Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
COMUNICAT Doina Federovici: Votez moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban care a batjocorit în ultimul hal copiii, vârstnicii medicii și profesorii
Realitatea DorohoianăData 22.08.2020 - 13:11:23
Politic
Doina Federovici, senator PSD și candidat pentru președinția Consiliului Județean Botoșani a declarat astăzi că va vota moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban, indiferent la ce dată se va stabili în Parlament.
DISTRIBUIE           

În fiecare zi primesc mesaje și oamenii pe care îi întâlnesc în județ îmi spun că PNL trebuie să plece de la guvernare după toată bătaia de joc la adresa medicilor pe care i-a trimis să lupte cu pandemia cu mâinile goale, la adresa profesorilor cărora le-a refuzat creșterile de salarii, la adresa copiilor cărora le-a tăiat cu 80% alocațiile, la adresa vârstnicilor cărora nu vrea să le majoreze pensiile cu 40% sau la adresa antreprenorilor din HORECA și turism pe care i-a băgat în faliment. Indiferent de ce se întâmplă la Curtea Constituțională voi vota moțiunea de cenzură. Nu contează că va fi în august sau în septembrie, voi vota pentru a trimite în negura istoriei acest Guvern care a atentat la viața românilor cu bună știință, un guvern dovedit corupt de controalele efectuate de Curtea de Conturi, care a publicat un raport ce conține toate ilegalitățile și hoțiile guvernării PNL”, a declarat Doina Federovici.

Guvernul este permanent sub controlul Parlamentului, nu doar în sesiunile ordinare, nu iese de sub acest control în sesiunile extraordinare sau în vacanțele parlamentare! Nu există argumente constituționale pentru atacarea moțiunii la Curtea Constituțională. Totul este doar o strategie a Guvernului PNL pentru a se menține pe scaune, pentru a mai putea fura ce a mai rămas de furat, pentru a șantaja primarii altor partide și pentru a-și crea avantaje în alegerile locale.

PNL știe că nu are argumente constituționale, dar trage de timp pentru a întârzia căderea sa. Liberalii se țin cu toate mâinile agățați de scaune. Le atrag atenția parlamentarilor PNL de la Botoșani, care au votat împotriva copiilor din Botoșani, împotriva dublării alocațiilor, că de ce le e frică nu vor scăpa! Orban și toți politrucii pe care i-a angajat să taie frunză la câini vor redeveni șomeri și atunci vor realiza că șomajul este o problemă reală în România. Șomajul îl veți simți din nou pe propria piele, așa cum l-au simțit acum cei 200.000 de angajați din HORECA pe care i-ați tratat cu spatele, domnilor de la PNL”, a subliniat Doina Federovici.

Comentarii


Articole din aceeași categorie
PNL Botoșani respinge acuzațiile deputatului PSD Dan Șlincu
Comunicat PNL Botoșani: 15 ianuarie 1850 - 15 ianuarie 2021, 171 de ani de eternitate eminesciană
Deputatul Grațiela Gavrilescu anunță înființarea Grupării parlamentare umaniste social-liberale
Dan Șlincu: „Guvernarea PNL-USR-UDMR, după ce a lăsat fără acces la educație zeci de mii de copii, a pus peste noapte politruci la conducerea unităților de învățământ”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR trebuie să plece de la guvernare pentru că a mințit românii! Uniunea Salvați-i pe Români de USR-PLUS!”
Comunicat PNL Botoșani: Vinovat de situația dezastruoasă de la Nova Apaserv este PSD Botoșani, în frunte cu cei care au condus în ultimii ani Consiliul Județean
Europarlamentarul umanist Maria Grapini condamnă “amestecul grosolan al politicului în Educație!”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR și PNL au pus la pământ sănătatea și asistența socială din prima lună de guvernare! Tăieri de venituri și zero finanțare pentru centrele de imunizare”
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Predominant Noros
-8.49 °C
Minim: -15.83 °C
Maxim: -5.65 °C
Cele mai citite
DOROHOI – Fără apă la robinete, mâine, în cartierul Plevna, în urma unei avarii
2016
Viceprimarul Dorohoiului în carantină!
746
Dorohoian de 90 de ani găsit mort în propria casă
559
Tragedie la Dorohoi - Femeie de 70 de ani decedată în această seară, cel mai probabil asfixiată. Pompierii au intrat în apartament prin balcon
423
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
293
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
291
ACS Juniorul Dorohoi face ÎNSCRIERI
226
Bărbat arestat pentru 30 de zile, pentru viol
207
Doi tineri din Hudești reținuți pentru contrabandă
191
Bărbat reținut pentru viol
190
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
DAS Dorohoi - ANUNŢ privind acordarea tichetelor sociale
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
Anunț - ANGAJĂRI la Spitalul municipal Dorohoi
Administrația Piețelor și Oborului Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI spații/terenuri (domeniul PRIVAT)
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord