Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
COMUNICAT Doina Federovici, PSD: „Sprijinul Guvernului Orban pentru salvarea locurilor de muncă nu există, dar liberalii cer votul botoșănenilor”
Realitatea DorohoianăData 25.08.2020 - 12:34:59
Politic
Președintele PSD Botoșani, candidat pentru conducerea Consiliului Județean a prezentat astăzi scrisoarea Federației Industriei Hoteliere din România, în care antreprenorii și angajații din domeniul turismului și ospitalității își strigă disperarea la Guvernul Orban, care i-a abandonat cu totul și i-a lăsat de izbeliște.
DISTRIBUIE           

Toți botoșănenii pot să vadă cum acești oameni, câteva sute de mii la număr, antreprenori și angajați sunt epuizați și înspăimântați că sprijinul Guvernului Orban pentru salvarea locurilor de muncă și afacerilor din domeniul turismului și ospitalității nu există, dar liberalii le cer votul pe 27 septembrie. Stimați liberali botoșăneni cum mai puteți da ochii cu oamenii de afaceri și cu angajații lor din domeniul HORECA din Botoșani, după ce i-ați mințit și i-ați lăsat pe drumuri. Domnule Flutur, domnule Șoptică, domnule Achiței ce le spuneți miilor de botoșăneni care au lucrat în industria ospitalității în județul nostru și pe care șeful dumneavoastră, domnul Orban i-a falimentat și i-a trimis în șomaj, iar apoi i-a acuzat că sunt vinovați de creșterea cazurilor de COVID. Cât de ipocriți puteți să fiți stimabili liberali să declarați public că ați luat măsuri pentru susținerea locurilor de muncă, să o fluturați în Botoșani pe doamna ministru Violeta Alexandru ca să-i mintă pe botoșăneni, când toți reprezentanții antreprenorilor din turism spun negru pe alb că măsurile Guvernului Orban pentru salvarea locurilor de muncă nu există”, a declarat Doina Federovici.

Săptămâna trecută, membrii organizației patronale HORA din industria ospitalității și-au suspendat activitatea, iar patronatele și angajații din această industrie au trimis la Guvern o scrisoare prin care atrag atenția că pentru ei nu s-a luat nicio măsură din partea statului, care i-a închis și în schimb nu le-a oferit niciun fel de sprijin.

Antreprenorii români din HORECA și TURIM desființează toate măsurile populiste ale șefilor dumneavoastră de la București, domnii Orban și Cîțu! Stimați liberali v-ați bătut joc de soarta celor 400.000 de locuri de muncă din HORECA și TURISM și ați falimentat toți antreprenorii români din aceste domenii. Niciun angajat din HORECA și TURISM și nici un antreprenor român nu vă va ierta la vot pentru că le-ați distrus locurile de muncă, afacerile și i-ați lăsat de izbeliște! Toți liberalii care i-ați mințit pe români meritați să ajungeți șomeri ca toți oamenii aceștia și să simțiți pe propria piele cum e să îți pierzi locul de muncă și să-ți închizi afacerea pentru care ai trudit o viață”, a declarat Doina Federovici.

 

 

Comentarii


Articole din aceeași categorie
PNL Botoșani respinge acuzațiile deputatului PSD Dan Șlincu
Comunicat PNL Botoșani: 15 ianuarie 1850 - 15 ianuarie 2021, 171 de ani de eternitate eminesciană
Deputatul Grațiela Gavrilescu anunță înființarea Grupării parlamentare umaniste social-liberale
Dan Șlincu: „Guvernarea PNL-USR-UDMR, după ce a lăsat fără acces la educație zeci de mii de copii, a pus peste noapte politruci la conducerea unităților de învățământ”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR trebuie să plece de la guvernare pentru că a mințit românii! Uniunea Salvați-i pe Români de USR-PLUS!”
Comunicat PNL Botoșani: Vinovat de situația dezastruoasă de la Nova Apaserv este PSD Botoșani, în frunte cu cei care au condus în ultimii ani Consiliul Județean
Europarlamentarul umanist Maria Grapini condamnă “amestecul grosolan al politicului în Educație!”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR și PNL au pus la pământ sănătatea și asistența socială din prima lună de guvernare! Tăieri de venituri și zero finanțare pentru centrele de imunizare”
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Predominant Noros
-8.49 °C
Minim: -15.83 °C
Maxim: -5.65 °C
Cele mai citite
DOROHOI – Fără apă la robinete, mâine, în cartierul Plevna, în urma unei avarii
2016
Viceprimarul Dorohoiului în carantină!
747
Dorohoian de 90 de ani găsit mort în propria casă
559
Tragedie la Dorohoi - Femeie de 70 de ani decedată în această seară, cel mai probabil asfixiată. Pompierii au intrat în apartament prin balcon
423
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
293
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
292
ACS Juniorul Dorohoi face ÎNSCRIERI
227
Bărbat arestat pentru 30 de zile, pentru viol
207
DOROHOI – Se deschide Centrul comunitar de vaccinare. Este al doilea spațiu cu această destinație, după cel inaugurat în incinta Spitalului municipal
202
Doi tineri din Hudești reținuți pentru contrabandă
191
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
DAS Dorohoi - ANUNŢ privind acordarea tichetelor sociale
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
Anunț - ANGAJĂRI la Spitalul municipal Dorohoi
Administrația Piețelor și Oborului Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI spații/terenuri (domeniul PRIVAT)
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord