberalii s-au răzbunat pe botoșănenii care nu au votat cu PNL și i-au condamnat la sărăcie. Stimați liberali, ce vină au botoșănenii care nu v-au votat? De ce vă bateți joc în ultimul hal de viața acestora și îi tratați ca cetățeni de mâna a doua? Doar pentru că nu sunt de acord cu politica falimentară pe care ați instaurat-o de când ați ajuns la putere?”, a declarat Marius Budăi.

Localitățile și Consiliile Județene reprezentante de aleși locali din partea PSD au rămas fără banii pentru cheltuielile de funcționare și pentru finanțarea cheltuielilor necesare asigurării activității de asistență socială și protecția copilului pe ultimele luni din acest an.

Guvernul liberal a tăiat fondurile pentru dublarea alocațiilor, majorarea salariilor profesorilor și creșterea pensiilor pentru alimentarea fondului de rezervă al executivului. Orban l-a pus la dispoziția aleșilor locali ai PNL, cu scopul de a-și păstra funcțiile și privilegiile la conducerea statului.

De aproape două săptămâni, singura grijă a Coaliției pierzătorilor de dreapta este să deturneze votul românilor! Sunt slabi! Nu au soluții, nu sunt în stare să negocieze nimic, iar în tot acest timp o țară întreagă se scufundă! Liberali, useriști, udemeriști, treziți-vă la realitate! Nu funcțiile voastre contează acum, ci viața noastră, a tuturor românilor! Fiecare zi, în care veți continua bătălia sterilă pe funcții, va însemna un dezastru și mai mare pentru România. În ultimele 10 zile, peste 1.500 de români au murit din cauza pandemiei, dar Iohannis ne spune că ”așa e în negocieri, să avem răbdare!” Virusul nu a avut răbdare cu acești oameni! Câți români mai trebuie să moară pentru ca Iohannis și gașca pierzătorilor să înțeleagă că au pierdut alegerile? Că românii i-au trimis acasă!”, a atras atenția deputatul PSD Botoșani.

Comentarii


Articole din aceeași categorie
PNL Botoșani respinge acuzațiile deputatului PSD Dan Șlincu
Comunicat PNL Botoșani: 15 ianuarie 1850 - 15 ianuarie 2021, 171 de ani de eternitate eminesciană
Deputatul Grațiela Gavrilescu anunță înființarea Grupării parlamentare umaniste social-liberale
Dan Șlincu: „Guvernarea PNL-USR-UDMR, după ce a lăsat fără acces la educație zeci de mii de copii, a pus peste noapte politruci la conducerea unităților de învățământ”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR trebuie să plece de la guvernare pentru că a mințit românii! Uniunea Salvați-i pe Români de USR-PLUS!”
Comunicat PNL Botoșani: Vinovat de situația dezastruoasă de la Nova Apaserv este PSD Botoșani, în frunte cu cei care au condus în ultimii ani Consiliul Județean
Europarlamentarul umanist Maria Grapini condamnă “amestecul grosolan al politicului în Educație!”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR și PNL au pus la pământ sănătatea și asistența socială din prima lună de guvernare! Tăieri de venituri și zero finanțare pentru centrele de imunizare”
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Predominant Noros
10.21 °C
Minim: -0.89 °C
Maxim: 10.5 °C
Cele mai citite
DOROHOI – Se deschide Centrul comunitar de vaccinare. Este al doilea spațiu cu această destinație, după cel inaugurat în incinta Spitalului municipal
695
Dorohoian de 90 de ani găsit mort în propria casă
600
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
365
ACS Juniorul Dorohoi face ÎNSCRIERI
269
Bărbat arestat pentru 30 de zile, pentru viol
253
Agresiune pe o stradă din Dorohoi, oprită de un jandarm trecut în rezervă
249
Dorohoienii de pe strada Grigore Ghica nu vor avea apă la robinete, mâine, 20 ianuarie, din cauza unei avarii
247
Doi tineri din Hudești reținuți pentru contrabandă
226
PNL Botoșani respinge acuzațiile deputatului PSD Dan Șlincu
209
Comunicat CJ: Acord de principiu pentru deblocarea situației de la Nova Apaserv
202
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
DAS Dorohoi - ANUNŢ privind acordarea tichetelor sociale
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
Anunț - ANGAJĂRI la Spitalul municipal Dorohoi
Administrația Piețelor și Oborului Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI spații/terenuri (domeniul PRIVAT)
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord