Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
Comunicat Cătălin Silegeanu, Pro România: Cetățenii județului Botoșani trebuie să se implice în dezvoltarea lui!
Realitatea DorohoianăData 14.11.2020 - 13:37:48
Politic
Catalin Silegeanu, candidat Pro România pentru Camera Deputaților
Pe data de 6 decembrie nimeni nu trebuie să se ascundă după tipare false, că sunt apolitici, că sunt pensionari, că sunt dezamăgiți, că nu îi interesează și că nu au cu cine sa voteze! Această atitudine este mult mai periculoasă decât îndrăzneală politicienilor de a guverna împotriva cetățenilor .
DISTRIBUIE           

Avem nevoie de unitate, de înțelegere și de maturitate. Indiferent de simpatiile sau antipatiile pentru partidele politice, trebuie să înțelegem că această neimplicare nu va aduce investitori, drumuri asfaltate, rețele edilitare moderne, nu vor schimba stâlpii de iluminat vechi de 40 sau 60 de ani. 

O să avem aceleași drumuri care nu pot fi numite drumuri și care la prima ploaie, zăpadă, îngheț, devin pur și simplu adevărate trasee din emisiuni care te învață cum să supraviețuiești în jungla fără acces la civilizație.

O să vedem în curând știri cu ambulanțe blocate în noroi, troiene de zăpadă, bolnavi duși în paturi catre ambulanțele blocate...oameni care nu pot ajunge la farmacii, fără apă curentă dar obligați să completeze declarații, sate întregi fără curent dar cu copiii obligați să învețe online.

Pentru ce atâta bătaie joc? Cine răspunde pentru această situație? Cine va fi tras la răspundere pentru toate aceste neajunsuri??? Cine va răspunde pentru viitorul distrus al acestor copii?

Pentru că m-am saturat să văd ani de-a rândul bătaia de joc și a PSD-ului și a PNL-ului, care au venit cu sloganuri care mai de care, "siguranță drumurilor”, "aici sunt banii dumneavoastră " - aici cred că plătim cel mai mare jaf, o dublă taxă  care ar fi trebuit să o revedem in calitatea drumurilor , "siguranță unui trai  mai bun", ”Romania educată” !!!.

Acești oameni care au revenit acum la conducerea  județului s-au perindat prin diferite funcții și care au avut nenumărate ocazii și ar fi trebuit să își respecte promisiunile față de cetățeni. Dar ei și-au îndeplinit visele, trăiesc mai bine, cu multe case, terenuri și milioane în conturi, lucrând o viață la stat, la stat degeaba ...

Botoșani trebuie să renască!

Botoșani trebuie sa înceapă să se dezvolte și să ajungă la nivelul de dezvoltare al orașelor din vestul țării.

Lupta mea împotriva celor care au falimentat acest oraș va continua în parlamentul României. Botoșănenii trebuie să nu mai acorde vot de încredere politicienilor care nu au făcut nimic și au tratat toate proiectele atât de necesare Infrastructurii, Sănătății, Educației, Economiei ,Turismului cu derâdere și cu amânări, întârzieri sau eliminări a finanțărilor.

Trebuie să fim uniți, curajoși și trebuie să învățăm să spunem Nu mai vrem Sărăcie, Nu mai vrem Dezbinare, Nu mai vrem să fim Bătaia de joc a intereselor meschine a Mafiei Partidelor care au distrus acest Județ.

Gata cu "glodul", gata cu latrinele, gata cu etichetarea județului că fiind "Polul Sărăciei"! Avem nevoie doar de oameni ambițioși, puternici, cu experiență și curajul  de a veni cu o Schimbare. 

Stop cu  batjocorirea producătorilor și a oamenilor de la sate!

Știm și am văzut cu toții că voi, cei care ați slujit președinții de partide și care ați vândut pentru binele vostru, acest oraș și ați vândut șansa la bunăstare a acestui oraș ...e timpul să plecați acasă.

Nu avem nevoie de voi! Ne-am săturat să vă vedem mutrele schimonosite și comportamentul vostru plin de ipocrizie care ne fac județul de rușine!

Eu, Cătălin Silegeanu, candidat la Camera Deputaților din partea Pro Romania Botoșani, voi lupta pentru investiții, fonduri și proiecte corecte pentru cetățenii județului Botoșani!

Voi lupta pentru tinerii care nu au o pregătire profesională, voi lupta pentru egalitate de șanse la educație, sănătate si viață! 

Voi duce o luptă aprigă împotriva sărăciei. Copiii din județul Botoșani și din toată România, nu trebuie să se culce flămânzi, să doarmă în frig și întuneric. Trebuie să reușim să spunem și să punem STOP violenței domestice în familie!

STOP abuzurilor împotriva cetățenilor!

Doar împreună reușim! Fiți alături de mine în acest proiect! 

 

Cătălin Silegeanu – Candidat Pro Romania pentru Camera Deputaților

 

Realizat la comanda Partidului PRO România Botoșani  de S.C. PLAY BY PLAY S.R.L., Cod Unic de Identificare mandatar financiar 11200008.


 

Comentarii


Articole din aceeași categorie
PNL Botoșani respinge acuzațiile deputatului PSD Dan Șlincu
Comunicat PNL Botoșani: 15 ianuarie 1850 - 15 ianuarie 2021, 171 de ani de eternitate eminesciană
Deputatul Grațiela Gavrilescu anunță înființarea Grupării parlamentare umaniste social-liberale
Dan Șlincu: „Guvernarea PNL-USR-UDMR, după ce a lăsat fără acces la educație zeci de mii de copii, a pus peste noapte politruci la conducerea unităților de învățământ”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR trebuie să plece de la guvernare pentru că a mințit românii! Uniunea Salvați-i pe Români de USR-PLUS!”
Comunicat PNL Botoșani: Vinovat de situația dezastruoasă de la Nova Apaserv este PSD Botoșani, în frunte cu cei care au condus în ultimii ani Consiliul Județean
Europarlamentarul umanist Maria Grapini condamnă “amestecul grosolan al politicului în Educație!”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR și PNL au pus la pământ sănătatea și asistența socială din prima lună de guvernare! Tăieri de venituri și zero finanțare pentru centrele de imunizare”
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Parțial Noros
-10.98 °C
Minim: -13.32 °C
Maxim: -7.22 °C
Cele mai citite
DOROHOI – Fără apă la robinete, mâine, în cartierul Plevna, în urma unei avarii
2009
Viceprimarul Dorohoiului în carantină!
720
Dorohoian de 90 de ani găsit mort în propria casă
536
Tragedie la Dorohoi - Femeie de 70 de ani decedată în această seară, cel mai probabil asfixiată. Pompierii au intrat în apartament prin balcon
419
Tragedie la Văculești. Bărbat strivit de propria mașină
364
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
271
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
256
ACS Juniorul Dorohoi face ÎNSCRIERI
206
Bărbat arestat pentru 30 de zile, pentru viol
190
Percheziții domiciliare efectuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale
189
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
DAS Dorohoi - ANUNŢ privind acordarea tichetelor sociale
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
Anunț - ANGAJĂRI la Spitalul municipal Dorohoi
Administrația Piețelor și Oborului Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI spații/terenuri (domeniul PRIVAT)
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord