Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
Comunicat Cătălin Silegeanu, Pro România: ”PNL NU a făcut nimic pentru Botoșani! Asta e realitatea!”
Realitatea DorohoianăData 28.11.2020 - 10:26:23
Politic
Catalin Silegeanu, candidat Pro România pentru Camera Deputaților
Dragii mei botoșăneni, am observat că de ceva vreme deputatul PNL, Cristian Achiței, se află în campanie electorală. Este prezent prin toate piețele din județ, că poate mai prinde vreo două voturi, de la cetățenii din mediul rural, PNL fiind în cădere sigură cu toată bătaia de joc privind gestionarea pandemiei și nu numai.
DISTRIBUIE           

Totuși, mă derută faptul că, domnul deputat Achiței, care vrea acum și un mandat de senator, nu vine să ne prezinte realizările dumnealui din actualul mandat, pentru că l-am tot văzut în spațiul public cu fel și fel de proiecte promise, însă nimic concret și palpabil. Sau …ne-a vândut doar gogoși calde, tipic PNL?

Nu am putut să nu observ și faptul că este foarte încântat de organizarea în aer liber la doar câteva grade, a pieței din Tudora și târgurile în aer liber din localitățile Dersca și Hlipiceni, pe care se laudă că le-a revăzut în campanie și unde a întâlnit oameni harnici , gospodari care bat judetul în lung și lat că să își vândă mărfurile, domnul deputat Achiței nu prea a rezistat frigului și a fugit repede dintre oameni.

Cum puteți să transmiteți botoșănenilor că oamenii simpli de la țară cu care spuneți că interacționați au așteptări mari și se bazează pe "clasa politică PNL-ista care este foarte capabilă”, când acești oameni sunt profund dezamăgiți de tot ce se întâmplă în țara noastră de când este PNL la guvernare? Sunt dezamăgiți de faptul că nu li s-au mărit pensiile de la 1 septembrie, așa cum era prevăzut în lege, că nu li s-au dublat alocațiile copiilor lor, că nu se mai pot trata în spitale de bolile de care suferă, în afară de Covid-19?

Da! Clasa politică PNL-istă, este foarte incapabilă să dezvolte și să conducă o țară!

Ați uitat că ați închis piețele și ați lăsat țăranii să își vândă produsele la colțul străzilor ???

E frig de îngheață pietrele afară și săracii oameni care abia își duc zilele din vânzarea produselor pe care le-au muncit toată vara, acum”datorită” și ”mulțumită” partidului PNL, îngheață la rândul lor din cauza celor care stau pe bani foarte mulți și care mint odată la 4 ani că va curge lapte și miere și se duc la București să își bată joc de o țara-ntreagă cu un tupeu și o nesimțire ieșită din comun.

Timp de 4 ani de zile, ați mimat conducerea acestui oraș în frunte cu Flutur care nu știa pe ce lume trăiește și împreună cu colegul senator Șoptică care din varii motive doarme în picioare !

PNL NU a făcut nimic pentru Botoșani! Asta e realitatea!

Nu a refăcut niciun drum, nu a fost în stare să semneze un contractat de reabilitare a unui Teatru, nu a atras fonduri europene pentru modernizarea iluminatului public. A reușit doar să închirieze autobuze , a reușit să lase străzile nenorocite de liniile de tramvai și squaruri lăsate în paragină și fără folos.

Rețelele de apă și canalizare vechi, fară rețele de gaz, fără economie, fără locuri de muncă și o gaură imensă în bugetul orașului.

Străbătând țara pentru lucrările din business-ul meu, am putut vedea cum în orașele dezvoltate, cu ajutorul celor din administrația publică locală, toate cele enumerate mai sus sunt normalități și îți dau senzația că ești într-o lume diferită de Botoșani. Aici, la noi, parcă toate s-au sfârșit, avem doar promisiuni și minciuni electorale povestite frumos botoșănenilor, nimic din ceea ce am văzut în orașele dezvoltate.

De aceea, îmi doresc și vreau să fac mai multe pentru județul din care provin pentru că aici vreau să rămân, să-mi continui proiectele din domeniul privat, să-mi întemeiez o familie și să-mi pot crește copiii așa cum îmi doresc, atunci când va fi timpul.

Un lucru este clar, guvernarea PNL nu a făcut absolut nimic! Toată gașca PNL care a condus Botoșaniul din 2016 până in 2020 și cu un guvern PNL, ați reușit să aduceți acest județ , Nr. 1 în Romania la sărăcie și Nr. 1 la județ cu wc-uri în spatele curților , fără nici un euro atras prin fonduri europe și investit în proiecte care să crească nivelul de trai al cetățenilor.

Domnule deputat Achiței ați lăsat un spital nou atât de necesar cetățenilor , fără racordare la rețele edilitare , nu ați fost în stare să vă demonstrați calitățile de inginer de drumuri, să faceți un tunel de legătură între spitale . Iar domnul senator Șoptică a adus ministrul muncii să îngroape micii întreprinzători, a venit cu ministrul sănătății care a băgat orașul în carantină și împreună cu ministru educației ați urcat copiii în pod și în copaci după semnal că să facă școala online. Acestea sunt realizările dezvoltării orașului Botoșani , pe care îl iubiți atât de mult pe Facebook, domnule deputat Achiței, care râvniți la încă un post de senator, fără să fi făcut ceva concret și pentru cei care v-au acordat acum 4 ani votul de încredere!

Știm cu toții că voi, PNL-istii , niciodată nu ați fost în stare, de la Alexandru Ioan Cuza până în zilele noastre, să faceți ceva concret în România. Doar gura e de voi!! Ba de vină e opoziția, ba legile, ba poporul, ba planeta !

Realizat la comanda Partidului PRO România Botoșani  de S.C. PLAY BY PLAY S.R.L., Cod Unic de Identificare mandatar financiar 11200008.


 


 

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Guvernul Dreptei a blocat accesul la educație pentru mii de elevi din Botoșani și a lăsat Consiliul Județean să se descurce cu zero lei pentru asigurarea transportului!
Guvernul PNL-USRPLUS-UDMR se face că nu vede nevoile de investiții în județ!
Prefectul PNL aruncă în aer bugetele micilor comunități
Budăi: „Datorie cât jumătate din PIB! Fără creșteri de pensii și salarii, fără să apară vreo autostradă sau vreun spital!”
Conducerea națională a PSD, prezentă mâine la Botoșani
Alexandra Huțu, PSD: „Cum e posibil ca în România secolului 21, la Botoșani să avem oameni care efectiv mor cu zile, din cauza unei găuri în acoperișul unei unități medicale?”
PSD Botoșani: Senatorul Lucian Trufin anunță primele rezultate ale demersurilor sale referitoare la strategia teritoriului integrat ȚARA DE SUS
Eurodeputații au adoptat Regulamentul „Vamă”, al cărui raportor și negociator din partea PE a fost europarlamentarul umanist Maria Grapini
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Senin
15.87 °C
Minim: -0.77 °C
Maxim: 16.19 °C
Cele mai citite
Una dintre minorele date dispărute, dintr-un centru de plasament din Dorohoi, a fost găsită
608
Primăria Dorohoi – Consultare publică pentru aprobarea unui PUZ
396
Minorul din Concești, dat dispărut, a fost găsit de polițiști
392
DOROHOI – Doru Octavian Dumitru în spectacol, mâine, la Cinematograful ”Melodia”. Biletele sunt aproape epuizate - VIDEO
331
DOROHOI – Activitate online desfășurată la Centrul Star of Hope, dedicată Zilei internaționale a autismului
324
Primăria Dorohoi - Anunţuri de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI terenuri (domeniul PRIVAT)
295
Copil de 12 ani, din Concești, căutat după ce a dispărut de acasă
276
ACUM: Bărbat scos de sub un tractor răsturnat și transportat la spital. Intervenția pompierilor are loc într-o localitate din județul Iași
237
”Luna plantării arborilor” deschisă de prefect - FOTO&VIDEO
216
Milioane de lei investite în case protejate
193
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
Primăria Dorohoi - Anunţuri de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI terenuri (domeniul PRIVAT)
Primăria Dorohoi – Consultare publică pentru aprobarea unui PUZ
Primăria Dorohoi – S-a schimbat operatorul care colectează deșeurile din municipiu. Vezi numerele de telefon unde poți face reclamații
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări. Toate posturile sunt pe perioadă nedeterminată
(P) DOROHOI - Anunţ privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal – ÎNFIINȚARE FERMĂ REPRODUCȚIE SUINE, FNC PENTRU PREPARAREA FURAJELOR, PUȚ FORAT, BRANȘAMENTE UTILITĂȚI, DRUMURI ȘI ÎMPREJMUIRE, pentru imobilul situat în jud.Botosani, mun.Dorohoi, CF 56158 și CF 56159
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord