Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
COMUNICAT Cosmin Andrei: „Domnule Flutur luați imediat exemplul doamnei Firea de a testa profesorii și elevii la începerea școlii pentru a le proteja sănătatea”
Realitatea DorohoianăData 25.08.2020 - 12:13:17
Politic
Cosmin Andrei, candidatul PSD pentru Primăria municipiului Botoșani îi solicită primarului Cătălin Flutur să demareze urgent un program special pentru protejarea cadrelor didactice și elevilor din Botoșani o dată cu începerea noului an școlar.
DISTRIBUIE           

Domnule Flutur, eu dacă aș fi fost primarul municipiului Botoșani luam din timp măsura de protejare a sănătății copiilor și a cadrelor didactice din municipiul Botoșani prin inițierea unui program de testare gratuită, cu acordul părinților. Domnilor de la PNL Botoșani, părintele nu are cum să știe dacă copilul are COVID, decât dacă îl testează. Prin declarația părinților de participare a copiilor la școală, impusă de Ministerul Sănătății, domnul Orban și cu toți liberalii se spală pe mâini de responsabilitatea sănătății și educației copiilor noștri. Toată presiunea va fi pe părinți, fără ca autoritățile să răspundă în vreun fel pentru situația în care aceștia se pot îmbolnăvi după deschiderea școlilor. Practic, declarația pe care părinții sunt obligați să o semneze, îl absolvă pe domnul Flutur și pe domnul Orban de orice risc și de orice răspundere față de sănătatea copiilor din municipiul Botoșani. Guvernul PNL ridică o barieră în calea educației și sănătății copiilor, care trebuie asigurate de stat pentru toți copiii conform Constituției”, a declarat Cosmin Andrei.

Cosmin Andrei a anunțat că îi pune la dispoziție lui Cătălin Flutur toate detaliile programului inițiat de primarul general al municipiului București, Gabriela Firea pentru testarea gratuită, cu acordul părinților a tuturor elevilor și cadrelor didactice din municipiul Botoșani.

Domnule primar Flutur vă rog să nu vă jucați cu sănătatea copiilor și profesorilor din Botoșani. Lăsați politica de-o parte și preluați programul doamnei Firea de la București cu testarea și protejarea sănătății copiilor și cadrelor didactice. În ultimele zile l-am auzit și eu și toți botoșănenii pe șeful dumneavoastră, domnul Orban cum a declarat public de mai multe ori că a trimis bani către autoritățile locale. Așadar, nu aveți nicio scuză domnule Flutur să le spuneți botoșănenilor că nu aveți bani pentru verificarea stării de sănătate a copiilor și profesorilor și pentru asigurarea accesului la educației a tuturor preșcolarilor și elevilor din Botoșani. Domnule Flutur, vă rog nu mai așteptați campania electorală și începeți testarea și luați cât mai urgent toate măsurile de protecție sanitară pentru siguranța copiilor noștri”, a subliniat Cosmin Andrei.

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Comunicat PNL Botoșani: 15 ianuarie 1850 - 15 ianuarie 2021, 171 de ani de eternitate eminesciană
Deputatul Grațiela Gavrilescu anunță înființarea Grupării parlamentare umaniste social-liberale
Dan Șlincu: „Guvernarea PNL-USR-UDMR, după ce a lăsat fără acces la educație zeci de mii de copii, a pus peste noapte politruci la conducerea unităților de învățământ”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR trebuie să plece de la guvernare pentru că a mințit românii! Uniunea Salvați-i pe Români de USR-PLUS!”
Comunicat PNL Botoșani: Vinovat de situația dezastruoasă de la Nova Apaserv este PSD Botoșani, în frunte cu cei care au condus în ultimii ani Consiliul Județean
Europarlamentarul umanist Maria Grapini condamnă “amestecul grosolan al politicului în Educație!”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR și PNL au pus la pământ sănătatea și asistența socială din prima lună de guvernare! Tăieri de venituri și zero finanțare pentru centrele de imunizare”
Comunicat - Dan Șlincu, deputat PSD: „Guvernarea PNL trebuie să aloce fonduri pentru asfaltarea DN 29A Dorohoi-Suceava”
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Predominant Noros
-8.42 °C
Minim: -10.29 °C
Maxim: -6.4 °C
Cele mai citite
DOROHOI – Fără apă la robinete, mâine, în cartierul Plevna, în urma unei avarii
1943
Protest fără precedent al polițiștilor botoșăneni. Acuzații grave la adresa șefilor
1807
Anunț - ANGAJĂRI la Spitalul municipal Dorohoi
792
Viceprimarul Dorohoiului în carantină!
664
Dorohoian de 90 de ani găsit mort în propria casă
470
DOROHOI – Patru cazuri noi de infectare. Vezi rata de incidență
419
Tragedie la Dorohoi - Femeie de 70 de ani decedată în această seară, cel mai probabil asfixiată. Pompierii au intrat în apartament prin balcon
398
Tragedie la Văculești. Bărbat strivit de propria mașină
324
Apel către populația care se încadrează în etapa a II-a a vaccinării anti-Covid
280
Comunicat - Dan Șlincu, deputat PSD: „Guvernarea PNL trebuie să aloce fonduri pentru asfaltarea DN 29A Dorohoi-Suceava”
246
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
DAS Dorohoi - ANUNŢ privind acordarea tichetelor sociale
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
Anunț - ANGAJĂRI la Spitalul municipal Dorohoi
Administrația Piețelor și Oborului Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI spații/terenuri (domeniul PRIVAT)
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord