COMUNICAT - Florin Țurcanu, ALDE, către PSD: „Dacă nu v-au ajuns 22 de ani să conduceți județul Botoșani, cât vă mai trebuie ca să asigurați condiții decente de trai botoșănenilor?”
Realitatea DorohoianăData 26.08.2020 - 18:51:44
Florin Ţurcanu, vicepreşedinte ALDE Botoşani
Orice persoană care dorește să facă o analiză a județului nostru privind conducerile care au fost în ultimii 30 de ani la Consiliul Județean Botoșani, la Prefectură, precum și la Primăria Botoșani, poate realiza că 22 de ani a fost doar PSD-ul în fruntea acestor instituții.

Un lucru e clar, din cei 30 de ani cât au trecut de la Revoluție, doar timp de opt ani de zile Guvernul a fost condus de dreapta. Logica lucrurilor spune că 22 de ani județul a fost condus de PSD, care aavut posibilitatea să își demonstreze competența și să asigure botoșănenilor condiții de trai decente. De fapt, în sarcina lor cădeau niște lucruri firesti pentru o societate civilizată: apă și canalizare, drumuri asfaltate, școli și spitale modernizate.

„Au avut posibilitatea să susțină toate investițiile care erau necesare pentru a a aduce plus valoare și a da posibilitatea investitorilor să creeze în județul Botoșani noi locuri de muncă. Au avut toate pârgiile ca să înfăptuiască aceste lucruri prin fapte, nu prin promisiuni și minciuni. Dacă și-ar fi făcut datoria față de cetățeni, județul Botoșani ar fi putut să depășească locul codaș în care se află acum în Europa, în ceea ce privește PIB-ul și venitul mediu pe cap de locuitor. Dacă nu le-au ajuns 22 de ani să conducă județul Botoșani, cât le mai trebuie ca să asigure condiții decente de trai botoșănenilor?”, a precizat Florin Țurcanu, vicepreședintele ALDE Botoșani.

Ceea ce dorim să transmitem botoșănenilor este că nu trebuie să cadă în capcana PSD-ului, pentru că a promite este cel mai ușor, dar a-i respecta pe cetățeni și a face fapte concrete este cel mai dificil lucru, ținând cont că pentru asta sunt necesare voință și interes față de locuitorii județului din care faci parte.

Le cerem public social-democraților, în frunte cu președintele lor de partid, să-și asume conducerea județului Botoșani timp de 22 de ani din 30 de ani de la Revoluție, să explice tuturor botoșănenilor de ce județul nostru este unul dintre cele mai sărace din țară. Să explice acest lucru și apoi să-și mai permită să mai facă atâtea promisiuni deșarte. Cert este că dacă s-a făcut ceva în județul Botoșani, pot afirma că lucrurile acestea s-au realizat în perioada cât a fost la conducerea județului un partid de dreapta”, a concluzionat Florin Țurcanu.

Biroul de presă,

ALDE Botoșani

COMUNICAT PNL: Cum a reuşit PSD să distrugă fabrica de vaccinuri a României, renumitul Institut Cantacuzino
Costel Pătrăuceanu, candidat PSD la Camera Deputaților: „PSD știe să guverneze bine, să atragă fonduri europene, să facă investiții, să crească veniturile românilor!”
COMUNICAT PNL: Singurul vinovat pentru criza din sistemul sanitar este PSD
COMUNICAT - PSD le garantează botoșănenilor și tuturor românilor siguranța locurilor de muncă prin Programul ,,Muncă și Demnitate Socială”, în timp ce PNL a generat peste 800.000 de șomeri
Candidatul dorohoian PSD, pentru Camera Deputaților, Dan Șlincu, validat, alături de ceilalți candidați PSD Botoșani, de către Consiliul Politic Național al partidului
Liberalii botoșăneni au validat lista pentru Senat și Camera Deputaților
COMUNICAT: Un dorohoian pe listele PSD pentru Parlament. PSD Botoșani și-a ales candidații care vor reprezenta județul în Parlamentul României cu cinste, profesionalism și dedicare
Liberalii botoșăneni și-au stabilit candidații pentru Parlament
Ați accepta să fiți vaccinat împotriva infecției cu COVID-19, în eventualitatea apariției unui vaccin?
Noros
Direcția de Asistență Socială Dorohoi – ANUNȚ ANGAJARE
2065
Rata de infectare în Dorohoi a scăzut, astăzi, sub patru la mia de locuitori!
Investiție majoră a Primăriei Municipiului Dorohoi în sistemul de sănătate
Dorohoiul fără apă, astăzi, joi, 22 octombrie!
FOTOGALERIE - Noul Consiliu Local Dorohoi a fost constituit. Primarul și noii consilieri au depus jurământul. Colegii de partid ai primarului, de la nivel județean, nu au fost prezenți la ceremonia depunerii jurământului
COMUNICAT PNL: Singurul vinovat pentru criza din sistemul sanitar este PSD
Primarul Alexandrescu și consilierii dorohoieni vor depune jurământul mâine. Viceprimarul și membrii comisiilor de specialitate vor fi aleși și votați într-o ședință ulterioară
Direcția Administrației Piețelor și Oborului - Anunţ de participare la licitaţie pentru INCHIRIERI spații/terenuri (domeniul PRIVAT)
Dorohoian cu alcoolemie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, depistat pe Bulevardul Victoriei. I s-a făcut dosar penal
BECJ Botoșani a respins candidaturile Partidului Noua României
Direcția de Asistență Socială Dorohoi – ANUNȚ ANGAJARE
COMUNICAT Primăria Dorohoi – 6 noi cazuri de infectări înregistrate marţi, 13 octombrie. 220 de persoane în carantină la domiciu, astăzi, 14 octombrie
Societate de construcţii ANGAJEAZĂ URGENT!
DAS Dorohoi - ANUNŢ privind acordarea tichetelor sociale pentru gradiniţă aferente lunii SEPTEMBRIE 2020