Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
Comunicat Costel Lupașcu: „Guvernarea PSD va realiza o rețea națională de centre de asistență medicală ambulatorie de specialitate, inclusiv în județul Botoșani”
Realitatea DorohoianăData 16.11.2020 - 15:04:36
Politic
Deputatul social-democrat botoșănean, Costel Lupașcu, candidat pentru un mandat de senator a declarat astăzi că PSD a cuprins în programul de guvernare soluții concrete pentru asigurarea accesului imediat al tuturor cetățenilor, mai ales din orașele mici și din localitățile rurale la servicii medicale de specialitate, investigații paraclinice și spitalizare de zi.
DISTRIBUIE           

Guvernarea PSD pune pacientul pe primul loc. De aceea, am venit în fața botoșănenilor și a tuturor românilor cu o strategie coerentă cu soluții concrete prin care să refacem cu totul sistemul de sănătate. Vom asigura acces neîngrădit la toate medicamentele esențiale și tratamentele pentru pacienții din programele naționale prin reevaluarea politicii medicamentului și încurajarea producției autohtone de produse farmaceutice. Vom înființa centre de asistență medicală ambulatorie pentru pacienții din zona rurală și din orașele care sunt mai departe față de reședința de județ. Vom crește numărul contractelor cu farmaciile din mediul rural, precum şi aprovizionarea cu unități mobile în zonele izolate”, a declarat Costel Lupașcu.

Sănătatea publică, asistența medicală şi sistemul de asigurări de sănătate sunt domenii pe care PSD le va trata unitar. Profesioniștii din sănătate si cetățenii vor fi parteneri ai guvernării social-democrate în reformarea sistemului sanitar.

Românii mor și pandemia se extinde galopant din cauza incompetenței și hoției guvernării Iohannis-Orban. Guvernul PNL a folosit pandemia pentru a fura, pentru a umfla buzunarele clientelei politice. Liberalii fug de decizii unitare, asumate, categorice, așa cum se întâmplă în multe țări europene fiind interesați cu prioritate de alegeri, nu de sănătatea oamenilor. Cu cât acest guvern rămâne mai mult la cârma țării cu atât mai mare va fi dezastrul! Soluția este acum doar la specialiști! Iar PSD îi are pe cei mai buni. E imperativ, ca deciziile specialiștilor, de combatere a pandemiei, să fie aplicate. Neîntârziat! Chiar dacă asta ar însemna amânarea alegerilor. PSD nu face troc cu viața românilor! Prioritatea este acum oprirea dezastrului, recâștigarea controlului pandemiei, altfel sistemul de sănătate se va prăbuși cu efecte incalculabile”, a subliniat deputatul PSD.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORG. JUD. BOTOȘANI, Realizat de Direct Research SRL, Cod unic de identificare mandatar financiar 11200020.

Comentarii


Articole din aceeași categorie
PNL Botoșani respinge acuzațiile deputatului PSD Dan Șlincu
Comunicat PNL Botoșani: 15 ianuarie 1850 - 15 ianuarie 2021, 171 de ani de eternitate eminesciană
Deputatul Grațiela Gavrilescu anunță înființarea Grupării parlamentare umaniste social-liberale
Dan Șlincu: „Guvernarea PNL-USR-UDMR, după ce a lăsat fără acces la educație zeci de mii de copii, a pus peste noapte politruci la conducerea unităților de învățământ”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR trebuie să plece de la guvernare pentru că a mințit românii! Uniunea Salvați-i pe Români de USR-PLUS!”
Comunicat PNL Botoșani: Vinovat de situația dezastruoasă de la Nova Apaserv este PSD Botoșani, în frunte cu cei care au condus în ultimii ani Consiliul Județean
Europarlamentarul umanist Maria Grapini condamnă “amestecul grosolan al politicului în Educație!”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR și PNL au pus la pământ sănătatea și asistența socială din prima lună de guvernare! Tăieri de venituri și zero finanțare pentru centrele de imunizare”
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Parțial Noros
-10.54 °C
Minim: -13.24 °C
Maxim: -7.22 °C
Cele mai citite
DOROHOI – Fără apă la robinete, mâine, în cartierul Plevna, în urma unei avarii
2009
Viceprimarul Dorohoiului în carantină!
720
Dorohoian de 90 de ani găsit mort în propria casă
535
Tragedie la Dorohoi - Femeie de 70 de ani decedată în această seară, cel mai probabil asfixiată. Pompierii au intrat în apartament prin balcon
419
Tragedie la Văculești. Bărbat strivit de propria mașină
364
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
265
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
251
ACS Juniorul Dorohoi face ÎNSCRIERI
206
Bărbat arestat pentru 30 de zile, pentru viol
190
Percheziții domiciliare efectuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale
189
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
DAS Dorohoi - ANUNŢ privind acordarea tichetelor sociale
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
Anunț - ANGAJĂRI la Spitalul municipal Dorohoi
Administrația Piețelor și Oborului Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI spații/terenuri (domeniul PRIVAT)
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord