COMUNICAT Doina Federovici, PSD: „Sprijinul Guvernului Orban pentru salvarea locurilor de muncă nu există, dar liberalii cer votul botoșănenilor”
Realitatea DorohoianăData 25.08.2020 - 12:34:59
Președintele PSD Botoșani, candidat pentru conducerea Consiliului Județean a prezentat astăzi scrisoarea Federației Industriei Hoteliere din România, în care antreprenorii și angajații din domeniul turismului și ospitalității își strigă disperarea la Guvernul Orban, care i-a abandonat cu totul și i-a lăsat de izbeliște.

Toți botoșănenii pot să vadă cum acești oameni, câteva sute de mii la număr, antreprenori și angajați sunt epuizați și înspăimântați că sprijinul Guvernului Orban pentru salvarea locurilor de muncă și afacerilor din domeniul turismului și ospitalității nu există, dar liberalii le cer votul pe 27 septembrie. Stimați liberali botoșăneni cum mai puteți da ochii cu oamenii de afaceri și cu angajații lor din domeniul HORECA din Botoșani, după ce i-ați mințit și i-ați lăsat pe drumuri. Domnule Flutur, domnule Șoptică, domnule Achiței ce le spuneți miilor de botoșăneni care au lucrat în industria ospitalității în județul nostru și pe care șeful dumneavoastră, domnul Orban i-a falimentat și i-a trimis în șomaj, iar apoi i-a acuzat că sunt vinovați de creșterea cazurilor de COVID. Cât de ipocriți puteți să fiți stimabili liberali să declarați public că ați luat măsuri pentru susținerea locurilor de muncă, să o fluturați în Botoșani pe doamna ministru Violeta Alexandru ca să-i mintă pe botoșăneni, când toți reprezentanții antreprenorilor din turism spun negru pe alb că măsurile Guvernului Orban pentru salvarea locurilor de muncă nu există”, a declarat Doina Federovici.

Săptămâna trecută, membrii organizației patronale HORA din industria ospitalității și-au suspendat activitatea, iar patronatele și angajații din această industrie au trimis la Guvern o scrisoare prin care atrag atenția că pentru ei nu s-a luat nicio măsură din partea statului, care i-a închis și în schimb nu le-a oferit niciun fel de sprijin.

Antreprenorii români din HORECA și TURIM desființează toate măsurile populiste ale șefilor dumneavoastră de la București, domnii Orban și Cîțu! Stimați liberali v-ați bătut joc de soarta celor 400.000 de locuri de muncă din HORECA și TURISM și ați falimentat toți antreprenorii români din aceste domenii. Niciun angajat din HORECA și TURISM și nici un antreprenor român nu vă va ierta la vot pentru că le-ați distrus locurile de muncă, afacerile și i-ați lăsat de izbeliște! Toți liberalii care i-ați mințit pe români meritați să ajungeți șomeri ca toți oamenii aceștia și să simțiți pe propria piele cum e să îți pierzi locul de muncă și să-ți închizi afacerea pentru care ai trudit o viață”, a declarat Doina Federovici.

COMUNICAT PNL: Singurul vinovat pentru criza din sistemul sanitar este PSD
COMUNICAT - PSD le garantează botoșănenilor și tuturor românilor siguranța locurilor de muncă prin Programul ,,Muncă și Demnitate Socială”, în timp ce PNL a generat peste 800.000 de șomeri
Candidatul dorohoian PSD, pentru Camera Deputaților, Dan Șlincu, validat, alături de ceilalți candidați PSD Botoșani, de către Consiliul Politic Național al partidului
Liberalii botoșăneni au validat lista pentru Senat și Camera Deputaților
COMUNICAT: Un dorohoian pe listele PSD pentru Parlament. PSD Botoșani și-a ales candidații care vor reprezenta județul în Parlamentul României cu cinste, profesionalism și dedicare
Liberalii botoșăneni și-au stabilit candidații pentru Parlament
Parlamentarii PSD Botoșani au votat legile prin care toți copiii vor avea acces la servicii de sănătate, educație și protecție socială, iar profesorii vor avea stimulent de risc pentru COVID
Tamara Ciofu, PSD: „Persoanele nevăzătoare trebuie integrate complet la nivel social prin creșterea accesului la mijloace asistive care să le îmbunătățească condițiile de viață”
Ați accepta să fiți vaccinat împotriva infecției cu COVID-19, în eventualitatea apariției unui vaccin?
Predominant Noros
ALERTĂ: Dorohoiul se apropie de pragul critic de patru infectați la mia de locuitori
Direcția de Asistență Socială Dorohoi – ANUNȚ ANGAJARE
Rata de infectare în Dorohoi a scăzut, astăzi, sub patru la mia de locuitori!
ALERTĂ DOROHOI – Rata de infectare a depășit pragul de patru cazuri la mia de locuitori
Investiție majoră a Primăriei Municipiului Dorohoi în sistemul de sănătate
Dorohoiul fără apă, astăzi, joi, 22 octombrie!
FOTOGALERIE - Noul Consiliu Local Dorohoi a fost constituit. Primarul și noii consilieri au depus jurământul. Colegii de partid ai primarului, de la nivel județean, nu au fost prezenți la ceremonia depunerii jurământului
Dorohoiancă luată cu elicopterul SMURD, luni la amiază, în urma unui accident vascular cerebral
Farmaciile Magistra și-au desemnat câștigătorii, în urma tombolei. Zece tablete și tot atâtea telefoane intrate în posesia norocoșilor
Direcția de Asistență Socială Dorohoi – ANUNȚ ANGAJARE
Direcția Administrației Piețelor și Oborului - Anunţ de participare la licitaţie pentru INCHIRIERI spații/terenuri (domeniul PRIVAT)
COMUNICAT Primăria Dorohoi – 6 noi cazuri de infectări înregistrate marţi, 13 octombrie. 220 de persoane în carantină la domiciu, astăzi, 14 octombrie
Societate de construcţii ANGAJEAZĂ URGENT!
DAS Dorohoi - ANUNŢ privind acordarea tichetelor sociale pentru gradiniţă aferente lunii SEPTEMBRIE 2020