Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
Comunicat Cătălin Silegeanu, Pro România: Cetățenii județului Botoșani trebuie să se implice în dezvoltarea lui!
Realitatea DorohoianăData 14.11.2020 - 13:37:48
Politic
Catalin Silegeanu, candidat Pro România pentru Camera Deputaților
Pe data de 6 decembrie nimeni nu trebuie să se ascundă după tipare false, că sunt apolitici, că sunt pensionari, că sunt dezamăgiți, că nu îi interesează și că nu au cu cine sa voteze! Această atitudine este mult mai periculoasă decât îndrăzneală politicienilor de a guverna împotriva cetățenilor .
DISTRIBUIE           

Avem nevoie de unitate, de înțelegere și de maturitate. Indiferent de simpatiile sau antipatiile pentru partidele politice, trebuie să înțelegem că această neimplicare nu va aduce investitori, drumuri asfaltate, rețele edilitare moderne, nu vor schimba stâlpii de iluminat vechi de 40 sau 60 de ani. 

O să avem aceleași drumuri care nu pot fi numite drumuri și care la prima ploaie, zăpadă, îngheț, devin pur și simplu adevărate trasee din emisiuni care te învață cum să supraviețuiești în jungla fără acces la civilizație.

O să vedem în curând știri cu ambulanțe blocate în noroi, troiene de zăpadă, bolnavi duși în paturi catre ambulanțele blocate...oameni care nu pot ajunge la farmacii, fără apă curentă dar obligați să completeze declarații, sate întregi fără curent dar cu copiii obligați să învețe online.

Pentru ce atâta bătaie joc? Cine răspunde pentru această situație? Cine va fi tras la răspundere pentru toate aceste neajunsuri??? Cine va răspunde pentru viitorul distrus al acestor copii?

Pentru că m-am saturat să văd ani de-a rândul bătaia de joc și a PSD-ului și a PNL-ului, care au venit cu sloganuri care mai de care, "siguranță drumurilor”, "aici sunt banii dumneavoastră " - aici cred că plătim cel mai mare jaf, o dublă taxă  care ar fi trebuit să o revedem in calitatea drumurilor , "siguranță unui trai  mai bun", ”Romania educată” !!!.

Acești oameni care au revenit acum la conducerea  județului s-au perindat prin diferite funcții și care au avut nenumărate ocazii și ar fi trebuit să își respecte promisiunile față de cetățeni. Dar ei și-au îndeplinit visele, trăiesc mai bine, cu multe case, terenuri și milioane în conturi, lucrând o viață la stat, la stat degeaba ...

Botoșani trebuie să renască!

Botoșani trebuie sa înceapă să se dezvolte și să ajungă la nivelul de dezvoltare al orașelor din vestul țării.

Lupta mea împotriva celor care au falimentat acest oraș va continua în parlamentul României. Botoșănenii trebuie să nu mai acorde vot de încredere politicienilor care nu au făcut nimic și au tratat toate proiectele atât de necesare Infrastructurii, Sănătății, Educației, Economiei ,Turismului cu derâdere și cu amânări, întârzieri sau eliminări a finanțărilor.

Trebuie să fim uniți, curajoși și trebuie să învățăm să spunem Nu mai vrem Sărăcie, Nu mai vrem Dezbinare, Nu mai vrem să fim Bătaia de joc a intereselor meschine a Mafiei Partidelor care au distrus acest Județ.

Gata cu "glodul", gata cu latrinele, gata cu etichetarea județului că fiind "Polul Sărăciei"! Avem nevoie doar de oameni ambițioși, puternici, cu experiență și curajul  de a veni cu o Schimbare. 

Stop cu  batjocorirea producătorilor și a oamenilor de la sate!

Știm și am văzut cu toții că voi, cei care ați slujit președinții de partide și care ați vândut pentru binele vostru, acest oraș și ați vândut șansa la bunăstare a acestui oraș ...e timpul să plecați acasă.

Nu avem nevoie de voi! Ne-am săturat să vă vedem mutrele schimonosite și comportamentul vostru plin de ipocrizie care ne fac județul de rușine!

Eu, Cătălin Silegeanu, candidat la Camera Deputaților din partea Pro Romania Botoșani, voi lupta pentru investiții, fonduri și proiecte corecte pentru cetățenii județului Botoșani!

Voi lupta pentru tinerii care nu au o pregătire profesională, voi lupta pentru egalitate de șanse la educație, sănătate si viață! 

Voi duce o luptă aprigă împotriva sărăciei. Copiii din județul Botoșani și din toată România, nu trebuie să se culce flămânzi, să doarmă în frig și întuneric. Trebuie să reușim să spunem și să punem STOP violenței domestice în familie!

STOP abuzurilor împotriva cetățenilor!

Doar împreună reușim! Fiți alături de mine în acest proiect! 

 

Cătălin Silegeanu – Candidat Pro Romania pentru Camera Deputaților

 

Realizat la comanda Partidului PRO România Botoșani  de S.C. PLAY BY PLAY S.R.L., Cod Unic de Identificare mandatar financiar 11200008.


 

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Guvernul Dreptei a blocat accesul la educație pentru mii de elevi din Botoșani și a lăsat Consiliul Județean să se descurce cu zero lei pentru asigurarea transportului!
Guvernul PNL-USRPLUS-UDMR se face că nu vede nevoile de investiții în județ!
Prefectul PNL aruncă în aer bugetele micilor comunități
Budăi: „Datorie cât jumătate din PIB! Fără creșteri de pensii și salarii, fără să apară vreo autostradă sau vreun spital!”
Conducerea națională a PSD, prezentă mâine la Botoșani
Alexandra Huțu, PSD: „Cum e posibil ca în România secolului 21, la Botoșani să avem oameni care efectiv mor cu zile, din cauza unei găuri în acoperișul unei unități medicale?”
PSD Botoșani: Senatorul Lucian Trufin anunță primele rezultate ale demersurilor sale referitoare la strategia teritoriului integrat ȚARA DE SUS
Eurodeputații au adoptat Regulamentul „Vamă”, al cărui raportor și negociator din partea PE a fost europarlamentarul umanist Maria Grapini
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Senin
15.58 °C
Minim: -0.77 °C
Maxim: 16.2 °C
Cele mai citite
Una dintre minorele date dispărute, dintr-un centru de plasament din Dorohoi, a fost găsită
608
Primăria Dorohoi – Consultare publică pentru aprobarea unui PUZ
399
Minorul din Concești, dat dispărut, a fost găsit de polițiști
392
DOROHOI – Doru Octavian Dumitru în spectacol, mâine, la Cinematograful ”Melodia”. Biletele sunt aproape epuizate - VIDEO
334
DOROHOI – Activitate online desfășurată la Centrul Star of Hope, dedicată Zilei internaționale a autismului
327
Primăria Dorohoi - Anunţuri de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI terenuri (domeniul PRIVAT)
295
Copil de 12 ani, din Concești, căutat după ce a dispărut de acasă
276
ACUM: Bărbat scos de sub un tractor răsturnat și transportat la spital. Intervenția pompierilor are loc într-o localitate din județul Iași
237
”Luna plantării arborilor” deschisă de prefect - FOTO&VIDEO
216
Milioane de lei investite în case protejate
193
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
Primăria Dorohoi - Anunţuri de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI terenuri (domeniul PRIVAT)
Primăria Dorohoi – Consultare publică pentru aprobarea unui PUZ
Primăria Dorohoi – S-a schimbat operatorul care colectează deșeurile din municipiu. Vezi numerele de telefon unde poți face reclamații
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări. Toate posturile sunt pe perioadă nedeterminată
(P) DOROHOI - Anunţ privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal – ÎNFIINȚARE FERMĂ REPRODUCȚIE SUINE, FNC PENTRU PREPARAREA FURAJELOR, PUȚ FORAT, BRANȘAMENTE UTILITĂȚI, DRUMURI ȘI ÎMPREJMUIRE, pentru imobilul situat în jud.Botosani, mun.Dorohoi, CF 56158 și CF 56159
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord