Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
Comunicat Cătălin Silegeanu, Pro România: ”PNL NU a făcut nimic pentru Botoșani! Asta e realitatea!”
Realitatea DorohoianăData 28.11.2020 - 10:26:23
Politic
Catalin Silegeanu, candidat Pro România pentru Camera Deputaților
Dragii mei botoșăneni, am observat că de ceva vreme deputatul PNL, Cristian Achiței, se află în campanie electorală. Este prezent prin toate piețele din județ, că poate mai prinde vreo două voturi, de la cetățenii din mediul rural, PNL fiind în cădere sigură cu toată bătaia de joc privind gestionarea pandemiei și nu numai.
DISTRIBUIE           

Totuși, mă derută faptul că, domnul deputat Achiței, care vrea acum și un mandat de senator, nu vine să ne prezinte realizările dumnealui din actualul mandat, pentru că l-am tot văzut în spațiul public cu fel și fel de proiecte promise, însă nimic concret și palpabil. Sau …ne-a vândut doar gogoși calde, tipic PNL?

Nu am putut să nu observ și faptul că este foarte încântat de organizarea în aer liber la doar câteva grade, a pieței din Tudora și târgurile în aer liber din localitățile Dersca și Hlipiceni, pe care se laudă că le-a revăzut în campanie și unde a întâlnit oameni harnici , gospodari care bat judetul în lung și lat că să își vândă mărfurile, domnul deputat Achiței nu prea a rezistat frigului și a fugit repede dintre oameni.

Cum puteți să transmiteți botoșănenilor că oamenii simpli de la țară cu care spuneți că interacționați au așteptări mari și se bazează pe "clasa politică PNL-ista care este foarte capabilă”, când acești oameni sunt profund dezamăgiți de tot ce se întâmplă în țara noastră de când este PNL la guvernare? Sunt dezamăgiți de faptul că nu li s-au mărit pensiile de la 1 septembrie, așa cum era prevăzut în lege, că nu li s-au dublat alocațiile copiilor lor, că nu se mai pot trata în spitale de bolile de care suferă, în afară de Covid-19?

Da! Clasa politică PNL-istă, este foarte incapabilă să dezvolte și să conducă o țară!

Ați uitat că ați închis piețele și ați lăsat țăranii să își vândă produsele la colțul străzilor ???

E frig de îngheață pietrele afară și săracii oameni care abia își duc zilele din vânzarea produselor pe care le-au muncit toată vara, acum”datorită” și ”mulțumită” partidului PNL, îngheață la rândul lor din cauza celor care stau pe bani foarte mulți și care mint odată la 4 ani că va curge lapte și miere și se duc la București să își bată joc de o țara-ntreagă cu un tupeu și o nesimțire ieșită din comun.

Timp de 4 ani de zile, ați mimat conducerea acestui oraș în frunte cu Flutur care nu știa pe ce lume trăiește și împreună cu colegul senator Șoptică care din varii motive doarme în picioare !

PNL NU a făcut nimic pentru Botoșani! Asta e realitatea!

Nu a refăcut niciun drum, nu a fost în stare să semneze un contractat de reabilitare a unui Teatru, nu a atras fonduri europene pentru modernizarea iluminatului public. A reușit doar să închirieze autobuze , a reușit să lase străzile nenorocite de liniile de tramvai și squaruri lăsate în paragină și fără folos.

Rețelele de apă și canalizare vechi, fară rețele de gaz, fără economie, fără locuri de muncă și o gaură imensă în bugetul orașului.

Străbătând țara pentru lucrările din business-ul meu, am putut vedea cum în orașele dezvoltate, cu ajutorul celor din administrația publică locală, toate cele enumerate mai sus sunt normalități și îți dau senzația că ești într-o lume diferită de Botoșani. Aici, la noi, parcă toate s-au sfârșit, avem doar promisiuni și minciuni electorale povestite frumos botoșănenilor, nimic din ceea ce am văzut în orașele dezvoltate.

De aceea, îmi doresc și vreau să fac mai multe pentru județul din care provin pentru că aici vreau să rămân, să-mi continui proiectele din domeniul privat, să-mi întemeiez o familie și să-mi pot crește copiii așa cum îmi doresc, atunci când va fi timpul.

Un lucru este clar, guvernarea PNL nu a făcut absolut nimic! Toată gașca PNL care a condus Botoșaniul din 2016 până in 2020 și cu un guvern PNL, ați reușit să aduceți acest județ , Nr. 1 în Romania la sărăcie și Nr. 1 la județ cu wc-uri în spatele curților , fără nici un euro atras prin fonduri europe și investit în proiecte care să crească nivelul de trai al cetățenilor.

Domnule deputat Achiței ați lăsat un spital nou atât de necesar cetățenilor , fără racordare la rețele edilitare , nu ați fost în stare să vă demonstrați calitățile de inginer de drumuri, să faceți un tunel de legătură între spitale . Iar domnul senator Șoptică a adus ministrul muncii să îngroape micii întreprinzători, a venit cu ministrul sănătății care a băgat orașul în carantină și împreună cu ministru educației ați urcat copiii în pod și în copaci după semnal că să facă școala online. Acestea sunt realizările dezvoltării orașului Botoșani , pe care îl iubiți atât de mult pe Facebook, domnule deputat Achiței, care râvniți la încă un post de senator, fără să fi făcut ceva concret și pentru cei care v-au acordat acum 4 ani votul de încredere!

Știm cu toții că voi, PNL-istii , niciodată nu ați fost în stare, de la Alexandru Ioan Cuza până în zilele noastre, să faceți ceva concret în România. Doar gura e de voi!! Ba de vină e opoziția, ba legile, ba poporul, ba planeta !

Realizat la comanda Partidului PRO România Botoșani  de S.C. PLAY BY PLAY S.R.L., Cod Unic de Identificare mandatar financiar 11200008.


 


 

Comentarii


Articole din aceeași categorie
VIDEO - Deputatul dorohoian PSD Dan Șlincu, critici dure la adresa guvernului și ministrului Ghinea: „Cristian Ghinea a atins nivelul maxim al incompetenței sale prin PNRR. În România PNRR aduce sărăcie și austeritate, respectiv taxe mai mari, înghețări și tăieri de venituri deghizate în reforme”
Lucian Trufin: „PNL și USR dau mână liberă speculanților și fondurilor de investiții, să cumpere pământul românesc!”
PSD Botoșani continuă pentru al 8-lea an tradiția de cinstire a eroilor naționali - FOTOGALERIE
Deputat PSD Dan Șlincu: „Donarea de sânge face diferența dintre viață și moarte! Fiecare dintre noi avem puterea și datoria să ne ajutăm semenii!”
Marius Budăi: „Guvernul Dreptei a șters Botoșaniul și toată Moldova de pe harta investițiilor pentru următorii 5 ani”
Alexandra Huțu, deputat PSD: „Statul de Dreapta: 7 lei/zi, alocația unui elev versus 1.500 lei/zi salariul cumulat al premierului senator Cîțu”
Dan Șlincu, PSD: „DN28B și DN29D din județul Botoșani lăsate în paragină în aproape 2 ani de guvernare PNL-USR”
Cadouri oferite copiilor, de către liberalii botoșăneni, de 1 iunie
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Predominant Noros
16.36 °C
Minim: 15.72 °C
Maxim: 26.25 °C
Cele mai citite
Invitație pentru absolvenții clasei a VIII-a. Colegiul Național „Grigore Ghica” Dorohoi își așteaptă bobocii în casă nouă!
1757
ALERTĂ – Dorohoiul și comuna Broscăuți râmân astăzi fără apă
1165
VIDEO – Inundații în județ. Curți inundate, drumuri avariate
613
DOROHOI – Femeie surprinsă de jandarmi, în Piața centrală, când se aproviziona cu țigări de contrabandă
585
Percheziții domiciliare la persoane bănuite de înșelăciune - VIDEO&FOTO
473
VIDEO&FOTO - Curți inundate, copaci rupți de vânt, stâlpi electrici incendiați, drumuri avariate, sunt câteva din efectele ploilor torențiale din această după amiază, în județ
445
Elicopterul SMURD chemat la Dorohoi pentru un bărbat, din Dealu Mare, care a suferit un infarct - VIDEO&FOTO
414
Bărbat ajuns la spital în urma unui accident rutier
398
Primăria Șendriceni - ANUNȚ LICITAȚIE
314
DOROHOI - Podul de pe Calea Plevnei, la intersecția cu strada Vasile Teleagă, va fi refăcut. Timp de 45 de zile circulația va fi restricționată
306
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
Primăria Șendriceni - ANUNȚ LICITAȚIE
DAS Dorohoi - ANUNȚ privind acordarea tichetelor sociale pentru gradiniţă aferente lunii MAI 2021
Primăria Dorohoi – Anunț de consultare publică
DOROHOI - Direcția de Asistență Socială angajează
Spitalul Dorohoi scoate la concurs trei posturi vacante
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord